Genius HS-05A
Sluchátka s mikrofonem - Genius - náhlavní - kabelové - Ovládání hlasitosti - 3,5 mm Jack - Mikrofon - 180 cm Genius HS-05A (stereo sluchátka + mikrofon), svinovací kabel Luxusní sluchátka v plné velikosti pro pohodlí Pohodlnější zvukový zážitek Užijte si jasný zvuk se sluchátky... více »
od 182 Kč
- Video (0)
- Perfektní zvuk
- Dobře seděj na uších
- Gumovej mikrofon
- Ovládání hlasitosti, vypínač mikrofonu.
- Nekvalitní kabel, po půl roce používání mi odešel
- Plastovej oblouk kolem hlavy taky nic moc, po roce na jednom místě prasknul, všude kolem jsou malý praskliny
- Spirálovitej kabel považuju spíš jako mínus, pořád se musí natahovat at. Rovnej by byl lepší.
Cena odpovídá kvalitě, víc k tomu nemám co napsat.
- - Sluchátka s mikrofonem
- - Regulace hlasitosti na kabelu sluchátek
- - Nastavitelná sluchátka a změna polohy mikrofonu
- - Polstrovaná, pohodlná sluchátka
- - Dostačující parametry
- - Mikrofon není odnímatelný
Spokojenost s podobným produktem téže značky zakoupeným dříve.
Pohodlné pro práci na počítači (Skype, nahrávání, odposlechy).
Možnost využít místo stolního mikrofonu pro nahrávání více osob.
- cena x výkon
- nesedí na uších
- vysoká poruchovost
- krátký USB kabel
Měl sem sluchátka 2 měsíce a prasklo rameni u pravého sluchátka, po dalším měsíci prasklo i u levého oblepil sem to lepící paskou a moc pěkně to nevypadalo. USB kabel je krátký a i když se dá do jisté míry natahovat u stolního počítače je to k ničemu, hodí se spíše pro notebook (může řešit prodlužovací kabel). Po delším hraním na počítači šílená bolest uší kterou sem nikdy nezažil. Jediné plus je poměr výkon x cena. Po půl roce se rozbil mikrofon, šel do popelnice. Nedoporučuji.
- Velmi dobrý zvuk. Dlouhý kabel.
- Moc toho nevydrží!!!!
Pod značkou Genius můžete v našem sortimentu najít celou řady výrobků. Za touto značkou stojí taiwanský výrobce KYE Systems, který se zaměřuje na produkci vélkého sortimentu počítačového příslušenství a menšího počtu počítačových komponent. Řada HP představuje tzv. headsety, tedy sady sluchátek s integrovaným mikrofonem, který lze snadno použít ke komunikaci po internetu, konferencím či nahrávání hlasu.
Tato za příjemný peníz poměrně kvalitní souprava poslouží např. pro online chatování při hrách nebo pro povídání si s přáteli je od firmy Genius. Jedná se o lepší sluchátka kombinovaná s mikrofonem, která jsou v současnosti nejlépe vybaveným modelem řady HS-05. Sluchátka jsou plně uzavřená a díky měkkým náušníkům i nebývale pohodlná. Mají frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz s citlivostí 102 dB ±3 dB a hodí se tedy i pro poslouchání hudby. Mikrofon je otočný a lze jej používat na pravém i na levém uchu.
Teméř dvoumetrový kabel s vlastní regulací hlasitosti a možnosti ztlumení mikrofonu je kromě konektoru pro zmíněný adaptér ukončen dvojicí standardních 3.5 mm stereo jacků. Sluchátka se dají použít se zvukovými kartami, hlasovými modemy, walkmany, MP3 přehrávači apod. Hodí se i pro použití s řeč rozpoznávacím softwarem, online chatování, videokonference, síťové hry a podobně.
w4rr10r
Přidáno: 21. července 2011
- kvalita
- ergonomie
- mizerná izolace od okolí
- příšerný zvuk
- krátký točený kabel
Koupil jsem je před pár lety, když jsem rychle potřeboval sluchátka s mikrofonem na telefonování nebo tak něco. Svůj účel v tu chvíli v zásadě splnila.
Nicméně kvalita zvuku je objektivně příšerná (příliš výrazné basy, vše ostatní se slévá), na uzavřená sluchátka izolace od okolí za moc nestojí a ke všemu z těchto sluchátek bolí uši.
Když jsem je nyní chtěl použít na nahrávání mluveného slova, raději jsem vyrazil do obchodu koupit _pořádný_ mikrofon.
- robusní design, velmi slušné basy, dobrá filtrace vnějších ruchů, slušný mikrofon, se Skypem pracují bezchybně
- horší výšky, krátký kabel, podezřelá kvalita výlisku regulace hlasitosti a vypínače mikrofonu na kabelu (jak dlouho vydrží ??)
Za původní cenu asi 500 jsem jedny koupil v kamenném obchodě na Vinohradské, protože jsem je potřeboval, ale zdály se mi dost drahé. Po slevě v kasa.cz (189+2 Kč) jde o velmi výhodnou koupi sluchátek, použitelných jak pro internetové telefonování, tak pro poslech hudby, takže jsem pro rodinu i sebe koupil 4 další kusy. Jestli budu mít šanci vyzvednout poslední 2 z nich nevím, protože se (jen třídenní !!) rezervace dostala do kolize s inventurou v kasa.cz, na kterou jsem nebyl ani předem, ani ve výzvě k odběru upozorněn (to mi přijde dost drsné a stálo mě to spoustu ztraceného času).
Mr.Dman
Přidáno: 15. listopadu 2010
- Dobré propracování
- Skvělá hloubka basů-kmitočtový rozsah
- Dobře sedí
- Pěkný mikrofon
- Ovládání hlasitosti na kabel
- Hlasitost není závratná (ačkoliv dostačující)
- Kabel dosahuje délky až po natažení kabelu který je v jednom úseku řešen typem kabelu podobným jako,,od sluchátka pevné linky,,
Sluchátka jsou vhodná pro hovory na skype,ale i pro běžné poslouchání hudby,příčemž jsem velice spokojen.
- výborný zvuk
- čistě hrají
- pohodlné
- dobře sedí na uších
- dobrá kompatabilita s PC
- dostatečně dlouhý kabl
- málo otočný mikrofon
- jedna variance barvy
Tyto sluchátka jsou nejen pohodlné, ale taky s nimi vychutnáte tu nejluxusnější hudbu, mikrofon krásně přenáší zvuk druhým takže vaše skypování bude o hodně kvalitnější, DOPORUČUJU!!
- dobrá cena
- špatná kvalita
- rychle se opotřebují
- zvuk je průměrný
Na tyto sluchátka jsem narazila u kamarádky, která z nich byla poměrně nešťastná. Sluchátka jsou sice za parádní cenu ale kvalita je opravdu příšerná. Sluchátka po delší době tlačí do hlavy a části na uči se začnou drobit. Sluchátka bych nedoporučila.
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí