Tento produkt mě zaujal cenou. I přesto, že poskytuje kvalitní zvuk, není vhodný pro uživatele, kteří používají sluchátka 8 a více hodin denně. Ostatním vřele doporučuji z důvodu výborného průměru cena/kvalita Zobrazit celou recenzi
Genius HS-G500V
Sluchátka s mikrofonem - Genius - náhlavní - kabelové - Ovládání hlasitosti - USB - Mikrofon - 200 cm Genius HS-G500V Gaming, s vibracemi Vibrační herní sluchátka Společnost Genius představuje herní sluchátka HS-G500V s funkcí vibrace, která se výborně hodí pro hráče na... více »
od 296 Kč
průměr z 78 hodnocení
57% | (45) | |
24% | (19) | |
11% | (9) | |
2% | (2) | |
4% | (3) |
Cena + super sluchatka ktera jsou perfektni pro kazdeho hrace.
| Utlumení vnějších ruchů: | Dostatečné |
| Délka kabelu: | Tak akorát |
| Středy a výšky: | Optimální |
| Basy: | Velmi silné |
| Jsem hudební: | Pokročilý |
Tyto sluchátka velmi doporučuji protože za tu cenu je opravdu hodně muziky. Nejvíc mě dostávaj ty vibrace :) i když sou spíš jen takový decentní
| Utlumení vnějších ruchů: | Dostatečné |
| Délka kabelu: | Tak akorát |
| Středy a výšky: | Optimální |
| Basy: | Dostatečné |
| Jsem hudební: | Amatér |
Až na ten přenášený zvuk dobrá sluchátka za dobrou cenu, ale musí vydržet déle
Tyto sluchátka jsem kupoval v klasickém obchodě za cenu 450 kč.Obal sluchátek je vzhledově velmi pěkný.Při prvním rozbalení mě ale trošku překvapilo to,že hlavní kabel je tak normálně silný,ale na konci,kde jsou 2 Jacky+USB napájení basových vybrací jsou kabely velmi tenké (v průměru max 2mm).Ale za tuto cenu se jedná vcelku o kvalitně hrající slechátka s možností lepších bassů.Bohužel mám i zkušenost s podobnými sluchátky,které měly také možnost bassových vibrací,ale asi za 3 měsíce začaly sluchátka hrát příšerně a myslím si že zrovna kvůli bassovým vibracím.Kvalita Zpracování je za průměrné,ale za tuto cenu přijatelné.Kvalita mikrofonu je nic moc,ale co za tuto cenu samozdřejmě čekat.Musím zase pochválit,že nejsou přehnaně těžké a na uši moc netlačí.Toť vše. hodnocení: 7/10
S těmito sluchátky jsem maximálně spokojen. Už dříve jsem měl jeden jejich předchozí model (také měly vibrace atd.) a ty mi vydržely přes 5 let. Důvod, proč jsem se jich zbavil byl ten, že se mi začala sloupávat ta koženka kterou byly potaženy pěnové polštářky, což se dá po pětiletém skoro každodenním používání pochopit. Věřím, že i model HS-G500V vydrží minimálně stejně dlouho, jako předchozí model, který jsem měl.
Co se týče modelu HS-G500V, tak musím říci, že zvukový projev těchto sluchátek je naprosto v pohodě, navíc v této cenové hladině budou asi patřit mezi nejlepší.
Jinak těm co si tady neustále stěžují na kvalitu sluchátek, tak ono je to i o tom, jak se s nimi zachází. Vím, že už u toho mého předchozího modelu bylo hodně kritiky na kvalitu a mě vydržely sluchátka 5 let a teď už nějaký ten měsíc mám HS-G500V a také jsem s nimi zatím naprosto spokojený. Je to i v rukách.
Produkt jsem kupoval nejen díky ceně , ale i ze zvědavosti co se týče vibrací. Značku jsem volil podle zkušeností , kdy za příznivé ceny nabízela kvalitní produkt , kde konkurence byla o dost dražší. Balení a celkové provedení bych až na malou drobnost uvedenou v kategorii PROTI hodnotil velmi příznivě.
Na kabeláži se nachází 3 konektory. 2x JACK 3,5" (1x zelený stereo pro vstup signálu do sluchátek, 1x růžový mono pro signál s mikrofonu do PC) a 1x USB, který slouží jako napájení vibrací - nemá nic společného se signálem pro sluchátka nebo z mikrofonu.
Shrnutí: Za málo peněz poměrně dost muziky. Patří bezesporu k normálnímu vybavení PC a pokud má někdo problém , že na uších tlačí - je to čistě věc názoru, a že na mikrofonu není pucka - doporučuji takovým , buď dokoupit , nebo neprskat do něj anebo jiné nastavení vůči svému ksichtu
Jiří Gadula
Přidáno: 8. března 2012
Sluchátka hodně dobré pro fimy a hudbu, ale celkově při delším nošení z toho hodně bolí uši, ale zase po dvou hodinách zas tak ne. Ne Mic. není pucka takže tam jde slyšet funění. Nevím jak komu ale mě se stává to, že když položím sluchátka se zapnutým mikrofonem na stůl tak se ůplně rozvibrujou. Jinak bych ho každému kdo nechce drahé sluchátka jako tyhle http://www.alza.cz... ale chce levné a s kvalitním zvukem tak bych je doporučil, protože je to určitě výborný produkt. Ale celkově dobrý poměr Cena / Kvalita .
Měl jsem ty sluchatka asi rok a byl jsem spokojen než mi to segra rozbila, doporučil mi to kamoš a fakt jsem nelitoval... Kdo má rád hudbu kde jsou hodně basu, tak bych vám doporučil tohle. Je to levné, vibruje to jak tam jsou basy, a jak po vás někdo řve tak to moc neslyšite, což je vyhodné na Lancraft a dalších progaming hernách ;)
já byl stimito sluchátky velky spokojen mám 4 měsíc
po 4 měsících odešel mikrofon ale to je chyba mě protože
jinak celkem odolné akorád lidem z menší hlavou nedoporučuju
ze začátku co sem je používal mě boleli uši ale zvyknete si omlouvám se za pravopis píšu to ve škole na mobilu z nudy....
Michal
Přidáno: 4. listopadu 2011
Ty vibrace jsou fakt sranda :-D hlavně při Drumech :-D vibrace jdou nastavit i na menší,takže se bude líbit každému. A kdo nebude mít naládu prostě je vypne. Tyto sluchátka bych doporučil všem kdo hledají kvalitní sluchátka ke svému notebooku nebo pc. Za takovou cenu lepší neseženete a i sluchátka o pár stovek drahžší lepší nebudou. Prostě bomba
kdybych byl chytřejší rači bych si koupil jiné až na těch několik věcí jsou ok ale nedoporučoval bych je a to jsem se k nim staral dobře od té doby co jsme zapnul vibrace byl ten vibrační nevím jak to mám nazvat strašně hlučný
Slušné sluchátka, akorát ten desing mě den ode dne víc a víc dostává :D
Tyto sluchátka jsem si koupil před týdnem a jsem s nimi velmi spokojen. Mají krásný čistý zvuk s dobrým důrazem na basy. Za tuto cenu si koupíte velmi hezké designové herní sluchátka s čistým zvukem, výborným odhlučněním od okolních zvuků a polohovatelným mikrofonem. Pokud jste herní závislák/závislačka co má hluboko do kapsy, je toto dobrá volba v poměru cena / výkon.
thesham0t
Přidáno: 23. dubna 2011
Myslím, že sluchátka jsou přímo výborná, při tomto poměru cena/výkon.
Níže zmíněných nedostatků si skoro ani nevšimnete.
Co se týče vibrování - při písničkách, kde vás NEbudou lechtat (těch snad tak moc není) je vibrování možná až příjemné a rozhodně dodává používání (nevím jak to říci) "ještě lepší efekt", nevybrují při hrách.
I po delším používání uši nebolí, nebo ještě mě z toho neboleli, případně si je sundejte na krk a dejte zvuk na plno (ale na krku můžou být nepříjemná), tak klidně před monitor.
Tak snad vše, co jsem chtěl napsat.
Recenze od selda: měl jsi zapnuté vibrace ?, měl jsi zapojené USB co vede ze sluchátek ?, nevybrují u her
Kdybych sháněl nová sluchátka tak bych si pravděpodobně tyto koupil znovu jsem s nimi nad míru spokojen.
Treking
Přidáno: 17. února 2011
Upadl mi mikrofon u mých CANYONek s vibracemi, tak jsem hledal jiný headset. Prolezl jsem asi 200 modelů sluchátek, ale tento mě zaujal nejvíc. Mikrofon parádně upevněný a přitom pružný, typ otáčení sluchátek jako na mém starém headsetu, masivní konstrukce a nechyběla ani ovládací plošinka. Jediné co zde postrádám je brzdící pásek shora, ale to se dá přežít.
Tento model bych chtěl určitě doporučit všem pařmenům a milovníkům hudby ;)
Anonym
Přidáno: 29. března 2012
Jediná výhoda je podle mě cena, jinak bych v žádném případě sluchátka nedoporučil. Podle mě je to zmetek, který firma Genius vypustila do světa.
Zobrazuji 1 - 37 ze 37 recenzí