Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
Samsung Galaxy Buds3 Pro SM-R630
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Xm.cz
spokojen
- zvuk
- vzhled
klasika, kterou již kupuji po třetí
- Super sluhacka za svou cenu.
- Net.
- ...při této ceně vlastně nic..
Trochu horší basy
Fostex TH610
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v MUSIC CITY
- Perfektní měkký zvuk s výraznými středními frekvencemi
- Kvalita,cena...
Jako předešlé kladné hodnocení produktu... Není co dodat...
za málo peněz hodně muziky :-)
- skvělý zvuk, když si s nastavením chvíli pohrajete
- poměrně dobrý mikrofon na headset
- pohodlné na uši i při delších chvílích
- červené světlo na mikrofonu když je muted. Docela se to hodí když se omylem mutnete tak víte
- celková kvalita zpracování o mnoho lepší oproti předchozímu modelu
- spatial sound není zas tak skvělý
Celkově skvělý headset na gaming i nějakou tu hudbu, podcasty a podobně. Dost slušný mikrofon při správném nastavení i pro začinající streamery.
s porovnání s ostatními headsety a značky v podobné ceně, pravděpodobně nejlepší volba
doporučuji
- vzhled
Sluchátka vůbec nedrží v uších. Asi je to individuální, ale pro mě naprosto nepoužitelné
- Opravdu vhodné jen pro plavce.
- Nemůže nahradit klasická sluchátka do uší, případně na uši.
Super produkt za tu cenu
- za zvýhodněnou cenu opravdu neodolatelná nabídka
- pro moje účely využití super
Asi jediná věc, která mi trochu vadí, je , že sluchátka nejdou z pouzdra snadno vyjmout. Nejépe mi funguje vyklepnutí.
- S výrobkem jsem spokojená. Perfektní.
Celkem dobrý, ale připlatit si se vyplatí.
- kvalitní
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Prodigy 4 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Skvělý zvuk
- Možnost ovládání přes app v telefonu
Sluchátka mají dobrý zvuk a byla velmi rychle dodána.
- Skvělý zvuk
- Pohodlné na nošení
- Dotykové ovládání na pravém náušníku
- Jednoduché a ryclé párování
Sluchátka jsou moc fajn, kromě toho, že mi sluší a nosím je ráda, protože jsou pohodlná a netlačí, tak skvěle hrají. Najednou s nimi v hudbě slyším nástroje, které jsem před tím neslyšela. Všechny funkce můžu ovládat tlačítky na sluchátku a ty povely jsou jednoznačné. Se sluchátky se dodává i pevné pouzdro na odložení. Jejich výdrž je až neuvěřitelná, vydrží mi skoro týden na jedno nabytí.
- Noise canceling je vážně dobrý
- Kvalita zvuku nad ocekavani
- Mechanické tlačítko ovládání
Sluchátka jsem pořídil jako náhradu za ztracené handsfree, ale zatím to vypadá že se stanou mými nejpoužívanějšími sluchátky. Díky opravdu dobrému noise cancelingu se hodí jak do posilovny tak na práci v hlučném prostředí.
Pomocí mechanického tlačítka je možné ovládat sluchátka jak v rukavicích, tak třeba přes čepici v zimním období.
Kvalita zvuku mě mile překvapila jak silou basů tak čistými výškami.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »