Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Koss The Plug

Přidat recenzi

• Ocenění produktuFinalista ProduktRoku 2011

Špuntová sluchátka - Koss - do uší - kabelové - 3,5 mm Jack - 125 cm

Koss The Plug představuje unikátní uzavřený systém miniaturních rozměrů. Jedná se o tzv. špunty, tedy sluchátka do uší. Ovšem mají speciální provedení - měkký nástavec se... více »

Kde koupit

9 zákazníků doporučuje tento produkt
4 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Produkt získal ocenění

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(19 z 22 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(5 z 10 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Špunty do uší od Kossu. Mají dobrý zvuk, ale jsou nešťastně řešené. Nandat si je trvá asi minutu a nejsou vhodné na časté vyndavání na nandavání. Přešel jsem na originální sluchátka k telefonům Sony Ericsson, která poskytují stejnou kvalitu a izolaci s nepopsatelně větším komfortem. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Koss The Plug

Ověřený zákazník suntech.cz

Střížovský

Přidáno: 8. května 2012

Zakoupeno v suntech.cz

Doporučuje produkt
  • Sluchátka netlačí ve zvukovodu.

Jiná sluchátka tohoto typu již nepoužívám.

Utlumení vnějších ruchů: Velmi kvalitní

Guajacuran

Přidáno: 24. dubna 2012

• skvělý zvuk
  • přijatelná cena
  • izolace od okolního prostředí
  • malé, skladné
  • náchylný kabel
  • potřeba dobrého ekvalizéru.

Používám tyto sluchátka přes 5 let a nedám na ně dopustit.
Je potřeba si ně zvyknout, pro někoho mohou být nepohodlné. Nasazování je po čase tréningu velmi rychlé.
Je nutno se o plugy starat, pravidelně čistit, popřípadě včas vyměnit pěnové nástavce, jelikož od toho se odvíjí výsledná kvalita zvuku. Také je potřeba se naučit sluchátka správně nasazovat.
Jsou velmi hlasitá a perfektně izolují od okolního prostředí. Neobtěžujete hlasitou hudbou např. spolucestující ve vlaku.
Co se týče kabelu, vyřešil jsem to obalením lepící pásky kolem jacku, aby se káblík nelámal. Bez tohoto opatření mi jedno sluchátko po nějakém čase přestalo hrát a musel jsem je reklamovat. Od toho momentu vlastním dvoje plugy, jelikož bych bez nich po dobu reklamace nevydržel. :)
Zvuk je po ekvalizaci v kvalitním mp3 přehrávači špičkový!
Na ulici je potřeba, z důvodu izolace, bedlivě sledovat okolí! Dvakrát mě málem srazilo auto.

Utlumení vnějších ruchů: Velmi kvalitní
Délka kabelu: Tak akorát
Středy a výšky: Optimální
Basy: Velmi silné
Jsem hudební: Amatér

www.withmusic.cz

Přidáno: 19. dubna 2012

Koss The Plug

Jste fanouškem kvalitní reprodukce? Nechcete utrácet zbytečně spoustu peněz za něco, co Vás ve finále zklame? Sluchátka Koss The Plug jsou sice na trhu už nějaký ten pátek, ovšem reprodukce je stále na špičkové úrovni v této cenové kategorii a pokud nehledáte sluchátka s důrazem na design, ale na kvalitu poslechu, tak je to ta správná volba! V balení je několik nástavců pro různé typy sluchovodu. Špunty zežmouláte do úzkého válečku, vložíte do ucha a ty se vytvarují dle tvaru ucha a tak ucpou sluchovod tak, že zvuky z okolí neuslyšíte. Po designové stránce sluchátka neoslní ničím výjmečným, ovšem ani nezklamou. Nejnižší kmitočet 10 Hz s kombinací 112dB a 16 Ohmů dává sluchátkům neuvěřitelně silné basy, věrné středy a výšky i v těch nejvyšších hlasitostech. Podle našich zkušeností v této cenové kategorii můžeme tyto sluchátka doporučit všem milovníkům kvalitního poslechu! Koukněte na celou recenzi psanou majitelem těchto sluchátek

Celá recenze na www.withmusic.cz
Domingster

začátečník

Domingster

Přidáno: 11. dubna 2012

• Dobré bassy
  • Utlumení okolního zvuku
  • Po pohrání s ekvalizérem zvuk na velice dobré úrovni
  • Laciné provedení
  • Nandavání do uší je zdlouhavé
  • Možná až moc přebassované ale to záleží na vkusu každého
  • Nekvalitní kabel (Jako u většiny sluchátek této cenové kategorie)

Tyto sluchátka jsem si vybral z důvodu, že jsou od stejné firmy, jako jsou nejprodávánější sluchátka dneška Koss Porta Pro. Sluchátka mě ihned překvapily mohutnými bassy. To je ale tak všechno, čím mě překvapily. Co si budeme nalhávat, sluchátka vypadají dost lacině. Žádné designové úpravy, jako mají jiná sluchátka v této kategorii. Konektor mě nepřekvapil. Sluchátko mi přestávalo hrát už po několika dnech nošení v kapse. To jsem ale vyřešil omotáním izolační páskou na nejnamáhanějším místě. A doteď mi hrají obě sluchátka. Co se týče molitanů, které se přizpůsobí uchu, tak bych řekl, že to je poměrně dobře vymyšlená věc. Pokud se vám sluchátka podaří nasadit správně, tak drží mnohem lépe než špunty, nebo pecky, a jsou dokonce i pohodlnější, ale na druhou stranu trvá mnohem déle, než se vám molitany podaří do ucha dát podle vašich představ. Kvalita zvuku je ale opravdu dobrá. Na někoho možná trochu přebassované, ale komu to nevadí, tak mu zvuk bude vyhovovat. Stačí si trochu pohrát s ekvalizérem, a máte opravdu skvělý zvuk.

Jiří Lajčok

Jiří Lajčok

Přidáno: 2. dubna 2012

• kvalitní výšky i basy
  • odhlučněnost
  • provedení kontaktů u konektoru
  • horší zavádění do uší

Sluchátka jsem si koupil k mobilu s předpokladem každodenního užívání. Byl jsem nadšený z kvalitních basů, výšky mě trochu zklamaly, ale stačilo trochu lehce poupravit nastavení ekvalizéru a vše bylo v pořádku.
K zavedení sluchátek do uší je třeba trocha grifu, ale poté sluchátka v uších drží dobře, i když občas vypadnou.
Ovšem za největší mínus považuji nešťastné provedení kontaktů u jack konektoru. Ty se totiž ve spojení s tenkým káblíkem často ohýbají, atak jsem musel už po jednom měsíci reklamovat. A po reklamaci se opět po cca stejné době objevila ta samá závada. Zatím jsem sluchátka reklamoval dvakrát, ale předpokládám, že se závada bude opakovat.
Myslím, že za stejnou cenu se dají koupit sluchátka se stejnou kvalitou zvuku a přitom s lepším zpracováním konektoru.
Ačkoliv tedy sluchátka hrají dobře, nedoporučuji je kvůli nutnosti častého reklamování.

Anexan Quadonix

Anexan Quadonix

Přidáno: 24. března 2012

Doporučuje produkt
  • Izolace od okolí a naopak
  • solidní basy a hlasitost
  • úměrná cena ke kvalitě
  • nízká životnost pěnových nádstavců
  • slabé výžky

Mám tyto sluchátka již více než měsíc a byl jsem z nákupu rozčarován, v mizerném návodu chybí návod pro méně obeznalé jak dostat do zvukovodů tak obrovské pěnové nádstavce. Já používající ušní protihlukové špunty vím, že se před zavedením musí pěnové nádstavce prsty rozválet, druhou rukou přez hlavu natáhnout boltec a sluchátko do zvukovodu kývavě zastrčit. Pak se pěna za pár sekund roztáhne a po zapnutí hudby neuslyšíte nic co je venku a lidé ve vašem okolí i za naprostého ticha nebudou rušeni rámusem co duní ve vašich uších, ale to v návodu nenaleznete.
Rozčarován jsem byl i z kvality zvuku, ale problém byl pravděpodobně z počátečního nedbalého zasouvání do uší a špatného nastavení equalizérů na všech mých mobilních zařízení. Stačilo equalizer někde buď vypnout, nebo poupravit a hned se ukázaly kvality těchto sluchátek.
Zakoupil jsem si je především pro používání s nově zakoupeným tabletem a po všech drobných nastavení si užívám nerušený kvalitní poslech. Mrzí mě, že pěnový nadstavec má nízkou životnost a zatím nevím, zda je možné dokoupit náhradní.

rala

rala

Přidáno: 2. března 2012

(Upraveno 2. března 2012)

Nedoporučuje produkt
  • velmi vysoké potlačení okolního hluku
  • pěnový nástavec nevydrží moc dlouho
  • přebasované
  • hrají velmi nahlas
  • kabel má dost silnou tvarovou paměť

Sluchátka jsem si koupil kvůli udávanému silnému potlačení okolního hluku (které také má). To je pro mě bohužel jejich jediná pozitivní vlastnost.

Nejhorší na sluchátkách je pěnový nástavec, který již po 10-20 použitích začne ztrácet schopnost držet tvar a dříve či později sluchátka do uší už skoro nedáte, protože se pěna roztáhne dříve, než je vložíte. Nové nástavce nejsou zrovna nejlevnější.

Samotné nandávání sluchátek je zdlouhavé (zmačkat pěnu, nacpat do ucha, držet půl minuty než se roztáhne a drží na místě). Proto jsou naprosto nevhodná, pokud si sluchátka často vyndáváte z ucha.

Kabel od rozdělovací části až ke sluchátkům si až přiliš pamatuje tvar. Nosil jsem sluchátka asi měsíc smotaná v pouzdře a od té doby se ani po roce nenarovnala a mám je pořád stočená.

Zvukově mi přijdou sluchátka přebasovaná a jelikož nejsem zrovna milovníkem uřvané hudby tak i celkem hlasitá (mp3 přehrávač jsem s těmito sluchátky měl téměř vždy na nejnižší hlasitost).

Znovu bych si tato sluchátka nekoupil a odrazuji od nich každého, kdo se na ně zeptá.

Beny

Beny

Přidáno: 24. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • Drží v uších,to je ale tak všechno.
  • Jak může někdo napsat,,perfektní,,zvuk-jsou to strašný vřeštidla.

Koupil jsem si je na základě těchto recenzí.Mám doma Koss porta pro,Lenco-reference a malé,,pecky,,pananasonic,tyto mě ale vypadávají z uší.Jelikož pojedu autobusem ,,puťák,po ...potřeboval jsem nějaké špunty a jelikož koss bývala dobrá značka,rozhodl jsem se pro tyto,ale jedním slovem zvuk strašný-i noname z Teska(koupil jsem za 60kč ke ,,skajpu,,)hrají snad lépe.Ještě že prodavač je vzal zpět.
Alespoň jsem se znova utvrdil v názoru že jakákoliv sluchátka pod 1000kč nebrat.Tyto bych doporučil jedině jako pomstu.

Ověřený zákazník SOFTCOM.cz

• výborné basy
  • poměr výkon - cena
  • skvěle padnou do uší
  • výborně odhlučněné
  • jednoznačně konektor, i při šetrném zacházení se časem přeruší kontakt (ale to je u sluchátek od KOSSu dlouhodobý problém...)
  • horší výšky (v porovnání třeba s KOSS PortaPro)

Pokud chcete za velmi slušnou cenu kvalitní poslech, tak mohu vřele doporučit. Všichni posluchači si přijdou na své :) Akorát je třeba se připravit na případné reklamace.

www.produktroku.cz

Přidáno: 25. ledna 2012

Finalista ProduktRoku 2011

Finalista soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.

Celá recenze na www.produktroku.cz
venda

venda

Přidáno: 30. listopadu 2011

• perfektní zvuk
  • dobře tlumí okolní hluk
  • životnost - vydrželi mi pokaždé měsíc, poté museli na reklamaci ale do dvou týdnu jsem měl vždy nové takže si nemůžu stěžovat.

řekl bych spíše průměrná sluchátka.

Přidáno: 19. října 2011

• Dynamický zvuk
  • Hluboké basy
  • Výborné izolační vlastnosti
  • citlivý kabel
  • životnost ušních nástavců

Co se týká zvuku,tam nemám absolutně výhrad. Velice intenzivní zážitek z poslechu mp3,který jsem ještě nezažil.
Je pravdou,že hygiena není ideální,ale ono to už u pecek kakhle bývá. Navíc v mém případě ty nástavce vydržely poměrně dlouho a bez problémů.
Sluchátka jsem měl přes 2 roky a byl jsem velice spokojen a to jsem je používal hlavně na cyklistiku. Ovšem při běhání nedoporučuji,protože vypadávají z uší.
Jednoho krásného dne však přestalo fungovat pravé sluchátko a následně po pár dnech i levé. Takže bych navázal na poruchovost kabelu.

rene3c

Přidáno: 4. října 2011

Doporučuje produkt
  • Skvělý zvuk. Dobře drží v uších, s čímž jsem já měla u jiných druhů sluchátek problém.
  • V podstatě nic, jen potlačení okolního zvuku může být pro někoho problém. Projíždějící auta jsou opravdu málo slyšet. Takže si dávat více pozor.

Domin

Domin

Přidáno: 27. srpna 2011

• Kvalitní zvuk (super požitek z hudby)
  • skvěle padnou do uší (po chvíli ani necítíte že je v uších máte)
  • ceny (při zakoupení z doživotní zárukou úžasná)
  • příjemný design
  • dlouhé nasazování do uší

Sluchátka mám již skoro rok a nemůžu si je vynachválit, jednou jedinkrát se porouchali ale díky doživotní záruce jsem měl během jedné návštěvy obchodu (2hod.) nové. Dovolte mi v této recenzi reagovat na předchozí recenze kterou sem si přečetl.

1. zákazník uvedl jako mínus přebasovaný zvuk... nevyřeší to ekvalizér?
2. zákazník uvedl jako mínus že si musí častěji čistit uši.. tomu se musím zasmát... to je přece normální ať už poslouchám hudbu nebo ne :D

Přidáno: 20. července 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• za tu cenu snad nejlepsi sluchatka

super

Jan Pernikář Per-nick

Přidáno: 8. července 2011

• - Za "málo" peněz hodně muziky
  • - Opravdu kvalitní sluchátka s krásně zvýrazněnými basy,konstrukce super,skvěle padnou necítíte že nejaké máte.
  • - Prostě Koss netřeba dále řešit :-D
  • - Par desitek sluchátek už jsem ozkoušel a kdo okusí tyhle tak veřím že již nebude chtít jiné.
  • Klasiký problém s kterým se bojuje už staletí :-D Jack 3,5 ala jeho konektor a kablík.
  • !!! Hlavním problémem je podle mě bezpečnost !!!
  • sluchátka skvěle těsní okolní hluk,jedete v šalině ale neslyšíte ji a ani vám to nemusí řvát na plný koule.vlak slyšíte až na vzdálenost metrů,je potřeba velké obezřetnosti hlavně na pozemních komunikacích... poslech vás tak v táhne až zapomíná človek koukat kolem sebe a spoléhat se jen na oči také není nejlepší.
  • viděl jsem cyklistu s těmito sluchátky no prostě sebevrah navíc to myslím i výrobce zakazuje používat na kole, v autě či motorce...

jsem milovníkem basů a nejlepší sluchátka v cenové kategorii podle mého názoru,rád je občas vyměnuji s Creative EP-630 které jsou uplně TOP kvalita / cena podle mě .....taky hraji velmi krasné ale meně to "duní v hlavě"

• Ne (4)

m.barta.75

Přidáno: 1. července 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• super sedí v uších. super zvuk
  • zatím nic

fajn

Přidáno: 27. června 2011

vyborny špunty,dynamicke

Eva K.

Přidáno: 15. května 2011

(Upraveno 15. května 2011)

Zakoupeno v Alza.cz

• Sluchátka jsou super. Skvěle sedí, izolace od okolí,poslech si užijete.-)
  • Jedna nevýhoda je ta, že kabel u konektoru je citlivý a při častém používání dochází k přerušení kontaktu a jedno sluchátko přestává hrát a to i při opatrném zacházení - nezalamování kabelu....

Jediným negativem je ten kabel jinak doporučuji :)

• Ano (9)
NoSaint

NoSaint

Přidáno: 13. května 2011

• Hrajou luxusně, špičkový zvuk
  • Vynikající basy (někdy až moc)
  • Dostat je do uší, hlavně zpočátku - tak trochu malej potrat, hlavně zpočátku
  • KABEL ! - klasickej průser dole u Jacka

V momentě kdy mi přišly a absolvoval jsem první (druhý, třetí atd.) bolavý seznámení s aplikací do ucha (možná mam zdegenerovanou hlavu, ale takovejch je nás asi víc), jsem už jiný nechtěl. Rachot slušnej, basy basej víc než víc, ale to mi nevadí, luxusní zvuk atd., ale... V momentě kdy jsem je vytáh z krabice a podíval se dolu k jackovi, mě jako první věc napadlo "Hm. Ty dlouho nevydržej." A jak pán pravil, tak za 2 měsíce šel kabel do hajzlu, klasicky přestalo hrát jedno ucho, problém u veškerejch pecek co jsem kdy měl - u jacka (nebo pár mm od něj, nezkoumal jsem to) se odjebal jeden z těch mikrokabílků který do něj vedou. Od Kosse jsem toho čekal teda víc, nejenom muziku, ale kurva taky nějakou výdrž.. A to s nima nedělam extrémní sporty, jen je nosim spolu s telefonem v kapse. Vzhledem k tomu že zásadně (moje blbost a nechuť cokoliv reklamovat) vyhazuju všechno co se věcí obj. z internetu tejká, tak už je můžu akorát rozstřelit na náhradní díly, nebo si to spravit sám, har har..

• Ano (8)

• Dobré basy
  • Kvalitní odhlučnění
  • Hygiena
  • Není pro všechny

Tato sluchátka fungují na principu, že se zmačkají co nejvíc "gumové" špunty a pak se strčí rychle sluchátko do ucha, kde se pěkně roztáhne a dokonale utěsní váš zvukovod. Na tyto sluchátka jsem nedal dopustit, protože zvuk je sice KOSSácky přebasovanej, ale jinak jsou poslechově super. Normální pecky, co jsem dostal k iPodu, se s nima nedají srovnávat.

S těmito sluchátky jsem byl spokojen, avšak nastal problém, poprvé po 21 letech svého života jsem musel jít k ušnímu, že neslyším na jedno ucho. Po vyšetření mi doktorka zjistila, že mám pouze v uchu zátku z ušního mazu, pomohlo prostříknutí a vymytí ucha. Zatím jsem k tomu nepřikládal větší váhu, ale když se mi to stalo za necelýho půl rok znovu, tak už jsem si byl 100% jistý, že za to mohou tato sluchátka. Podle doktorky mám nějaký špatný typ ušního mazu, díky kterému jsem na podobné problémy náchylnější, takže jsem sluchátka odložil do šuplíku a koupil KOSS Porta Pro 25th Anniversary Edition, popř. když používám pecky, tak pouze klasický styl - kdy nestrkám nic až hluboko do zvukovodu a od té doby mám zase od ušního pokoj.

Jana

Přidáno: 26. dubna 2011

• Kvalita a záruka

Špičkový

Ověřený zákazník Mironet.cz

Přidáno: 20. dubna 2011

Zakoupeno v Mironet.cz

• Super zvuk
  • Nesedí do všech uší, co jich na světě je...

Pokud možno vyzkoušet, jestli sednou, než koupíte

Pedro

Pedro

Přidáno: 25. března 2011

• dunivé basy
  • efektní zvuk
  • perfektní odizolování od rušivého okolí (jízda v tramvaji, hluční sousedé či tchýně)
  • je až k nevíře co dokáže vytáhnout z MP3 přehrávače
  • nevychytaná konstrukce
  • laciné provedení

rozhodně dobrá volba pro pořízení

www.produktroku.cz

Přidáno: 24. března 2011

Finalista ProduktRoku 2010

Finalista soutěže ProduktRoku 2010, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.

Celá recenze na www.produktroku.cz
Ověřený zákazník AD shop.cz

Michal Chmel

Přidáno: 21. února 2011

Zakoupeno v AD shop.cz

• dobré podání zvuku vs. cena
  • Koss kvalita

• Dlouhé nasazování do uší
  • Přebasovaný zvuk
  • Musíte často čistit uši
  • Kabel

Sluchátka od americké firmy Koss vypadají velmi zajímavě a podle značného výskytu v MHD soudím, že lidé mají o ně velký zájem.
Cenově jsou velmi levná. Snad nejlevnější in-ear (zastrčí se až úplně dovnitř zvukovodu ucha) sluchátka vůbec.
Po pár minutách nošení vám ani nepřijde, že nějaká sluchátka máte. Sedí velmi dobře a nikde netlačí.

Nasazení sluchátek probíhá tak, že musíte "sežmoulat" měkkou část a zastrčit jí do ucha. Sama se v uchu zase roztáhne a vyplní vnitřní ucho.
Co se týče zvuku, tak je velmi nedoporučuji. Je absolutně přebasovaný a ztrácejí se z něj veškeré detaily.
Jelikož strkáte sluchátka až do ucha, musíte dbát na hygienu. Je to ale problém všech in-ear sluchátek.
Kabel nepůsobí pevným dojmem.

vana008

vana008

Přidáno: 28. ledna 2011

(Upraveno 29. ledna 2011)

• Zvuk
  • Špunty
  • Padnou super do uší
  • Cena
  • Životnost kabelu

Super sluchatka za super cenu určitě doporučuju sou lepší než dražší sluchátka nejlepší co sem mněl na uších mohu jen doporučit!

Tomen

Přidáno: 14. ledna 2011

• Kvalita/Cena
  • Bezdrátové by byli lepší, ale na to si ještě počkáme :)

Vynikající sluchátka za slušnou cenu. Část, kterou zastrkáváme do uší je na principu špuntů do uší :) Čilo to slušně tlumí okolní hluk a můžete si vychutnat hudbu jak se sluší a patří :)

petr cech

petr cech

Přidáno: 20. prosince 2010

• dobry zvuk
  • spunty
  • kabel

sluchatka jsem koupil asi pred pul rokem ,,a vypozoroval jsem dost velkou vadu a sice privodni kabel je nejspis levny dovoz z afriky nebo to doma zmoulaji jihoamericti indiani protoze ten ,,

KABEL toho moc nevydrzi ,,sluchatka pouzivam kazdy den nekolik hodin ,,,,,,
asi kazde dva mesice se kabel u jacku nejspis zlomil a jedno sluchatko prestane hrat,,
za toho pul roku uz me daly treti kus,,,vcera me prestalo znovu jedno hrat,,uz jsem nasrany tak si pujdu pro penize a KOSS uz si nikdy nekoupim

Docela chapu proc prodavaji zaruku navic,,to je napad jak vydelat na kazivosti

ROZHODNE NEDOPORUCEJI

Přidáno: 12. listopadu 2010

• * zvuk
  • * doživotní záruka
  • * technologie sluchátek
  • * trvá celkem dlouho, než si na ně zvyknete
  • * člověk se musí naučit je zavádět
  • * 2 velikosti jsou málo

Pro Koss The Plug jsem se rozhodl díky dobrým zkušenostem s Koss Porta Pro. Jistým problémem se může jevit cena s doživotní zárukou, která tento produkt zavádí mezi poměrně kvalitní sluchátka- ale je důležité je hodnotit podle ceny bez doživotní záruky- jsou to jen lehce nadprůměrné špunty

Ověřený zákazník Digiboss

Přidáno: 2. listopadu 2010

(Upraveno 2. listopadu 2010)

Zakoupeno v Digiboss

• Kvalitní sluchátka
  • Eliminují vnější hluk
  • Jako špunty do uší - nemusí výhovovat každému
  • Dobrý poměr cena výkon
  • Jako špunty do uší - nemusí výhovovat každému
  • Je třeba mít jemně stavitelnou hlasitost u přehrávače

Již 3. kus který jsem si koupil a to za dobu bezmála 15ti let. Stále jim budu věrný

Gachna

Gachna

Přidáno: 24. října 2010

• dobré zpracování
  • dlouhé kablíky
  • pěkný zvuk
  • dobre odhluční okolí
  • občas sestane, že se mi vrchní plast zaryje do ucha -to bolí, jsou tam poněkud ostřejší hrany

Zatím jsem spokojená, mám je bezmála půl roku. Jen občas mi přijde pěna objemově větší než jsou moje uši, ale to jde o zvyk a to v jakém je šlověk rozpoložení

KarelzKopru

KarelzKopru

Přidáno: 1. června 2010

(Upraveno 1. června 2010)

• v současné době nízká cena za vysoký výkon
  • doživotní záruka
  • výrazný a velmi mohutný bas
  • kvalitní provedení kabelu, konektoru, gumiček do uší
  • přijemný vzhled
  • velký kmitočtový rozsah a velká citlivost ve srovnání s konkurenčními výrobky
  • dva různé rozměry gumiček v balíčku

Vzhledem k tomu, že tvar mých uší je natolik nemožný, že většina vnitřních sluchátek do zvukovodů mi z uší ustavičně vypadává, hledal jsem na trhu něco, co by mě mohlo uspokojit. Výrobek byl zakoupen v Datart prodejně ve Frýdku-Místku se skvělou poradou od prodejce, který měl ve všech pozitivech, které tady uvádím, pravdu. Sluchátka sedí perfektně, máte na výběr ze dvou průměrů gumiček, které se po smáčknutí a vložení do zvukovodu opět vrátí do původní pozice, ucho roztáhnou a vida - nevypadávají!! Další jediněčností je skvělý, mohutný zvuk, který od svého okolí díky těmto gumičkám dokonale izolujete, a navíc tato izolace funguje i nazpátek, neslyšíte prakticky nic ze svého okolí. Nedoporučuji tedy těm, co běhají uprostřed křižovatek s tramvaji, ale zato doporučuji úplně všem, kteří milují kvalitní zvuk a nenáročné provedení.

• Ano (19)

Holiwood

Přidáno: 18. května 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• -přizpůsobí se tvaru ucha, dobře drží
  • -velmi dobrá eliminace okolních zvuků
  • -velice dobré zpracování i použité materiály
  • -rovný 3,5 jack (praktické v kapse-neohýbá se)
  • -jeden náhradní pár pěnových nástavců v ceně
  • -čistý zvuk
  • -dobré jméno firmy
  • -cena
  • -velice dobře izolují okolní zvuk... v některých situacích nepraktické
  • -nevztahuje se na ně doživotní záruka jako na jiné výrobky KOSS!!!

Mám už sluchátka Porta Pro stejného výrobce a jsem s nimy spokojen. Tentokrát jsem chtěl lehká sluchátka k mobilu, pro kvalitní poslech hudby na cestách.

Díky pěnovým nástavcům velmi dobře padnou, zvuk je čistý i při vysoké hlasitosti. Pěnová izolace zachytí vnější hluk (pokud nejde o zbiječku) - pro poslech výborné, ale pokud chce být člověk trochu v obraze co se kolem něho děje (např. doma,ve škole...) pak to není dobrá volba, protože volající mámu nebo mluvícího spolužáka určitě neuslišíte. V podstatě vypnuté fungujou jako špunty do uší ;) .

Jsem s nimi spokojen, zpracování výborné, což se dá od KOSS čekat (i za ty peníze) a kvalita zvuku je na vysoké úrovni.
Myslím si ale, že velim často rozhodne cena, která je dost vysoká. Nicméně pokud Vám nevadí připlatit si za kvalitu (i značku) budou Vám dobře sloužit.

Beeeruska

Beeeruska

Přidáno: 21. února 2009

Velice kvalitní špunty do uší. Díky tvarovacímu válečku, který se v uchu vrací do tvaru podle ucha, zapadnou perfektně a nepropustí dovnitř žádný okolní zvuk. Co se týče jejich zvuku, je bombový. Perfektní basy, perfektní poslech, neslyšíte nic jiného než hudbu. Pozor: po příliž dlouhém poslechu můžete očekávat problémy se sluchem. Doporučuje se nanejvíc 1 hodina denně.

DjEddie

DjEddie

Přidáno: 19. února 2009

• Koss doživotní záruka
  • Zajímavý vzhled
  • Příjemná cena
  • Kvalitní zvuk
  • Cena náhradních molitanů

Dá se říci, že Koss The Plug jsou nástupci výrobku od stejnojmenné firmy Koss Spark Plug.

Nějaká zásadní změna ? Určitě , varianty barevného provedení jsou fialová a nebo modrá. Molitanové válečky, která se dávají do uší, již tolik nepadají, dají se lehce zmáčknout a vytvarovat dle potřeb. Po zvukové stránce mi přijde, že doznali taktéž zlepšení. Basy dostaly reálnější zvuk a hudba působí více reálněji.
Za tuto cenu dostanete velmi kvalitní sluchátka, která by neměly chybět u žádného člověka, který má rád hudbu a rád ji poslouchá. Navíc kdo jiný, než-li Koss Vám nabídne doživotní záruku ? Jakmile člověk jednou vyzkouší produkty značky Koss, již nebude chtít přejít na produkt jiný...

Mirlly

Mirlly

Přidáno: 18. února 2009

• Hlavními plusy toho to výrobku je kvalitní zvuk a jejich cena, o proti sluchátkům porta pro mají lepší bassy a neruší okolí vysokou hlasitostí do prostoru, jsou dány hloubš do uší pro jejich lepší poslech, jejich pěnové násady se přizpůsobý vnitřnímu prostředí v uchu a jsou velmi pohodlné, ale každému nesedí vše.
  • Jejich slabou a zároveň jedinou nevýhodou je vzhled na uších nelíbí se mi jak drážky vedené ze špuntů trčí od uší...

Zdravím všechny, máte rádi sluchátka do uší? A né ty otravné velké vajca (lidově)? Tak Vám mohu vřele doporučit tento zázračný výrobek od firmy Koss, který je specialistou na skvělý poslech vašich oblibených žánrů a jejich písniček. Mám tyto sluchátku už nějakou dobu a seznámím Vás se vším co by mělo pomoc při rozhodování.

CavLuke

CavLuke

Přidáno: 12. dubna 2008

• Dobrý zvuk
  • Dobrá izolace od okolí
  • Nevhodné na každodenní používání
  • Dlouho se nasazují
  • Občas vypadávají z ucha
  • Při častějším nandavání jsou uši podrážděné/odřené

krteQ2

krteQ2

Přidáno: 11. ledna 2008

• KOSS
  • dozivotni zaruka
  • drzi dobre v usich
  • vyborne basy
  • nemusite je davat tolik nahlas, funguji totiz i jako zvukova izolace
  • nerusi okoli
  • Vydrzi i horsi zachazeni (kvalitni kabel a konektor)
  • Po nasazeni trva cca pul minuty nez se molitan prizpusobi uchu, do te doby neni zvuk idealni
  • Nevhodne pro caste nasazovani a sundavani
  • Chybi vysky - da se ale dobre napravit ekvalizerem

Kvalitni spunty s vybornymi basy, navic vas dobre odizoluji od okoli. Skoda ze nemaji moc vyrovnany prednes.

• Ano (13)
T.

T.

Přidáno: 23. října 2011

Nedoporučuje produkt

Sluchátka jsem si objednala z internetu a přišla mi nefunkční, respektive jen jedno fungovalo a ani to se mi vůbec nelíbilo, podle mého hrály málo, prostě potichu, basy by ušly, ale to bylo tak vše. Celkově mne zarazilo jejich "levné" provedení, špunty neustále vypadávaly, do uší to nastrkat bylo taky něco a když už se to konečně povedlo, tak jste vypadal s prominutím jako debil (jsou moc velká).

Toto jsou mé osobní zkušenosti a rozhodně bych je už nikomu nedoporučila ;-)

kubicek7096

Přidáno: 1. května 2011

(Upraveno 1. května 2011)

co dodat- celoživotní zaruka

Kohy

Kohy

Přidáno: 10. března 2011

(Upraveno 14. března 2011)

• Mozna tak prvni dojem z vyrobku zajimava ta pena a napad...ale to je tak vsechno..
  • Vsechno:nevyrazny zvuk,nesedi v usich,atd..A vypadaji nechutne po delsim uzivani,ale i po kazdem vyndani z usich..:((a tim nemyslim maz z usi.jde o to jak vypadaji zdeformovane,ale pak se sami srovnaji :) A minutovy nandavani vypada fakt divne na verejnosti jak kdybych si tim cistil usi..uz nikdy vice

Pro ty co maji male usi tak jako ja to nejsou vhodna sluchatka..budou padat.to sluchatko tam narvete do ucha ale staci zivnout bo pootocit prudce hlavou a vypadavaji..Pro me se nejvic a nejlip osvedcily sluchatka na principu tehlech:http://www.datart.cz... (ne te same znacky ale podobne proste s tim zobackem krasne drzi a mely krasnej zvuk dobry bassy,do tehlech pujdu az budou penize, :)) zadna stiznost ale chtel jsem zkusit jine proste a udelal jsem chybu..Ted je pro me kazda cesta metrem se sluchatky zkouska nervu jak padaji, mam chut je obcas hodit do kose,ale skoda penez.tak to prekonavam :( ps:Zajimalo ktery nadclovek tam narve ty nahradni peny(vetsi velikosti)do usi.proste mega ps:Tak uz jsem koupil tyhle:http://sluchatka.heureka.cz... a jsem spokojenej.Jeste ze jsem vedel ze je maji na prodejne slevneni:http://www.bestelshop.cz... pac prodavac mi rikal porad tu puvodni cenu,ale pak mi je nechaly za cenu co maji na netu..Ted koukam ,ze uz na heurece ten obchod neni :D

• Ne (9)

Mischo

Přidáno: 22. prosince 2010

(Upraveno 22. prosince 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Perfektný zvuk.Nemožem najst žiadne negatíva

Ak niekde uvidíe ponuku a máte radi hudbu tak kupujte,žiedne iné sluchátka vám nedoprajú lepší zvuk ako KOSS

Přidáno: 24. září 2010

• dobra komunikace
  • sluchatka nefunguji jak by mela,respektive jen jedno!nespokojena!nechce mi poslat ani penize zpet

nikdz vic

• nevím, ukáže čas

Ověřený zákazník 123shop.cz

Josef Hovorka

Přidáno: 11. června 2010

(Upraveno 11. června 2010)

Zakoupeno v 123shop.cz

• KOSS je KOSS - a za tu cenu . . . . ..!
  • Mám 8 let PORTaPRO - neznám lepší.

• Ne (9)

Přidáno: 18. května 2010

(Upraveno 18. května 2010)

• super zvuk

• Ne (7)