Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Philips SHO9577

Philips SHO9577

Přidat recenzi

Philips - kabelové - 3,5 mm Jack - 120 cm

Specked Zvukově izolační a odolná Přes kompaktní velikost je toto sluchátko skutečně slyšitelné. 9mm měniče vytvářejí výbušný zvuk a tři různě velké vyměnitelné vycpávky... více »

Kde koupit

Všechny recenze Philips SHO9577

Robert

Robert

Přidáno: 11. února 2012

(Upraveno 11. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Kabel omotaný látkou
  • 3 velikosti špuntů
  • akorát dlouhý kabel
  • Dobrý zvuk
  • Neslyšíte v nich hluk
  • mě osobně nefunguje regulátor hlasitosti
  • pokud zapojím kabel do mobilu tak musím držet tlačítko uprostřed mezi + a - abych měl normální zvuk

Se sluchátky jsem velmi spokojený. Mají (podle mě) dobrý zvuk neruší vás okolí a kabel máte omotaný látkou takže se těžko poškodí :) (s tím jsem měl u minulých sluchátek problém). Akorát nevím jak to mají ostatní ale mě osobně nefunguje regulátor hlasitosti (musím ji regulovat na přístroji). Když je zapojím do svého MP4 přehrávače (značka Sony) nemám s nimi absolutně žádný problém (až na ten regulátor hlasitosti, což mě osobně nevadí), ale pokud je zapojím do svého mobilu (Nokia C6-00) nebo do počítače, tak musím držet tlačítko uprostřed, mezi + a -, aby byl zvuk normální. Pokud to tlačítko nedržím tak není rozumět textu a zvuk taky hrůza... (pokud by někdo věděl co s tím tak prosím napište sem, nebo mě na e-mail: weisrobik@seznam.cz )

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne
Natálie Dejlová

Natálie Dejlová

Přidáno: 30. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • vynikající zvuk,úžasně drží v uších,neuzlující se kabel

K Vánocům jsem dostala sluchátka Philips SHO9577,jsem s nimi naprosto spokojená.K těmto sluchátkám byly špuntky podle velikosti ucha,kabel se neuzluje,výborně drží v uších a jsou i vzhledově úžasné.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (3)