Philips SHE1350
Sluchátka s mikrofonem - Špuntová sluchátka - Philips - do uší - kabelové - 3,5 mm Jack - Mikrofon - 100 cm Basové otvory pro lepší zvuk Tato sluchátka, vyznačující se vylepšeným výkonem basů, pohodlně přenášejí kvalitní hudbu do vašich uší. Hudba pro vaše uši • Otvory se systémem... více »
od 80 Kč
0% | (0) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Philips SHE1350
- dobrá kvalita podání hudby
- dobře sedí v uších
- dostatečně dlouhý kabel
- slabé basy
Sluchátka mám, po roce a půl častého používání přestalo jedno fungovat - v místě hned za jackem se kabel kvůli ohýbání poškodil. Po 2 týdnech přestalo hrát i druhé.
Sluchátka jsou vhodná pro nenáročné uživatele, kteří si nechtějí kupovat drahá sluchátka ale chtějí jen poslouchat hudbu, i když ne ve špičkovém podání. Kupoval jsem si je kvůli ceně, jako alternativu doporučuji Professory za 50 Kč (hrají možná jen o malinko hůře a pozor - mají kratší kabel!). Ideální jsou na práci, u které hrozí, že se časem zničí.
Kabel u těchto sluchátek je standardně dlouhý. Sám, ač jsem vyšší, jak jsem mohl nosit mp3 se zapojenými sluchátky v dolní kapse u bundy.
Sluchátka samy o sobě drží dobře v uších, pokud však chcete ještě zvýšit komfort, sežeňte si pěnové návleky (k dostání za pár korun, případně je přendejte z jiných sluchátek).
Kvalita zpracování dílů odpovídá ceně. Sluchátka neoslní, ale ani nezklamou. Cena odpovídá kvalitě, koupi doporučuji. Oproti jiným sluchátkům v kategorii do 100 Kč řadím mezi nejlepší.
- Pěkná sluchátka
- Perfektně drží v uších
- za suprovouc cenu
- Dobrá hudba
- Méně bassů
Tyto sluchátka dodnes mám, ale bohužel už jenom jedno mi hraje, jelikož jsem jej nechtěně utrhl o zip bundy. Nejsou to sluchátka od kterých by jste měli očekávat velmi kvalitní hudbu. Hrají vcelku hezky ale při vyšších hlasitostech mírně šumí. Pěkně padnou do ucha a za tu cenu. Si není nic víc přát. Spíše pro nenáročné uživatele co se týče kvality hudby!
Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí