Genius GHP-220X
Špuntová sluchátka - Genius - do uší - 3,5 mm Jack - 120 cm Genius GHP-220X, bílé Sluchátka s redukcí okolního ruchu Společnost Genius představuje svá nejnovější sluchátka do uší GHP-220X, která nabízejí silné hluboké tóny a snižují... více »
od 128 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Genius GHP-220X
Anonym
Přidáno: 5. května 2012
- výborne držia v ušiach
- ani po viac hodinách z nich nebolia uši
- plechové basy
- každý prudší pohyb kabelu je počuť v ušiach, pretože tieto mechanické vlny sú prenášané káblom až do zvukovodu
Slúchadlá som si kúpil na šport. Obyčajne používam porty, no na kole a pri bruslení ich jednoducho nenarvem pod prilbu, na tento účel som si kúpil tieto Geniusy. Rozhodujúca bola u mňa cena, pretože pri športe až tak nevnímam kvalitu podania hudby. Na tento účel sa mi tieto slúchadlá osvedčili.
| Utlumení vnějších ruchů: | Velmi kvalitní |
Anonym
Přidáno: 5. května 2012
- - vydrží i vyprání na 40 :) vážně
- - 3 druhy gumiček v balení
- - asi po roce jdu reklamovat, zničily se spoje a nehrají
Zajímavý výběr barev, ale přijde mi poněkud nepraktické "pogumování" - např. pod tričkem je to nepohodlné, různě se zasekávají. Skvěle sedí a nevypadávají.
| Utlumení vnějších ruchů: | Dostatečné |
| Délka kabelu: | Tak akorát |
| Středy a výšky: | Optimální |
| Basy: | Dostatečné |
| Jsem hudební: | Pokročilý |
- Dobře drží v ušich jsou velice lehké a pohodlné.Cena a kvalita si myslim že odpovída.
- Trošku mne mrzelo to že středy u těchto sluchátek kulhají.Basy nejsou tak špatné,ale také ne nejlepší.
Vybral jsem si ty to sluchátka,protože mám velice dobrou skušenost s firmou Genius. Měl jsem už několik sluchátek a vždy naprostá spokojenost.A velká škoda,že se nedají sehnat Genius HS-200 GOLD.Nejlepší poměr cena kvalita.Ale zpět:Ty to sluchátka užijí i ženy,protože jsou opravdu lehká a dobře padnou do uší.Ženy mají většinou problém s velikostí a pruměrem sluchátek,ale tři druhy gumovích velikostních špontu jim usnadní pohodlí.Takže každopádně ty to sluchátka doporučuji nejen já ale i moje přítelkyně která je používá.
Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí