Philips SHE8000
Špuntová sluchátka - Philips - do uší - kabelové - 3,5 mm Jack - 120 cm Zesilte basy Protiskluzový úchyt pro snadné usazení Miniaturní vysoce kvalitní reproduktory s bohatými hlubokými basy a křišťálově čistým zvukem. Integrované uvolnění kabelu... více »
od 428 Kč
- Hezký design
- Poměr cena výkon
- Bassy
- Občas vypadnou z ucha
Toto jsou opravdu nejlepší sluchátka, jaké jsem kdy měl. A že už jsem jich něco prozkoušel. Zvuk je opravdu výborný. Bassy, středy, výšky krásně čisté. Opravdu co se týče zvuku, tak není co vytknout. Navíc jsou designově opravdu povedené. Jedinou nevýhodu bych našel asi tam, že mi sluchátko občas vypadne z ucha. Ale to je opravdu zanedbatelný problém. Rozhodně doporučuji každému, kdo neví, jaká sluchátka v této cenové kategorii koupit.
- Luxusní zvuk
- Vzhled
- Bassy
- 3 výměnné krytky do uší (perfektně drží)
- Skluzový zámek
- Cena/výkon
Konečně sluchátka s OSLNIVÝM zvukem. Bassy jsou opravdu výrazné, zvuk je čistý, sluchátka jsou pěkně designově zpracovány, drží v uších díky 3 párům různých krytek, skluzový zámek (jednoduše řečeno funguje tak, že spojíte konce sluchátek s konektorem, takže se Vám při vložení do kapsy nezamotají, což je velmi praktická věc). Pokud se Vám nechce do sluchátek dávat hromada peněz, ale přes to chcete kvalitní sluchátka - toto je pravá volba.
- design
- basy
- čistý zvuk izolovaný od okolí
- 3 velikosti špuntů v balení - perfektně sedí
- systém proti zamotání sluchátek (skluzový zámek)
- poměr cena/výkon
- chybí pouzdro na přenášení
- pro někoho výhoda, pro mě nevýhoda "L" konektoru - náchylné na lámání kabelu a tím přerušení kontaktů
Za cenu 500Kč dobrá koupě, samozřejmě někdo může namítat že kdyby si připlatil 200 má model SHE9000, ale parametrově zas takový rozdíl nevidím abych musel připlácet skoro polovinu navíc. Na běžný poslech k notebooku nebo mobilu na cestách plně dostačující sluchátka od prověřeného výrobce.Jen škoda že chybí jakékoliv pouzdro na přenášení a již zmiňovaný "L" konektor, ale záleží na zařízení ke kterému jsou sluchátka připojena. Pokud bych mohl doporučit sluchátka tak rozhodně ANO a pokud bych se měl znovu rozhodovat ke koupi tak je koupím znovu.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí