Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Creative Tactic 3D Alpha

Přidat recenzi

Sluchátka s mikrofonem - Creative - náhlavní - Ovládání hlasitosti - 3,5 mm Jack - Mikrofon

Ponořte se pri hraní her do hlubin fantazie s prostorovým zvukem vytvoreným technologií THX TruStudio Pro S náhlavní herní soupravou Dual Mode Sound Blaster Tactic3D Alpha... více »

Kde koupit

m1pe

m1pe

Přidáno: 4. února 2012

• Vzhled
  • Sundavací mikrofon který se dá libovolně ohýbat
  • Pohodlné náušníky
  • Velmi přehledné nastevaní v Controll Panelu
  • 3D perfektní prostorový zvuk!
  • Dají se nosit i více hodin bez bolesti
  • Sluchátka jsou uzavřená
  • Bassy
  • Na hry vynikající
  • Kabel je úzký takže se nezamotává
  • Mikrofon má skvělou kvalitu
  • Složitějí zprovoznění THX Sound Blaster, ale pak jsem na to přišel ;)
  • Možná pro některé silnější stisk sluchátek
  • Pro hudbu bych je moc nedoporučoval pokuď nebudete poslouchat kvalitní MP3 song, jinak je kvalita hudby v nižších formátech znatelná.

Hraju aktivni hry už asi 4 roky, sluchátka mi prošli jenom Creative HS-800 a Genius HS-G500V. Musim říct k těmto 3D Tactic Alpha, že jsou na hry dokonalé. Hlavně Counter-Strike: Source kvůli těm jesm si je kupoval, 3D prostorový zvuk je nádherný, po nainstalování control panelu je přehledné se v nastavení orientovat a štelovat si zvuk, bassy apod do nejmenších detailů, nastavení obsahuje Equalizer, Voice FX, a profily různých hráčů například Team Dignitas - WEZ cs 1.6 nastavení. Akorát zprovoznit THX Sound Blaster mi dalo asi na přemýšlení 1 hoďku, ale pak jsem na to přišel, a je to nádhera. Doporučuji všem, co nechtějí vyhazovat více peněz za Herní Sluchátka. A to že někde čtete, že hlaveň praskne, to je akorát blábol, pokud vám přijdou sluchátka nepoškozeny, a budete se k nim chovat tak jak máte, nesedat na ně apod ;), tak vám vydrží opravdu dlouho.

Přidáno: 9. ledna 2012

(Upraveno 9. ledna 2012)

• Dobrý zvuk
  • Cena
  • Basy co mi málem ustřelily koule.
  • kvalitní surround
  • lehký
  • dobrý mikrofon, fx voice change
  • pohodlné
  • mušle by mohli být trošku větší (zanedbatelné)
  • ve srovnání s minulými arena surround sound blaster, o trochu hůř těsní, ale furt je to dobré.

Pokud se rozhodujete koupit si sluchátka kolem litru, na sezení u počítače, hraní her, čumění na filmy. chcete aby byli lehký, měli dobrej zvuk a byli pohodlný tak si je můžete koupit a myslím že nebudete mít důvod bejt sklamaní.

mám je týden a zatím sem neobjevil žádnou chybu.

Patrik Patka

Patrik Patka

Přidáno: 28. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • mužete si zvolit jestli budete mít 3,5mm nebo USB konektor(já osobně doporučuji USB)
  • Plochý kabel
  • Ovladač hlasitosti a vypnutí/zapnutí mikrofonu na kabelu
  • mikrofon se zámkem polohy ale dá se vyjmout
  • bez THX adaptéru nezprovozníte ovladač

Se sluchátky jsem velmi spokojený. Jednou mi spadly na zem a to plexisklo z tama vypadlo ale jde tam zase normálně nasadit. Nosím brýle a na konci obroučky mám plast který při pohybování se sluchátky vrže. Mikrofon má zámek polohy ale dá se vyjmout. Ovladač se musí stáhnout z internetu a funguje jen když máte sluchátka připojená přes THX adaptér. Sluchátka fungují i bez ovladače, ale na ovladači naleznete např. VoiceChanger (změna hlasu), Ekvalizér, a taky třeba zesílení bas a různé zvukové efekty. Vybral jsem si je, protože je v ceně THX USB adaptér. Za tuhle cenu (kolem 1000kč) je to výborná koupě. Hodí se jak na hraní, tak poslouchání písniček, sledování filmů nebo na volání přes Skype.

Čedry

• Vytahovací mikrák.
  • Plochý drát.
  • Měkké mušle.
  • Dobrý mikrofon.
  • Mohli by bát větší mušle, bolí mě uši.

Dobrý sluchátka, moc dobrý, udělal jsem dobře, že jsem si místo nich nekoupil Fatal1tky. Tydle maj perfect zvuk. Ale štve mě, že nemaj větší mušle, protože mě každou půl hodinu bolí uši, ale to bude asi tím, že mám velké uši. Skvělí mikrák, vůbec nejde slyšet šum Kdo hraje cs:s doporučuji.

• Ano (2)
ZDrt

ZDrt

Přidáno: 20. října 2011

Doporučuje produkt
  • Výborný zvuk - co víc od sluchátek chcete? :)
  • Dlouhý kabel s ovládáním mikrofonu a hlasitosti s klipem na oblečení
  • Přednastavené "profily" pro několik her
  • Po odepnutí mikrofonu máte ve sluchátkách díru - žádná záslepka k tomu není
  • V přednastavených "profilech" nenajdete hudbu nebo filmy (můžete si ale hrát s ekvalizérem)

V první řadě mám asi malé uši, ale sluchátka mi padnou jako ulitá a můžu je mít na hlavě bez otlaků jak dlouho chci. Se zvukem jsem opravdu spokojený jak při filmech, hrách i poslechu hudby. "Držák" mikrofonu by mohl být trochu delší, abyste ho dostali před pusu. Mikrofon má na sobě dále molitanový "obal", který při první příležitosti spadne a už ho nenajdete :-D doporučuji sundat hned.

Aleš Bršťák

Aleš Bršťák

Přidáno: 20. září 2011

• Velmi kvalitní zvuk
  • Odnimatelný mikrofon
  • Pohodlně sedí na uších
  • Zatím jsem nic nenašel

Pokud hledáte sluchátka na Hraní/Filmy a chcete si užít výborného zvuku můžu tyto sluchátka jedině doporučit

• Ne (1)

Přidáno: 22. května 2011

• - pěkné provedení
  • - přizpůsobivé uživateli
  • - USB
  • - nezkroutitelný kabel (ten mě vždy štval)
  • - na counter-strike:source o něco horší kvalita než levnější sluchátka, na hudbu však OK

Jsou to kvalitní sluchátka, s perfektním provedením...

• Ne (1)

Pepa

Přidáno: 8. května 2011

• čistý zvuk
  • velice dobry program na ovladani
  • citlivy mikrofon
  • velice pohodlne
  • mam docela velke usi a jdou mi na cele nasadit, takze nikdo v okoli me nerusi.
  • kabel je plochy takze se jen tak nepretoci a neznici
  • design
  • jedine ceho se bojim je ze kdyz mi spadnou tak se mi rozbiji bocni plexiskla. Pokud to sou plexi.

Pokud vahate nad sluchatkama v cenove relaci od 800 - 1200,- a chcete pekny desing kvalitni zvuk a pekny pocit na usich, tak nevahejte a kupte si :) . Vybiral jsem sluchatka docela dlouho okolo par tydnu...a nemohl jsem se rozhodnout nakonec jsem se rozhodl a urcite jsem vybral správně. Jenom podotykam ze pred tim jsem mel Koss SB/45, ktere jsou stale drazsi a podle me co se tyce zvuku nedosahuji takovych kvalit. Je to jenom osobni nazor.

• Ano (3)

Přidáno: 4. května 2011

• plochý kabel
  • netlačí
  • dobře těsní
  • skvělý zvuk
  • ovladač pouze na internetu (vadí těm s pomalým připojením)

Jsou to opravdu skvělá sluchátka a nelituji 1100 Kč, co jsem do nich investoval. Výborná na poslech hudby, hraní her, sledování filmů ... už jsem nechtěl sluchátka, co můžu po pár měsících vyhodit, tak jsem se rozhodl pro nějaký dražší a hlavně KVALITNÍ model. Při zapojení pouze přes jack jsou poněkud více slyšet basy, ale dá se to velmi dobře snést. Doporučuji.

• Ano (2)

Přidáno: 24. března 2011

Zakoupeno v AD shop.cz

• výborně sedí na uších, mají opravdu výborný zvuk, perfektní provedení, kvalitní mikrofon
  • zatím jsem žádná proti nenašel

tento produkt jsem si vybral na základě "testu" představení v novinkách na seznamu, nebo někde takhle...

s produktem jsem opravdu velice spokojený...

Ověřený zákazník Asus.cd

Přidáno: 21. února 2011

Zakoupeno v Asus.cd

• Skvělý zvuk, měkké naušníky, dostatečně dlouhý kabel, USB, čistý záznam přez mirkofon,ovladač hlasitosti a mikrofonu na kabelu
  • zatím jsem neobjevil...

Za cenu něco málo pod 1000 kč, výborná sluchatkna jak na hraní her, tak na běžný poslech či sledování filmů. Výborné prokreslené basy, čisté výšky a dobrý prosotrový zvuk.

Jariczek

Přidáno: 14. února 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• s příslušným softwarem výrobce skvělý poslech a kvalita, přes USB vstup, možnost připojení i klasicky jack 3,5mm
  • mimo herní použití /hlavní přednost sluchátek/ i perfektní kvalita podle mého názoru pro moderní hudbu a film
  • esteticky a ergonometricky nemám problém, příjemné na uších
  • nekpřekrucuje se plochá šňůra ,ovládání hlasitosti na šňůře
  • zatím nic

Rozhodoval jsem se i i na základě testu viz
příznivá cena za velmi kvalitní sluchátka
herní i pro kvalitní poslech moderní hudby a filmů
dosud maximální spokojenost
s příslušným softwarem výrobce šla kvalita poslech podstatně nahoru

jan svoboda

Přidáno: 12. února 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• kvalita provedení je skvělá
  • zvuk úžasný
  • ocenil bych kabel na druhé straně,tj v pravo
  • při delším použití způsobují otlaky ze kterých bolí uši a hlava
  • redukce z usb do 3,5mm zdířek je svým způsobem nepraktická,lepší by byla ve formě flash disku,bez 8cm kabelu nebo s měkkým lépe ohebným vodičem.

dobrý nástupce starší verze avšak mám na ně své výhrady

Ověřený zákazník Asus.cd

maty

Přidáno: 5. února 2011

Zakoupeno v Asus.cd

• Vyborne hrajou, mikrofon a čistý zvuk
  • nic

Vyborné sluchatka za skvělou cenu ;-)

Karel

Přidáno: 5. února 2011

Zakoupeno v AD shop.cz

• Kvalita provedení, jednoduché ovládání přes obrazovku počítače
  • Sluchátkový výstup přes USB využívám jako hudební výstup nejen pro sluchátka /Skype, hudbu, hry/, ale hlavně do Hifi systému a přednastavuji si THX studiem a equalizérem kvalitu hudby rychle přímo z obrazovky počítače
  • Srandisté a hráči určitě využijí Voice FX sedumnáct přednastavených proměn vašeho hlasu ve vetřelce, dědečka....
  • Výstup funguje i pro vaše domácí oblíbená sluchátka Sony atd.
  • Mikrofon je na konektoru, tím pádem jej lze jednoduše odpojit a připojit pouhým vytažením ze sluchátek, pokud je chcete použít pouze na poslech
  • Musíte si stáhnout ovladač z internetu - návod vás však jednoduše navede
  • Malé, ale pohldlné naůšníky

Cena, kvalita zpracování, jednoduchost ovládání přes obrazovku, plus ovládání hlasitosti a mikrofonu na přívodní šňůře za cenu i s dopravou do tisíce korun se určitě vyplatí
Doporučuji nejen hráčům, ale všem kdo chtějí více než sluchátka s mikrofonem

www.novinky.cz

Přidáno: 26. ledna 2011

Creative Tactic3D Alpha – povedená sluchátka s kvalitním prostorovým zvukem – Novinky.cz

Nová herní sluchátka s mikrofonem od společnosti Creative Labs jsou mimo hraní her vhodná i pro sledování filmů či poslech hudby. Mají prostorový efekt s certifikací THX a velmi lákavé zpracování. Cena navíc není nijak vysoká.

Celá recenze na www.novinky.cz

Libor Lošťák

Přidáno: 12. prosince 2010

• Kvalitní zvuk, ergonomie, USB THX karta, odpojitelný mikrofon
  • Levé sluchátko s kabelem je trošku těžší a tuďíž trošku tahá levá mušle

Velice povedené sluchátka, líbí se mi možnost připojení jak přes 3,5 jack tak přes USB. Přehledné nastavování vlastností sluchátek skrz program Creative SB Tactic 3D, který sice není přiložen, ale dá se rychle najít :) a nejede v české mutaci.

• Ano (5)

Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí