Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony MDR-E818LP

Přidat recenzi

Špuntová sluchátka - Sony - do uší - kabelové - 3,5 mm Jack - 100 cm

Typ sluchátek: špunty Typ přenosu: kabelový Délka přívodního kabelu (m): 1 Kmitočtový rozsah od (Hz): 12 Kmitočtový rozsah do (Hz): 22000 Provedení výrobku: černá barva,... více »

Kde koupit

0% (0)

Doporučení od zákazníků

5 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(5 z 10 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Moderní technologie mě nějak neuhranuly a proto jsem zůstal věrný těmto sluchátkám - tedy klasickým peckám, jestli se nepletu. Vyzkoušel jsem asi všechny druhy sluchátek - klasické velké, malé přímo do uší, extra super moderní a mnohé další jak ve škole, tak od kámošů. Ale tyhle jsou prostě nejlepší... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Sony MDR-E818LP

Ověřený zákazník OK Computers

Anonym

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v OK Computers

Doporučuje produkt
  • za tuto cenu výborný zvuk
  • kratší kabel

začátečník

Máša

Přidáno: 26. dubna 2012

• hodně dobré basy
  • kabel je dostatečně dlouhý
  • kvalita zvuku
  • celkem dobré zpracování
  • zatim nic

velice dobře spracované sluchátka za rozumnou cenu, za tuto cenu jsem čekal hrozný zvuk, ale tyto sluchátka mě přesvědčili o pravém opaku, výborná koupě, a ty basy :) doporučuji každému, lepší v téhle cenové kategorii neseženete

Utlumení vnějších ruchů: Dostatečné
Délka kabelu: Tak akorát
Středy a výšky: Čisté
Basy: Velmi silné
Jsem hudební: Profesionál
Vít Logner

Vít Logner

Přidáno: 17. února 2012

(Upraveno 3. března 2012)

Doporučuje produkt
  • Cena, relativně kvalitní zvuk.
  • Někomu může vadit krátký kabel a zalomený jack.

Sluchátka používám už několik let. Dobře mi sedí v uších, ale nemusí všem. Kvalita zvuku na danou kategorii a cenu je skvělá.

Jirka.

Jirka.

Přidáno: 11. října 2011

(Upraveno 16. října 2011)

Doporučuje produkt
  • Drží perfektně v uších slabý molitanový návleky v balení s něma to hraje hodně do basu ,ale za chvilku jsem jeden ztratil i bez těch molitanu super ,hrají dost nahlas tak se ušetří i baterie o něco , zatím nejlepší sluchátka co jsem měl .
  • Snad jen jack konektor mohl bejt rovnej.

Super ke koupi určitě mužu jen doporučit .

• Ano (1)

• brilantní zvuk
  • kvalitní kabel
  • zahlý konektor
  • krátky kabel (1m)

Dnes zakoupeno(cena 224.-Kč TESCO) a testováno!!! Dlouho jsem hledal pecky, které dokáží vytvořit takovýto hudební přenos!!! V této cenové relaci až neuvěřitelné!!!! Oproti Koss Stealth nesrovnatelné.... Mohu všem pouze doporučit. Malé zjištění na závěr - s nasazením molitanků na pecky vytvoříte ještě daleko hutnější zvuk a zdůraznění basů!!

Jardaaliasneli13

Jardaaliasneli13

Přidáno: 10. ledna 2011

• vzhled
  • skvěle v uších sedí
  • barva
  • skvěle z nich hudba zní
  • kvalita
  • zakončení kabelu mohlo být rovné, ne zahnuté (3,5 mm jack)

Značka Sony je prvotřídní kvalita, o tom není pochyb. U mobilu se mi rozbily sluchátka, takže jsem s potřeboval koupit nějaká s 3,5mm jackem, ale ne značková. Tato sluchátka Sony se mi prostě a jednodušše již vzhledově líbila. Vypadají moderně a opravdu skvěle.
Nejdůležitější věcí je však to, jak dokáží hudbu interpretovat. S tím jsem však úplně spokojen. Hudba má skvělou kvalitu, sluchátka dokáží hrát i dostatečně nahlas a jsou zde jasné jak vokály, tak basy. Prostě za tuto cenu je to prvotřídní kvalita.
V uších sedí také skvěle. Mohu prostě okamžitě doporučit!!!

• Ano (5)
  • Ne (5)
kriol

kriol

Přidáno: 23. dubna 2010

• velice dobrá značka
  • velmi dobrá cena
  • kvalitní zvuk
  • sluchátka dobře drží v uších
  • hezký design
  • vydrží dlouho
  • nic

Tak tato sluchátka se vždy hodí. Koupila jsem si je místo obyčejných sluchátek k mobilnímu telefonu, která mají stejný konektor a tedy si k němu můžete připojit jakákoliv sluchátka se standardním jackem. Já jsem toho tedy využila a sluchátka používám docela často i pro cede přehrávač nebo můj MP3 přehrávač. Sluchátka mne totiž netlačí v uších, jsou z velmi kvalitního plastu a jejich zpracování je fakt na výbornou. Navíc zvuk přehrávají moc dobře, zatím se mi ještě neporouchaly, takže jsem jen spokojená. Značka Sony je skvělá firma, na kterou se vždy spolehnu a pokud hledám výrobek, který bude splňovat moje požadavky, vybírám právě tuto firmu. I když je někdy dražší, tak kvalita je výborná.

• Ne (3)
BOGII

BOGII

Přidáno: 13. ledna 2010

• pecky
  • dobrý zvuk

tato sluchátka jsou základní ale naprosto dostačující pro běžné používání a nenáročné uživatele kteří nepotřebují nic dražšího než je tohle
S kvalitou zvuku jsem naprosto spokjený a jsem rád že za tak málo penez mám pěkný zvuk
Sluchátka doporučuji všem nenáročným uživatelům nebo pro ty co nemají moc penez a chtějí kvalitu

• Ne (1)

• zvuk
  • cena/výkon
  • absence molitanových návleků
  • obyčejný vzhled

Za cenu 249 kč jsem koupil tyto sluchátka již před rokem a jsem s nimi spokojen doteď. Používám je hlavně do přenosného mp3 přehrávače a fungují skvěle i při pohybu. Zvuk je čistý, poměr basy a výšky je optimální a mají příjemný tvar. Bohužel v balení nebyly molitanové návleky, takže jsem si je dokoupil a i přesto je zvuk vynikající. Kdo hledá extravaganci a nápadidost musí se poohlédnout jinde. Rozhodně je doporučuji jelikož za tuto cenu dostanete kvalitu o třídu výše.

• Ano (5)

• ZVUK
  • Bass Effect
  • Poměr Cena/Výkon
  • Délka kabelu
  • Absence ochranných molitanů na sluchátka

V cenové relaci kolem 300kč řadím tato sluchátka jako absolutně nejlepší. Nejenže vynikají perfektními basy, ale zvuk je fantasticky čitelný a poslouchat skrz tento model hudbu od popu po metal je nádherným zážitkem. Vedle všech Těch nablýskaných a výměnnými kryty a zlatými konektory obdařenými sluchátky je tento model skvostem mezi cenově průměrnými produkty této kategorie. Pro náročné na zvuk ideální volba.

• Ne (1)
bambulka

bambulka

Přidáno: 23. února 2009

• Moje dcera má tyto sluchátka a je s nima velice spokojená mají pěkný přenos hudby.Prý je mohu v pohodě a v klidu doporučit ostatní.
  • Proti není nic.

Sony MDR-E818LP

• Ano (3)
  • Ne (4)
MosQuear

MosQuear

Přidáno: 14. června 2008

Celkom dobré slúchadlá pre rôznych ľudí. Ja skôr preferujem sluchadlá spojené, ktoré akurát priľahnú na hlavu a na uši. Tieto majú pekny design a tvar, ktorý je riešení striebornou farbou. Zvuk cez nich prenika intezívne a jemne. Koncovka pasuje do mp3jky alebo do pc, ale skôr to je na tú mp3. Cena je na tento výrobok primeraná.

• Ano (1)
  • Ne (3)
Pajcus

Pajcus

Přidáno: 14. června 2008

(Upraveno 25. července 2009)

• dobrý zvuk
  • řešení kabelu

Dobrá sluchátka pro běžný poslech. Mají velmi příjemný zvuk. Basy jsou dostatečně zdůrazněny - dalo by se říci, že tak akorát. Rozhodně se nejedná o taková ta "chrastící sluchátka", která mají zvýrazněné pouze výšky. Mají poddajný kabel s příjemným povrchem. Korekce hlasitosti je řešena také dobře. Chybí mi na nich pouze to, že jsou řešeny klasicky, tedy ne tak, že se levá sluchátko dá do ucha a to druhé se táhne za hlavou do ucha druhého - možná je to subjektivní pocit, ale toto řešení by mi přišlo praktičtější.

• Ano (3)

Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí