Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Urbanears Plattan

Přidat recenzi

Sluchátka s mikrofonem - Urbanears - náhlavní - kabelové - iPhone kompatibilní - 3,5 mm Jack - Mikrofon - 120 cm

Model Plattan jsou dokonalá klasická sluchátka, využívající inovativní funkce a výkon se současnou technologií. Také tyto velikosti sluchátek umožňují bohatý a nezkreslený... více »

Kde koupit

• Kvalitní zpracování
  • Těsnost
  • Cena
  • Výšky

Dobrý den, zrovna včera mi tyto skvělá sluchátka přišla domů a chtěl bych se s Vámi podělit o názor který jsem si na ně vytvořil. Sluchátka jsem zakoupil po dlouhé době srovnávání a pročítání různých recenzí. Co se týká vzhledu tak podle mě nemají konkurenta a jejich barevné variace jsou také to nejlepší na co jsem narazil. Sluchátka jsou pěkná a velmi pohodlná. Už na první pohled vypadjí kvalitně zpracovaná, osobně se mi nejvíce líbí kabel. Co se týká zvuku, tak v této cenové rovině jsou jedny z nejlepších a kdoví jestli ne vůbec nejlepší. Slyšel jsem sluchátka dvakrát dražší jako tyto hrát hůř. Co mě docela zklamalo je že jsem četl že skvěle odhlučňůjí prostředí a opačně, že pokud posloucháte hudbu i naplno tak není nic slyšet. A to je omyl. Pokud si zapnu hudbu na telefonu na plno a mám Nokii 5800 tak jde zřetelně slyšet co poslouchám. Dále cena by mohla být trochu nižší a podotýkám, že nejsem audiofil, ale zdá se mi že ve výškách sluchátka hodně ztrácí na kvalitě. Toť vše z mích poznatků =) a uzavřel bych to tím že sluchátka jsou opravdu skvělá koupě a osobně si myslím že lepší v této cenové rovině neseženete.

Utlumení vnějších ruchů: Dostatečné

Přidáno: 19. dubna 2012

Zakoupeno v Queens.cz

• Zvuk, barvy, styl.
  • Cena

Kupujte, já jsem se rozhodoval, jestli si je mám kvůli ceny vůbec kupovat, ale jsem s nima více než spokojen. Mají opravdu skvělý zvuk a ještě teď se divím, co za zvuky u těchto sluchátek slýchávám, což jsem u starých "weak" sluchátek neslyšel a co jsem neslyšel ani na bednách. Akorát mě mrzí že mám Nokii 5800 a u té není kompatibilní konektor se sluchátky, kor když u novějších typů není spojovací kabel.

Přidáno: 16. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • omotany kabel - nekrouti se a nezamotava se
  • zvuk - vyborne basy, na elektron. muziku supr
  • vzhled
  • relativni skladnost
  • trosku slabsi zvuk ve vyskach
  • ze zacatku tlacily na hlave a usich po 3 tydnech noseni bez problemu

Trochu drazsi sluchatka, s velikosti tak akorat. Dobry zvuk. Jsem spokojen.

Planetskate

Planetskate

Přidáno: 23. března 2012

• jedinečný design
  • velmi pohodlné nošení
  • nadprůměrná kvalita zvuku

Také tyto velikosti sluchátek umožňují bohatý a nezkreslený zvuk. Můžete je složit do velikosti vaší pěsti pro maximální mobilitu.
Plattan také přichází s "zound plug" na earcap, umožňující přítele zapojit do zdířky ve vašich sluchátkách a vychutnávat si hudbu společně.(až 10 sluchátek lze propojit bez ztráty kvality zvuku)
Size adjustment, made to fit everyone.
40 mm handmade driver unit.
Frequency Response 20-20kHz
Impedance 32O
Sensitivity 112dB
Max Input Power 40mW
120 cm / 47" fabric cord.
3.5 mm stereo plug.
Microphone and remote compatible with most devices such as Nokia, Blackberry, HTC and iPhone.
Zound Plug.

Matyáš Němeček

Matyáš Němeček

Přidáno: 9. března 2012

Doporučuje produkt
  • nádherný vzhled, krásné a syté barvy
  • hrají perfektně a dostatečně nahlas
  • jdou dobře přizpůsobit na každý obvod hlavy
  • jsou celkem pohodlné
  • téměř nic neslyšíte dovnitř a téměř nic ven
  • tlačítko na kabelu pro přepínání písniček a "pausování" ...
  • kabel je potažený látkou takže větší životnost a tolik se nekroutí
  • jdou velmi dobře složit
  • myslím si že celkem dobrý poměr cena/výkon
  • po dlouhé době používání malinko bolí uši
  • kabel by možná mohl být ještě o kousek delší

Každý kdo si je koupí tak bude nadšený! Myslím že se kvůli svému designu hodí spíše pro mladé ale určitě jsou vhodné pro všechny kteří mají rádi hudbu!Myslím si že to pro mě byla výborná koupě a Vám je doporučuji!

Ověřený zákazník Xtremeshop

Henrich Horváth

Přidáno: 4. března 2012

Zakoupeno v Xtremeshop

Doporučuje produkt
  • Celkovo fajn sluchatka, najviac sa mi paci kabel ku mobilu,ktory by sa udajne nemal nikdy zlomit :-)
  • design(farba)

ak by som si kupoval sluchatka, znova by to boli tieto...

Rohlik s paštikou

Rohlik s paštikou

Přidáno: 27. února 2012

(Upraveno 27. února 2012)

• Jsou krásné
  • jsou tak akorát velké
  • příjemný material
  • jsou prostě boží :D
  • Nic
  • snad jen že prvních pár dnu tlači na ušich, ale neni to nic strašnýho musíte si prostě jen zvyknout a pak to bud v oukeju

Opravdu jsou velice krásné kdo váha nad koupi tak at neváha a kupuje je myslím že i ta cena odpovídá kvalitě
a v zelené barvě jsou ještě hezči :D

Hudyny

Přidáno: 14. února 2012

• výborná skladnost
  • skvělý zvuk
  • skvěle padnou na uši - teď v zimě výborná věc, vůbec mi uši nemrznou

Sluchátka skvěle hrají, barva je stejná jako na obrázku. Kabel je dostatečně dlouhý a kontektory jsou v gumě, takže nehrozí jejich zlomení.
Nastavitelnost oblouku je jednoduchá, mušle skvěle padnou na uši.

• Ano (2)

• Drobné detaily
  • Čistý design
  • Nestudí vás uši v zimě XD
  • Nic

Perfektní sluchátka v Otík designu. Na hlavu mi sednou a pociťuji závislost je nosit i v bytě. Hrají líp než Skullcandy a vypadají líp než Porta pro. Na výběr z několika barev. // Mám je v barvě Mocca a sedí barevně k EEE pad Transformerovi

Tomáš Hubálek

Tomáš Hubálek

Přidáno: 29. prosince 2011

• Zajímavý design
  • Solidní zvuk
  • Zpočátku maličko tlačily (mám celkem velkou hlavu), ale už jsem si zvykl a můžu je používat celý den

Sluchátka se zajímavých designem a dobrým zvukem. Asi první, která bych byl ochoten vyměnit za svoje Koss Porta Pro.

• Ne (2)
czerny.m

czerny.m

Přidáno: 26. prosince 2011

• design
  • hodně barev na výběr
  • tři nástavce, např. na Nokii
  • Zound Plug

Velice pěkná sluchátka. Rozhodně neujdete pozornosti kolemjdoucích, pokud nemáte např. černá. Mám fialová a připadám si jak magnet. Vzhledem k tomu, že sluchátka často sundáte na krk, kde se člověk hlavně v létě potí, máte je logicky na vlasech (většina), tak se rychle zašpiní ta látka. Kabel jsem vkusně "zabalený" do látky, takže rozhodně menší riziko zlomení. Z jednoho sluchátka vychází kabel a v druhém je zdířka. Kamarádi se často ptají, na co to je. Opravdu dobrá věc, kamarád/ka se připojí se svými sluchátky a posloucháme spolu, to, k čemu já jsem připojený. Popř. když je deset lidí, s těmito sluchátky, stačí jeden telefon/přehrávač, deset lidí propojených navzájem k jednomu přístroji. Sluchátka jako taková jsou obalená,nejspíš, nějakou náhražkou kůže a ta mi po ani ne roce tak trošku "ztvrdla" a stačí něco trošku ostřejšího, třeba někdy i nehet a hned se udělá trhlinka, i přesto sluchátka doporučuji!

• Ano (2)
Martin Lostak

Martin Lostak

Přidáno: 22. října 2011

• Design
  • Jack 3,5mm
  • těsnění
  • barvy
  • Zdířka pro další sluchátka na pravé klapce.
  • materiál kabelu
  • barvy

Sluchátka Urbanears Plattan jsou malá kompaktní sluchátka.

Složit se dají sluchátka tak, že se klapky ohnou do obloučku a tím pádem jsou na standardní pozici klapek se objeví drátky kolem kterých se obmotá přívodní kabel.

Klapky sluchátek velmi dobře padnou na uši. Koženka je velmi příjemná, ani nevíte, že je máte na sobě. Barva všech dílů ladí přesně na odstín.

Na pravé klapce se nachází zdířka pro další sluchátka, takto může uživatel sdílet hudbu s kamarády např. když jedou v dopravním prostředku a nechtějí být hluční.

Na sluchátkách se ještě nachází po deseti centimetrech od levé klapky mikrofon s ovládacím tlačítkem.
Pokud se tlačítko zmáčkne krátce, začne hrát hudba, pokud zmáčkneme znovu, hudba se pozastaví. Pokud se toto pravidlo aplikuje při vyzvánění na mobilním telefonu, dá se takto ovládat telefonát. Pokud se tlačítko zmáčkne dlouze tak se objeví hudební menu. (iOS, Android)

Na Samsungu Galaxy SII, jedou bez problémů, na Blackberry Curve 8310 také, Na G1/HTC Dream s redukcí také. Na iPodu Nano ovládání dělá problémy. Problém je spíš na straně Applu.

Sluchátka bych doporučil každému člověku, či teenageru, který si chce vychutnat hudbu do každého tónku.

• Ano (9)

Přidáno: 18. října 2011

Doporučuje produkt
  • Je to dárek pro dceru a ta hodnotí sluchátka, že jsou výborné s kvalitním poslechem, když poslouchá hudbu nebo skypuje.

Výborný výrobek s kvalitním poslechem.

Přidáno: 20. srpna 2011

• Sluchátka hrajou dobře
  • dostatečně hlasitě
  • dobře sedí na uších
  • ovládání přes jedno tlačítko je dobrý nápad.
  • Pokud se mi rozhodí velikost tak to trvá než se najde zpátky a do té doby bolí na uších

Tyhle sluchátka mi doporučila kámoška a ona jedny má tak sem si je u ní vyzkoušel a sedly mi. Jediné co se dá vytknout je že sedí dobře jen v jedné velikosti a pokud se rozhodí tak tlačí (třeba po 5ti minutách používání). Sluchátka sou ale celkově dobrá a klidně bych je doporučil přátelům.

Přidáno: 20. července 2011

• Solidní zvuk
  • super basy
  • kvalitní konstrukce
  • dobré těsnění (odhlučnění okolí)
  • design
  • široký výběr barev
  • skladnost
  • šňůra
  • trochu vyšší cena, než by možná bylo potřeba
  • Po delším užívání (pár hodin) bolí uši - příliš těsně tlačí na uši

Jestli hledáte sluchátka, která dobře vypadají a zároveň solidně hrají, tohle je jasná volba. Naprosto klasický frajerský street design, léty prověřená značka i model. Super zvuk - používají je i někteří profesionální dj´s. Basy dominují, což mám velice rád. Šňůra z dobrého matroše - nehrozí zkroucení a poškození. Dají se i dobře složit. K dispozici velké množství barev. Jediné negativum trošku vyšší cena a přílišný tlak na vnější část uší.

• Ano (4)

• Extra Jack 3,5mm pro sdílení
  • Čistý zvuk
  • "Omotaný" kabel
  • Možnost složení - kompaktnost
  • Pevně drží (možná až moc)
  • Možnost výběru barvy
  • Tlačí na uších po delším poslechu (osobní)
  • Dominující bassy (osobní)

Jsem s nimi nad míru spokojený. Doporučil bych je všem, kteří tyto sluchátka chtějí používat jak k běhání, tak k chození po městě. Upřímně jsem si sluchátka koupil jen kvůli tomu, že mi padly do oka. Když jsem hledal recenze, tak jsem si všiml pojmu "audiofil". To já nejsem a sluchátka mi vyhovují. Občas se ale nedokážu ubránit pocitu, že jsou bassy opravdu dominující a to i v hudbě, kde bych to nečekal, ale nikdy předtím jsem neměl kvalitní sluchátka, tak to je možná nezvyk. Nyní už to nevnímám jako "bass heavy".

• Ano (4)

Juráčková

Přidáno: 28. března 2011

• velmi skladné
  • čistý poslech
  • velmi tlumí, ostatní hudba neruší

jsem spokojená, vyhovuje mi jeho univerzálnost lze připojit na cokoliv

• Ano (5)

Cristiano Musto

Přidáno: 13. března 2011

(Upraveno 13. března 2011)

Zakoupeno v Svět sluchátek

• Výborný style a kvalita.
  • Nádherný zvuk.
  • Tlustá šňůra (takže se nezlomí drátky)
  • Krásné barvy.
  • Hezky drží na hlavě.
  • Cena.
  • Moc návykové poslouchání :)

Tento produkt jsem si vybral, protože se mi líbí ten style sluchátek. Obchodu jsem samozřejmě důvěřoval, že z cenou bude i kvalita.
Sluchátka nosím všude s sebou, hrají bezvadně a všude si můžu vychutnávat hudbu.
Používá se mi dobře, je pohodlný, akorát ze začátku mě trochu boleli uši, ale to se musí zvyknout.
Řekl bych ale, že cena byla docela veliká. Sice jsou sluchátka opravdu kvalitní, ale i za to by mohli stít o pár korun méňe.
Funguje bezvadně, hrají opravdu skvěle. Lepší sluchátka sem na uších v životě neměl.
Určitě doporučím obchod známím a kamarádům. Lepší obchod na internetu by si člověk nedokázal asi představit.
Tento produkt je vhodný pro uživatele, kteří si rádi vychutnají hudbu se vším všudy.

• Ano (6)

Zobrazuji 1 - 18 ze 18 recenzí