Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Philips SHE6000

Philips SHE6000

Přidat recenzi

Špuntová sluchátka - Philips - do uší - kabelové - 3,5 mm Jack - 120 cm

Sluchátka do uší Philips SHE6000 Typ sluchátek: špunty Typ přenosu: kabelový Délka přívodního kabelu (m): 1.2 Provedení sluchátek: do uší Kmitočtový rozsah... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

11 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(19 z 21 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Philips SHE6000

• Skvěle drží v uších
  • Nádherný design
  • Slabší bassy
  • Rovný jack

Velice dobrá sluchátka, která mi doufám vydrží co nejdéle. Mají vysokou hlasitost, takže telefon (popř. MP3 přehrávač) nemusím mít tak nahlas. Čistý zvuk, všechno OK, ale přijd mi, že jsou trochu slabší bassy. Aby vám to v uších opravdu "dunělo" je třeba vyšší hlasitosti, to vás ale zase po pár minutách bolí hlava :D Design je parádní, moc se mi líbí a perfektně drží v uších i při běhu. Jediné mínus bude asi jack. Ten je rovný a kabel je tam divně izolovaný, takže se trochu bojím, že se mi právě na tomhlw místě někdy časem utrhne. Samozřejmě vydrží tak dlouho, jak budu chtít já sám.

• Ano (1)

Přidáno: 9. dubna 2012

• zvuk, relativně cena
  • trochu horší tvar do uší , občas vypadávají

vcelku dobré sluchatka

• Vzhled
  • Přepraní pouzdro
  • Kvalitní kabel
  • 3 nástavce do uší
  • Zvuk slyšitelný i mimo posluchače
  • Motající se kabel
  • Pro rozhýbání basů potřeba vyšší hlasitosti
  • Velikost nemusí sedět každému

Začnu vzhledem. Mají celkem tenký černý kabel, na samotných sluchátkách je výrazný oranžovo-žlutý kruh. Velikost, také nemusí sedět každému nejedná se totiž o zrovna malá sluchátka. Sluchátka jsem kupoval když byly v akci za nějakých 500 Kč. Za tu cenu si myslím je to dobrá koupě. Která ani zvukem ani vzhledem neurazí. Co se týče kvality zpracování kabel se zdá dosti odolným, dokonce přežil i zimu bez újmy na zdraví. Kvalita samotných horních částí je také v pořádku, chtělo to chvilku na rozehrání, ale po té již bylo slyšet všechno, akorát při nejvyšších hlasitostech problém se sykavkami a výškami. Toť vše. Shrnul bych to tak že za dobrou cenou dost muziky, ale je to na tom aby si to každý vyzkoušel. Já za sebe bych je doporučil na běžný poslech do města.

Přidáno: 8. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • desing, hlasitost
  • špatně drží v uchu, špatné tlumení, cena, hodně basů a málo výšek (ale to je možná mým přehravačem)

100% zklamání

radmik

radmik

Přidáno: 27. února 2012

• výborný zvuk
  • skvěle sedí v uších
  • výborně potlačují okolní zvuky

mohu jen doporučit, sluchátka hrají skvěle a čistě

Ověřený zákazník Kamenný obchod

Přidáno: 19. února 2012

Zakoupeno v Kamenný obchod

Doporučuje produkt

za tu cenu kvalitni poslech .)

Jaroslav Mach

Jaroslav Mach

Přidáno: 7. února 2012

(Upraveno 21. února 2012)

• Krásný zvuk
  • Krásně sedí v uších
  • Prostě nádhera

Nejlepší sluchátka co jsem kdy měl

roman p

• -4 páry nástavců do uší různých velikostí
  • -šikovný penál na uložení sluchátek
  • -A ještě jednou vynikající zvuk, zejména v poměru k ceně
  • -že jsem si je nekoupil už dříve

Používal jsem špuntová sluchátka, nebo také pecky, od neurčitých značek, v ceně do asi 300 kč. S jejich zvukem jsem nebyl nikdy pořádně spokojený. Proto jsem používal jsem hlavně sluchátka s náhlavním rámem, dozvíme se níže, , ale přesto chtěl jsem nějaká, co by nezabírala tolik místa pro přenášení a.. a to se dozvíme na konci tohoto článečku.. a taky aby měla dobrý zvuk. Nakonec jsem se rozhodl pro tenhle typ. Musím ještě upozornit, že jsem sice věděl, že existují kvalitní sluchátka tohoto provedení, ale nebral jsem to vážně. Zatím jsem používal neurčité výrobky, které mě nenadchly a ty lepší by stály hodně moc peněz.
Jak je patrno, tato sluchátka Philips SHA6000 jsou z typové řady Philips a jsou nejlevnější. Mají ještě dva dospělejší sourozence SHE8000 a SHE9000.
Popíšu-li je trochu, budu při uvádění pojmu sluchátka mít na mysli celý výrobek, to znamená konektor, kabely a na konci kabelů vlastní akustické systémy, které se v tomto případě vkládají do uší a ty budu nazývat jako pecky. Takže teď k popisu, který bude asi poněkud zdlouhavý. Začneme tedy odspodu:
Konektor je jack 6,3 mm, přímý, zlacený. Hmatníček konektoru je válcovitý, z černé gumy, průměr 6 mm, délka 12 mm, plus 10 mm pokračování jako trubička pro ochranu kabelu. Na hmatníčku je nápis Philips, vylisovaný do hloubky. Přívodní kabel je celkem dlouhý 120 cm, z toho asi 83 cm od konektoru do plastového rozdělovacího válečku. Tento má průměr 5 mm, délku 15 mm, s nápisem SHE6000, vylisovaném do hloubky. Část ke konektoru je kónicky zúžená, na druhém konci je useklá, s kulatou plochou. Z této vrchní plochy vystupují dva kabely vedoucí do sluchátek, oba stejně dlouhé, každý 37 cm. Všechny kabely, od konektoru a dva ke sluchátkům, jsou černé, materiál PVC, kruhového průřezu. Kabel od konektoru do válečku má průměr 2 mm, kabely ke sluchátkům 1,3 mm. Do sluchátek kabely vstupují ochrannými gumovými trubičkami dlouhými 12 mm, rozšiřující se z průměru 3,5 mm do 5 mm, které jsou v podstatě designovou součástí samotných sluchátek. Trubička levého sluchátka je pro lepší orientaci opatřena třemi hmatovými výstupky. Na těchto trubičkách je bílý nápis Philips, pochopitelně viditelný, když budou sluchátka v uších. Vlastní sluchátka, akustické systémy jsou "pecky", průměr 16 mm, výška 10 mm. Tvar připomíná výseč z koule, oněch 16 mm je její pomyslný průměr. Na straně směřující do ucha je navíc hrdlo o průměru 8 mm a výšce 5 mm, po obvodu opatřené prstencem pro uchycení gumového nástavce. Celá tato pecka je plastová, černá, s hladkým povrchem. Na straně od ucha, která je viditelná z boku posluchače, spolu s bílým nápisem Philips na přívodní trubičce, je rovně useklá. Průměr této plošky je 14 mm.
Uvnitř je jakási ochranná mřížka tvaru mezikruží z černého plastu, o vnějším průměru 10,5 mm a vnitřním průměru 6 mm. Toto mezikruží kuželovitě vstupuje dovnitř pecky. Uvnitř mezikruží je na třech paprscích nasazena kopulka o průměru 4 mm. Pod kopulkou je vidět molitan, nebo podobně vypadající materiál. Jestli tato mřížka má praktický význam, to nedovedu posoudit, ale jako prvek designu je velice zdařilá.
Okolo celé této mřížky je žlutý prstenec o šířce 2 mm, který vyplňuje přechod mezi vlastním tělem pecky a mřížkou. Je výrazný a spolu s touto mřížkou, kterou obkružuje je dominantním prvkem. tohoto konkrétního typu sluchátek.
Povrchové části těchto sluchátek jsou vyrobeny výhradně z plastových materiálů, jak se sluší na nejnižší produkt typové řady. Typ SHE8000, druhý v řadě, má místo plastové mřížky kulatou kovovou leklou plošku, povrch peciček je vyveden v také v černé barvě, tyto mají však jiný tvar a navíc jsou opatřeny nápisy červeně vínové barvy a metalízovanými stíny této barvy. Typ SHE9000 má pro změnu po obvodu pecky vzadu kovový lesklý prstenec. Nevím, jaké mají přívodní kabely, jestli opletené, jisté však je, že na první pohled působí luxusnějším dojmem, než zde popisovaný typ SHE6000.
Tato sluchátka jsou dodávána v průhledné skládací plastové krabičce, součástí jsou celkem 4 páry gumových nástavců a přepravní pouzdro. Připomíná zmenšený školní penál rozměrů 10 x 6 cm z černé textilie s kulatými rohy, po obvodu je žlutý zip. Uvnitř je na jedné straně gumička na suchý zip, na druhé straně kapička ze síťové textilie. Pod gumičku je možno uchytit sluchátka, rep. jejich kabely, pecky položit vedle a zipem zavřít. Ono to ukládání ale chce taky trochu trpělivosti. Penál je velice praktický, má kulaté rohy, proto ho lze pohodlně strčit do kapsy.
Pro pořízení sluchátek rozhodovala cena. Bez koruny 600kč, jako kompromis. Předpokládal jsem, že by měly znít lépe, než moje předchozí, když budou stát víc peněz. Absolutní high-end prozatím oželím. Usuzoval jsem, že část s poměrně velikým průměrem 16 mm by mohla ukrývat větší membránu, než jiná sluchátka. Konkrétně jsem našel údaj 13,5 mm, ostatní parametry nejsou na papíře nijak špatné. Po té, co jsem tato sluchátka koupil a poprvé zapojil, okamžitě jsem věděl, že jsem neudělal chybu! Jejich zvuk je opravdu dobrý. Jsou dostatečně citlivá, není potřeba přidávat hodně hlasitosti, určitě se šetří baterie v přehrávači a bude možno poslouchat déle. Podání vyšších kmitočtů je dobré, detaily zvuku jsou dostatečně zřetelné, s tím, že není utlačované spektrum středních a nižších zvuků. Jejich zvuk mi připomíná, světe div se, jako když jsem dříve poslouchal gramofon a měl k dispozici aparaturu a reprobedny Tesla. Ten samý příjemný odstín zvuku, jestli to tak můžu nazvat. Navíc sluchátka, resp. jejich pecky mají velikou výhodu, že mají malou hmotnost, proto příjemně v uchu sedí a nevypadávají při pohybu hlavou. S tím jsem měl problémy u levnějších peckových sluchátek, kdy nedostatečná kvalita zvuku byla doháněna "luxusním" provedením. Pecky byly kovové, byly tedy znatelně těžké a z ucha vypadávaly i při drobných pohybech a navíc s sebou stáhly většinou i druhou stranu.
Pokud subjektivně porovnám tato sluchátka s jinými konkrétními typy, vedou si výborně. Konkrétně mám k dispozici Sennheiser PX100 II a světoznámé Koss Porta Pro A dále Philips HPI95. Takže "Kosákům" a "Sennám" šlapou více než zdatně na paty. A to stojí pouze poplovinu. V jejich prospěch hraje i to, že jsou velice skladná a je možno je mít na uchu, nebo spíše v uchu, vleže, třeba na gauči při odpolední siestě. Sluchátka Philips HPI95 jsou patrně prarodiči typu Philips SHP1900, jsou však vhodná snad jen k hrám na PC a neberu je jako vážnou konkurenci. Znalci z oboru audio jistě namítnou, že existují ještě lepší a ještě víc lepší špuntová sluchátka, ale ta budou stát mnohem víc, než oněch 600 kč.
Pokud tento článeček, tato recenze s popisem někomu pomůže v kladném smyslu, budu moc rád!

• Ano (7)
  • Ne (3)
Lino

Lino

Přidáno: 30. listopadu 2011

(Upraveno 30. listopadu 2011)

Doporučuje produkt

Sorry, omylem jsem okomentoval jiný sluchátka a nejde mi to smáznout.

• Ano (4)
  • Ne (4)

Lubos Klein

Přidáno: 26. listopadu 2011

• Skvělý zvuk
  • Výška hlasitosti a citlivost¨
  • Ultralehké
  • Pohodlné a nevypadávají (Nokie ano!!)
  • Levné

• 4 druhy nástavců
  • Pozlacený jack!
  • Vysoce kvalitní
  • Vynikající v poměru výkon/cena
  • nádherně seděj v uchu. Nevypadávaj ani u sportu.
  • Zatim docela odolný. Několikrát mi spadli na zem a pořád držej
  • Vůbec nic mě nenapadá. Ty slucátka jsou naprosto luxusní! Lepší za stejnou cenu nenajdete.

Úžasná sluchátka! Mám je už 2 měsíce a pořád držej. Což se u jiných sluchátek říct nedá. Naprosto mi vyhovuje i velikost sluchátek a krásný vzhled! Vypadají jako malý repráčky do uší. Skvěle těsněj! Zatim nejlepší sluchátka co jsem kdy měl a že jsem jich měl hodně.

• Ano (4)
Ověřený zákazník ok1.cz

Jana Mikušíková

Přidáno: 17. října 2011

Zakoupeno v ok1.cz

Doporučuje produkt

Dobrá cena,kvalitní poslech,pěkný vzhled,dobře padnoucí do uší.

Přidáno: 20. srpna 2011

• Strašně ocenuji design a hlasitost
  • basy a výšky nic moc

Michal Novotný

Přidáno: 21. května 2011

• Zvuk je svělý.
  • Pevné kabely.
  • Drží při sportu , běhu, na kole.
  • Design jsou hezké.
  • Obal na sluchátka do kterého mi vejde i mp3.
  • Hlasitost.
  • Těsní oproti okolnímu hluku skvěle.
  • Má k uším oba dva kabely stejně dlouhé.

Jsou to prostě skvělá sluchátka po 3 letech jsem potřeboval změnu a trefil jsem se. Opravdu skvělý zvuk. Skladby oproti starším sluchátkům, získaly novou dimenzi a chuť do poslouchání se zvětšila.
Co se týče hlasitosti při jízdě jsem se staršími slucháky musel mít hlasitost nastavenou na 60% z novými stačí 40% až tak výrazná změna.

Jediná věc co je mínus a to je spíše zvyk jsem měl kabel hozený zadem kolem krku tedy pravé sluchátko bylo delší, zde jsou kabely oba stejně dlouhé takže jsou spíš určeny pro kabel zepředu, než házet jej dozadu za krk.
(Staré sluchátka byly také Philips za 1200Kč takže žádné šunty.)

• Ano (7)
Ověřený zákazník H-elektro.cz

Maris

Přidáno: 2. května 2011

Zakoupeno v H-elektro.cz

• Perfektní zvuk
  • Možná jen by mohl být kabel asymetrický ( jeden špuntku kolem krku), ale není to podstatné.

Doporučuji, opravdu dobrá volba

• 3.5 mm jack
  • design
  • pouzdro
  • různě veliké špunty
  • Kvalitou zvuku a těsněním proti okolnímu hluku se nedají srovnávat s náhlavními

Nutně jsem potřeboval sluchátka, protože moje předchozí, které jsem dostal přibalené u telefonu byly nepoužitelné. Hledal jsem sluchátka za dobrou ceny a s kvalitním a hlasitým zvukem. Tato špuntová sluchátka mě velmi příjemně překvapila. Poslouchám na 70% hlasitost a i tak opravdu okolí neslyším. velmi dobře padnou do uší díky možnosti vybrat ze čtyř velikostí špuntů. Praktické je i pouzdro kam můžete schovat nejenom sluchátka, ale také váš malý mp3 přehrávač (pouzdro je součástí balení). Sluchátka mě příjemně překvapily i pěkným designem (elegantní moderní oranžová barva v kombinaci s černou a zlatým jackem (3.5mm, iphone kompatibilní, přímí). Cena je velmi dobrá (kasa.cz) a proto je poměr cena/výkon na vysokých příčkách. Produkt není žádným top, ale svou cenou jistě ohromí a designem též. Sluchátka je možné používat kdykoli a kdekoli při jákekoli příležitosti a myslím, že je pro všechny věkové kategorie. Délka kabelu plně postačuje (1,2m).

• Ano (6)

Přidáno: 7. února 2011

• čistý a celkem kvalitní zvuk
  • dobré basy
  • více ušních nástavců
  • pouzdro
  • zatím nic

Cenově přijatelné kvalitní sluchátka. Navíc je k nim i pouzdro na přenášení.

• Ano (9)

Přidáno: 2. ledna 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Na to jak jsou sluchátka malá vytváří krásny a čistý zvuk

Super produkt

• Ano (3)
  • Ne (4)

Švorc Martin

Přidáno: 1. září 2010

• více ušních nástavců
  • zvuk

Pro menší uši ideální, drží a netlačí. Dá se s nimi bez problémů běhat. Překvapila mě i kvalita zvuku.

• Ano (8)
  • Ne (8)