Genius HS-02B
Sluchátka s mikrofonem - Genius - náhlavní - kabelové - Ovládání hlasitosti - 3,5 mm Jack - Mikrofon - 180 cm Výškově nastavitelná stereo sluchátka s mikrofonem a ovládáním hlasitosti. Vhodná pro chatování, PC audio, MP3 a CD hudbu, Frekvenční rozsah sluchátek: 350 Hz - 10 kHz... více »
od 70 Kč
- Video (0)
- Dost dobré basy
- mikrofon
- Jacky se brzy porouchají
- Musí se tim všelijak motat s kabelem aby šli obě sluchatka
Dovolil bych si říct že tyto sluchátka Genius HS-O2B že jejich cena odpovída jejich kvalitě,tyto sluchátka bych určitě nedoporučoval,snad jen v případě nouzového řešení když mate třeba malo finančních prostredku jinak je to celkem nevhodný i třeba jako dárek jsou velmi poruchové a po vzhledové stránce taky nevypadají ňak dobře.
- známý výrobce
- pro méně náročné uživatele
- do pc i k notebooku
- vlastní zesilovač
Tato sluchátka máme ve škole a pro nenáročné uživatele jsou dostačující používám je jen o přestávkách kdy poslouchám hudbu atakže v poho. Tato sluchátka se hodí jako ke stolnímu pc tak ke klasickým notebookům.Doporučuji všem nenáročným uživatelům
- Kvalitní sluchátka k pc
- Pro nenáročné uživatele
- Jednoduchý design
- Příjemná cena
Tyto sluchátka si pořídíl můj kamarád k tomu aby mohl používat skype. Je pro nenáročné uživatele. Jeho design je jednoduchý a sluchátka se zapojují bez jakékoliv instalace. Vhodná jak k notebooku tak k pc.. Při vyšších hlasitostech však šumí ale za tu cenu je to pěkná investice. Kamarád spokojen! Můžeme oba doporučit. Za tu cenu - nekupteto:-)
- cenová dostupnost
- kvalita
- lehkost
- průžnost mikrofonu
- nastavitelnost hlasitosti
- žádné
tyto sluchátka mám a velmi doporučuji jsou cenově dostupné a výhodné jsou velmi lehké, kvalitní a odolné, mají nastavitelný mikrofon který je velmi pružný a dobrý, dá se i nastavit hlasitost zvuku, jsou za dobrou cenu a přitom kvalitní
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí