90%Hodnocení produktu: 90%
- je to KOSS :)
- pro mě je PRO delší kabel
- bílá stylová barva
- ovládání hlasitosti
- ,,doživotní'' záruka
- 3 druhy špuntů do uší
- možná trošku přebasované
- drahé náhradní ,,špunty''
- na první pohled nekvalitní kabel
Toto je moje první zkušenost se značkou KOSS a po cca měsíci skoro každodenního používání nemám zatím jedinou výtku jak k jejich funkčnosti tak ke kvalitě zpracování tudíž k ceně za kterou sem sluchátka pořídil si myslím, že poměr kvalita/výkon/cena je v tomto případě adekvátní a naprosto vyrovnaná. Tyto sluchátka jsou opravdu celkem slušně přebasované s čímž jsem počítal po přečtení recenzí zde uvedených na Heurece, ale pro mě to není zcela tak hrozné jak někteří popisují ba naopak se na to celkově pěkně zvyká a pak každá jiná sluchátka jsou takový ,,mdlá'' :). Kabel, který je u sluchátek může někomu přijít příliš dlouhý avšak pro postavy vyšší je to myslím dostačující délka, ovšem jejich rozmotání je pak celkem zábava v případě, že napoužíváte dodávaný ,,baglíček'' :). Dalším uvedeným plusem jsou náhradní špunty do uší, které jsou v případě dokoupení cca jen asi o 1/4 levnější než nová sluchátka což mi přijde trošku nevyrovnané ovšem kvalita se rovná cena, že, ale je pravdou, že každý si najde ten, který mu bude vyhovovat. Co se týče záruky tak fy KOSS nabízí ,,doživotní'' záruku. Na jednu stranu je to výhoda, pro ty kteří nemají sluchátka kupována zde tak je to spíše nevýhoda, ale v dnešní době omezené 2 leté záruky je to i tak pěkné.
Celkově hodnotím sluchátka velmi pozitivně i když ne z dlouhodobého užívání, ale doufám, že něco vydrží. Pokud nemáte opravdu vysoké nároky( např. SENNHEISER ) a tyto sluchátka se Vám zamlouvají, berte. Myslím, že nikdo chybu neudělá
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (2)
- Ne (2)