Koss Spark Plug
Koss - Do uší - kabelem
Špičková sluchátka KOSS do uší s unikátním designem a výbornou zvukovou reprodukcí. Pecky poskytují vynikající odstínění hluku okolního prostředí, který by mohlo nepříjemně...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Koss Spark Plug
Přidáno: 5. března 2010
Lenka
Perfektní sluchátka na poslouchání MP3 během cestování či sportu.. Na doma do křesla doporučuji něco většího =)Pro:
- kvalita zvuku
- dostatečně malé i do dívčích oušek
Proti:
- pogumované přívodní šňůry, které se velmi rády zacuchávají a mohou způsozit zlomení kablíku
Přidáno: 3. března 2010
Mít možnost si je vyzkoušet, nekoupil bych si je. Být to jiná značka, dal bych vyšší hodnocení, ale že to jsou KOSSy, dávám 40 %.Pro:
- KOSS, kvalitní zvuk, pokud posloucháte kvalitní nahrávku
Proti:
- už na minimum hlasitosti strašně řvou, zbytečně moc basové, nekvalitní nahrávky jsou neposlouchatelné
Přidáno: 22. února 2010
payou
Přidáno: 3. února 2010
Přidáno: 31. ledna 2010
Tyto sluchátka jsem si dokupovala k mé MP3 jelikož přiložená sluchtáka se velmi rychle zničila. Nemám ráda pokud musím dávat hlasitost příliš vysoko abyh zakryla okolní hluk a tyto sluchátka můj problém vyřešila. Sluchátka mají skvělý zvuk a pěkný design, doporučuji.Pro:
- vysoká kvalita zvuku
- nehrozí rušení okolním zvukem
- dobře vyvážené basy
- pěkný design
- vyšší cena
Přidáno: 16. ledna 2010
peta
Přidáno: 13. ledna 2010
tato sluchátka mám již rok a opravdu ten zvuk je nádherný to se ale od koss dalo čkat koss dělá jenom kvalitní věcinyní tyto sluchátka seženete do 4 stovek takže se rozhodně hodí je koupit
doporučuji všem co chtějí opravdový požitek z hudby
- kvalita zvuku
Proti:
- kvuli doživotní zaruce žádný roblém není :)
Přidáno: 13. ledna 2010
Jedná se jistě o velmi kvalitní sluchátka, především jsou určeny pro ty, kteří si potrpí na basy. V oblasti výšek či ostatních pasáží mírně zaostávají.Pro:
- Mohutné basy
- Molitany
- Velmi dobrá izolace od okolního ruchu
- Celkově slušný zvuk
- Hlavně basy jsou dobré
- Výšky, středy jsou na průměrné úrovni
- Sluchátka mi často nedržela v uších
Přidáno: 11. ledna 2010
Tyto sluchátka jsem měl vypůjčené od svého kamaráda a hrájí víc než dobře. Na to že jsou to obyčejné šputnovky tak klobouk dolů. Doporučuji i díky nízké ceně!!Pro:
- Také jedny z kvalitnějších sluchátek
- Výborné bassy, Parádní zvuk
- Přijatelná cena
- Pro každého náročnějšího posluchače
- Perfektně padnou do učí
Proti:
- Občas jsem viděl už zmačkané špunty ale záleží i na tvaru uší
Přidáno: 10. ledna 2010
Tyto sluchátka se mi zdaji v poměru cena / výkon na docela slušné úrovni , nevypadávají z uší jako většina pecek , a mají skvělé odstínění od okolního ruchu , přičemž musíte dávat větší pozor na přechodech... jinak je můžu doporučit.Pro:
- Výborné basy
- Odstínění od ostatního hluku z okolí
- Perfektně sedí v uších
- Skvělá konstrukce
- Skvělý materiál
Přidáno: 6. ledna 2010
Tyto sluchátka jsem si koupil jako náhradu ke svým předchozím sluchátkům, co jsem měl v základním balíčku. Musím říci, že jsem byl mile překvapen, jak tyto sluchátka hrají. Dokonalý zvuk, dobré basy a dokonalé odstínění okolního hluku. Ze začátku vám bude chvilku trvat, než se je naučíte nandávat, ale je to jen otázka pár dní. Jedna nevýhoda tu však je a to, že pěna na sluchátkách je obrovská, takže si nedokážu představit, jak by je nosili menší slečny. Vřele doporučuji.Pro:
- Dobře hrají
- Odstínění od ostatního hluku
Proti:
- Pro někoho až moc velké
- Odstínění od ostatního hluku (je třeba dávat si pozor u přechodů)
Přidáno: 8. prosince 2009
Jedle
Sluchátka Plug Spark jsem zkoušel ve více MP3 přehrávačích a ksicht zvuku se opravdu podstatně mění s výchozím zařízením. Basy naprosto unikátní, ale zbytek středů a výšek jakoby se schovávaly za rohem... Na tyto negativa jsem narážel docela často... Je důležité si uvědomit, že ke kvalitním sluchátkům je nutno vlastnit také kvalitní přehrávač. Pokud se tyto dvě věci sejdou, tak vám garantuji, že z toho zvuku zažijete mnohonásobný orgasmus... Doporočuji, doporučuji, doporučuji...Pro:
- Kvalita za nízkou cenu
- Dobrá investice
- Naprosto geniální zvuk
Proti:
- Občas náročná aplikace(je to o tréningu)
Přidáno: 4. prosince 2009 (naposledy upraveno 4. prosince 2009)
Přidáno: 23. listopadu 2009
siruM
Přidáno: 16. listopadu 2009
LálaB.
Přidáno: 6. listopadu 2009
Tereza
Přidáno: 4. listopadu 2009 (naposledy upraveno 4. listopadu 2009)
Foulder
Výborná sluchátka, která však nesednou každému "do ucha" a proto můžou vypadávat.UPOZORNĚNÍ pro ty, kterým padnou do ucha!
Sluchátka Vám vytvoří Váš vlastní svět díky skvělému odhlučnění okolí. Proto je s nimi nutné dávat pozor na ulici, na kole a obecně všude, kde se může něco přihodit.
Doporučuji, mám je už přes 8 let a stále hrají skvěle.
Pro:
- Basy
- Váha, skladnost
- Špičkový zvuk
- Dobrá cena
- Při zásadním poškození sluchátek, bezkonkurenční oprava případně výměna v autorizovaném servise
- Křehké na zacházení
- Občas nutné pročistit gumové zvukovody
- Nutno nasadit nejvhodnější náušníky, případně ručně doladit
- a jinak nic proti...
Přidáno: 28. října 2009
Přidáno: 26. října 2009
Sluchátka jsou to výborná - zvuk je výborný a jsou malé, skladné.Pro:
- Sluchátka dobrých frekvenčních rozsahů
- Jsou to špunty - není slyšet okolní hluk
Proti:
- Dráty ke sluchátkům jsou pogumované - různě se to zachytává
- Opravdu nejde slyšet okolní hluk - takže bacha na auta
Přidáno: 7. října 2009
miki
Přidáno: 22. září 2009
Sluchátka Koss Spark Plug používám denně. Mají kvalitní zvuk vyznačující se značnými bassy. Se sluchátkama běhám a i přesto mi nevypádavají z uší, na což se klade veliký důraz. Jsem s nima spokojen a to že jsou za příznivou cenu z nich dělá ideální sluchátka k Mp3 přehrávači nebo mobilu. Jen mě občas štvou ty molitany... Rozhodně ale doporučuji.Pro:
- Kvalitní zvuk
- Nízká cena
Přidáno: 1. září 2009
Tyhle sluchátka jsou nevšední tím, že se zmačkají, dají se do ucha a pak se roztáhnou. Po roztáhnutí neslyšíte okolní hluk. Někomu můžou vypadávat, jako třeba mě z uší. Výborné basy. Kvalitní čistý zvuk.Pro:
- Degin
- Odhlučnění od okolního hluku
- Vypadávají z uší
Přidáno: 31. srpna 2009
Tyto sluchátka jsou velmi zvláštní na poli hudby. Koss s nimy přišel jakoprvní a okamžitě si našli svou skupinu uživatelů. Zmačkáte pěnovou hmotu a nacpete si sluchátka do uší. Hmota se roztáhne a zaplní vnější ucho tak, že neslyšíte nic jiného než hudbu (nedoporučoval bych je do městského provozu). Zvuk výborný, ale mě to hrozně v uších vadilo.Pro:
- Frekvenční rozsah
Přidáno: 21. srpna 2009
Jsou to vysoce kvalitní sluchátka s velmi dobrým zvukem a silnými basy.Molitany jsou moc velké a někdy je do uší vůbec nedostanete a někdy vypadávají, když už je v uších máte tak neslyšíte nic jiného než hudbu, což je někdy špatné ,protože mě jednou takhle málem přejel kamion.A ještě jedna věc, když sem chtěl vymnit molitany tak jsem je sundal a nasadil nové, když najednou RUP!!! a takový ty tyčinky na kterech to drží se mi zlomili.Pro:
- Dobrej zvuk
- Vypadávaj
- Slouží jako čistič uší než jako sluchátka
Přidáno: 23. února 2009
nothingboy
Přidáno: 19. února 2009
Koss. . .Tento výrobce již od počátku vyrábí sluchátka, které nadchnou designem, cenou a hlavně výkonem. Osobně tyto sluchátka vlastním již 2 roky. Za tu dobu jsem nenašel jiná, která by je překonala jak zvukově, kvalitově a stylem. Někdo říká, že hrají výborně někdo tvrdí, že jsou příliš přebasovaná, osobně si myslím, že to záleží převážně na to, jak si nastavíte ve vašem přehrávači equalizér.
Další výhdou je guma, respektivě výplň, která se dává do uší. Přizpůsobí se každému uchu každé velikosti.
V současné době tyto sluchátka využívám v kombinaci s Apple IPhone 3G 8GB a oproti sluchátkům v balení je poslech hudby naprostá lahoda pro mé uši. . .
Vadí Vám, že Vaše současná sluchátka hrají více ven, otravují lidi v okolí? Pak si zakupte Koss Spark Plug a poznejte krásný zvuk.
Pro:
- Koss doživotní záruka výrobce ( platí pokud máte doklad o zakoupení a registraci na jejich stránkách )
Proti:
- Náhradní molitany do uší se dají pořídit za cenu jako nová sluchátka
Přidáno: 23. května 2008
Toto jsou sluchatka ke sportu na koci vydite takovou cernou hmotu.kdyz si je zastrcite do usi guma se vam natvaruje tak aby sluchatka nepadali a zaroven hrali porad kvalitne.... KoSS je vynikajici firma pres sluchatka a to potvrzuje i u tohohle modeluProti:
- problem ma ten kdo ma male usi a nemuze nastrkat gumu do usi :)
Přidáno: 12. dubna 2008
Docela mě udivuje úspěch těhle sluchátek. Má je kdekdo. Zvuk je silně přebasovaný, ale jinak docela dobrý. Nosit je, znamená vycpat si uši podivnou, nepříjemnou hmotou, která se časem začne rozpadat.Pro:
- absolutní odstínění okolního hluku
- přebasované
- nepříjemné do uší