Doporučené nabídky (1)
Recenze
- Nízká cena
- Kvalitní zpracování
- Velice slušný zvuk
- Výstupek na sluchátkách, který má údajně sloužit k lepšímu zavedení zvuku do ucha, mě v levém uchu částečně tlačí a zhruba po 30 minutách je to už nepříjemné. To však není sluchátky, ale mým uchem. :)
, zakoupeno v ElektroCR.cz
, zakoupeno v ObchodCR
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Držící sluchátka pro trénink — stabilní, odolná a s výrazným basem, která podrží váš rytmus i při náročném workoutu.
Sluchátka JVC HA-EB75 jsou navržena pro sportovní použití: nastavitelný ušní háček v 5 pozicích zajistí pevné držení, 14mm měniče s důrazem na basy dávají energický zvuk a konstrukce odolná proti potu a vlhkosti vydrží každodenní trénink. Kabel o délce 1,2 m s pozlaceným 3,5mm jackem poskytuje jednoduché připojení, přičemž sluchátka nemají mikrofon, aby se zachovala kompaktnost a spolehlivost.
Jisté držení při pohybu
Sluchátka nabízejí nastavitelný ušní háček v pěti pozicích, který se přizpůsobí tvaru ucha a zajistí stabilní uchycení i při běhu nebo intenzivním cvičení. Díky tomu se můžete soustředit na výkon, ne na padající špunty.
Silný bas, který motivuje
Pro energický zvuk používají sluchátka 14mm měniče s neodymovými magnety, které zdůrazňují basovou složku a dodávají skladbám razanci. Výsledkem je dynamický poslech, který podpoří tempo tréninku.
Sportovní odolnost proti potu
Konstrukce je navržena tak, aby byla odolná vůči potu a vlhkosti, což prodlužuje životnost při častém používání ve fitness prostředí. Nejedná se o potápěčské provedení, ale běžné zacházení a sušení stačí.
Praktické kabelové řešení
Sluchátka mají 1,2 m kabel s pozlaceným 3,5mm konektorem pro čistý přenos signálu a širokou kompatibilitu včetně telefonů s jackem. Kabel je pevně připojený, proto oceňte jeho délku při tréninku i volném pohybu.
Komfort a izolace zvuku
Uzavřená konstrukce s silikonovými špunty poskytuje pasivní potlačení okolního hluku a základní pohodlí při nošení. Díky ní se lépe soustředíte na hudbu, aniž byste museli zvyšovat hlasitost.
Klíčové vlastnosti
- Nastavitelný ušní háček pro jisté držení při běhu
- 14mm měniče s důrazem na basy pro energický zvuk
- Odolnost proti potu a vlhkosti vhodná pro sport
- 1,2 m kabel s pozlaceným 3,5mm jackem, bez mikrofonu
Často kladené otázky
Obsahuje mikrofon?
Ne, model JVC HA-EB75 nemá vestavěný mikrofon. Je navržen především pro poslech a sport, proto u něj nepočítejte s handsfree funkcí ani ovládáním hovorů.
Je to vhodné do posilovny?
Ano. Sluchátka jsou určena do posilovny a na běhání díky odolnosti proti potu a nastavitelné opěře ucha, která zajistí stabilní držení i při intenzivním tréninku.
Jak se čistí po cvičení?
Po tréninku očistěte silikonové špunty vlhkým hadříkem, nechte oschnout na vzduchu a občas špunty sundejte a opláchněte vodou. Vyhněte se silným čistidlům a ponoření do vody.
Je kabel odnímatelný nebo pevný?
Kabel je pevně připojený a měří 1,2 m s pozlaceným 3,5mm konektorem. Doporučujeme pečlivě kabel odkládat a nekroutit ho, aby vydržel; při problémech s konektorem zkontrolujte čistotu konektoru v telefonu.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
JVC HA-EB75
- Pomerne dobre držia pri behu
- Vysoká hlasitosť
- Dobrá kvalita zvuku
- Pekný dizajn
- Nízká cena
- Kvalitní zpracování
- Velice slušný zvuk
- Zůstává vzhůru i za běhu.
- Možná kvalita zvuku není ta pravá, chybí mu hodně basů - ale pravděpodobně proto, že nezasahuje do zvukovodu jako "špunty".
- Opravdu nevypadává.
- Je to vhodné pro daný účel, nečekal jsem vážnější kvalitu zvuku za cenu.
- Velmi dobře sedí v uchu, použil jsem ho pro běh, funguje to perfektně. Zvuk je také čistý a naprosto dostačující.
- Zatím jsem nezaznamenal žádné nevýhody.
- Lze zavěsit za ucho. To je jeho jediná výhoda. Těch se vyrábí jen málo.
- V mém případě byl posuvník velikosti ucha vadný. Ale podle mého odhadu bude dobrý skluz nepoužitelný asi po pátém použití. Kabel je ultratenký a bojím se, že když za něj omylem zatáhnu příliš silně, zlomí se. Kvalita zvuku je velmi špatná. Fuck sound 0
Pomerne dobre držia pri behu Vysoká hlasitosť Dobrá kvalita zvuku Pekný dizajn Cena
, zakoupeno v ObchodCR
Doporučuje produkt
Doporučuji. Dlouho jsem hledal sluchátka na běhání a tyhle se plně vyrovnají výrobkům v ceně cca 500-1000 Kč. Zpracováním rozhodně nejde o nejlevnější sluchátka, která si představíte za cenu okolo 250 Kč. A při běhání nespadnou!
Já si akorát musím zvyknout a naučit se zavádět sluchátka do ucha tak, aby mě levý výstupek netlačil. Po chvíli lomcování se mi to daří.
Hledal jsem sluchátka, která bych mohl používat při sportu. Běžně dostupné modely nefungovaly, protože při pohybu vypadávají z ucha.
Hledal jsem ucho, které by mi při běhu nevypadlo.
Kvalita, poměr cena/výkon, použitelnost
, zakoupeno v ElektroCR.cz
Doporučuje produkt
Ze všech sluchátek pro sport mi tato sluchátka nejlépe sedí v uších, mají výborný zvuk, škoda jen že není též bezdrátová alternativa pro bluetoth.
Po hledání jsem si vybral tato sluchátka. Naštěstí se jednalo o vadný výrobek (posuvník pro nastavení velikosti ucha byl opotřebovaný/poškozený), takže jsem dostala peníze zpět. Kvalita zvuku je špatná. Přinejmenším některá sluchátka s výškou 500 ft na trhu jsou ještě lepší. Nedoporučuje se pro poslech hudby.