Recenze Philips SHO9577
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Philips SHO9577
Robert
Přidáno: 11. února 2012
(Upraveno 11. února 2012)
- Kabel omotaný látkou
- 3 velikosti špuntů
- akorát dlouhý kabel
- Dobrý zvuk
- Neslyšíte v nich hluk
- mě osobně nefunguje regulátor hlasitosti
- pokud zapojím kabel do mobilu tak musím držet tlačítko uprostřed mezi + a - abych měl normální zvuk
Se sluchátky jsem velmi spokojený. Mají (podle mě) dobrý zvuk neruší vás okolí a kabel máte omotaný látkou takže se těžko poškodí :) (s tím jsem měl u minulých sluchátek problém). Akorát nevím jak to mají ostatní ale mě osobně nefunguje regulátor hlasitosti (musím ji regulovat na přístroji). Když je zapojím do svého MP4 přehrávače (značka Sony) nemám s nimi absolutně žádný problém (až na ten regulátor hlasitosti, což mě osobně nevadí), ale pokud je zapojím do svého mobilu (Nokia C6-00) nebo do počítače, tak musím držet tlačítko uprostřed, mezi + a -, aby byl zvuk normální. Pokud to tlačítko nedržím tak není rozumět textu a zvuk taky hrůza... (pokud by někdo věděl co s tím tak prosím napište sem, nebo mě na e-mail: weisrobik@seznam.cz )
Natálie Dejlová
Přidáno: 30. prosince 2011
- vynikající zvuk,úžasně drží v uších,neuzlující se kabel
K Vánocům jsem dostala sluchátka Philips SHO9577,jsem s nimi naprosto spokojená.K těmto sluchátkám byly špuntky podle velikosti ucha,kabel se neuzluje,výborně drží v uších a jsou i vzhledově úžasné.
Zobrazuji 1 - 2 ze 2 recenzí