Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
NOTHING Buds Pro 2
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
- čistý zvuk
- krásný design
- aplikace s možností úpravy basů
- poměr cena výkon
- potlačení hluku
Snadné ovládání, dobrý zvuk
- Výdrž
- Zvuk
- Velikost pouzdra
- V transparentní režimu šumí
Sluchátka přišla dobře zabalená a na první pohled vypadají bytelně. Hned při prvím spuštění které jsem prošel velmy rychle jsem zjistil že vyndávání sluchatek nebude jednoduché. Po pár dnech nošení jsem přišel to že i když váha i konstrukce sluchátek je příznivá a i po několika hodinách nošení uši nebolí. Bohužel při transparetním režimu šumí.
- Přijatelná cena
- Měkké a velmi pohodlné
- Výdrž baterie
- Nabíjení přes USB C
- Režimy equalizeru
- Aplikace
- Jednoduchý design
- Funkce SXFI
- Malá ovládací tlačítka na sluchátku
Pro běžného nenáročného uživatele slušná, levná a velmi pohodlná sluchátka. Nutná aplikace na výběr hudebního režimu v equalizeru. Dlouhá výdrž baterie, praktická funkce ANC, měkké pěnové těsnění oddělující okolní hluku. Kvalitnější volání díky 5 mikrofonům. Možnost připojení na 2 zařízení současně.
Byl to dárek pro vnuka. Snad jen nepředstíral spokojenost...
- Kvalitní zvuk, pochopitelně jen pokud je zdrojem kvalitní nahrávka
- Možnost použití kabelu
- Provedení a kvalitní materiály
- Slušné pouzdro
- Vzhled, skutečně vypadají luxusně a hodnotně
- Použité materiály
- Solidní délka nabití, ale konkurence umí i delší
- Rychlé nabíjení
- ANC je horší než u Sony
- Náušníky jsou poměrně malé a tudíž ne na všech uších dobře sedí
Kvalitní sluchátka ve velmi dobrém provedení. Hrají asi dobře, nicméně při poslechu na Androidu z Youtube music nebo Spotify jsem oproti Sony WH-1000XM4 nepozoroval významný rozdíl.
ANC není ani zdaleka tak silné jako u Sony, kdy není slyšet skoro nic. U těchto sluchátek je přes ANC možno rozumět rozhovoru.
Kdybych nepotřeboval přenosná sluchátka s blutooth a ANC , volil bych jiná.
V zásadě jsem ale spokojen.
- aktivní potlačení zvuku
- Ambient mode
- výdrž baterie
- občas slabší basy
Sluchátka mám týden a půl, v uších sedí, hraji velmi dobře, občas by mohly být lepší basy. Baterka vydrží docela dlouho, v uších také. Plusem je aplikace, ve které je možnost upravit si gesta sluchátek a funkční ekvalizer. V poměru cena/kvalita tyto sluchátka doporučuji (:
- V pořádku
Při nošení jsem se obával výpadku sluchátek z uši. Nakonec i při běhu nosím bez problémů.
- Skvělá cena, kvalita
- Příjemné na nošení
Příjemně hrají. Nejsou těžká a za málo peněz hodně muziky. Příjemný materiál. Náušníky netlačí. Nosím je každý den na cestách do práce i z práce.
- Dobrý zvuk
- Velmi kvalitní zvuk
- Snadné připojení
Niceboy HIVE Prodigy 4
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- dobrá konstrukce a možnost složení
- dlouhá výdrž
- BT 5.3 a připojení bezproblémové
- výrazně basové pojetí zvuku (pokud to oceňujete)
- kompaktní spíše menší sluchátka s náušníky na ucho
- vzhled a materiály spíše levnější provinience
- zvuk celkově spíše podprůměr
- konkurence i samotný Niceboy nabízí lepší sluchátka v dané cenové hladině
- za mě zbytečná sluchátka pokud nechcete vyloženě menší sluchátka na ucho
Pro mě zbytečná sluchátka pokud vyloženě nechci menší sluchátka na ucho s laděním do basů od Niceboye. Zvukově, použitým materiálem a konstrukčně je překonají snadno i konkurenti - Sony WH-CH520. CH520 jsou zvukově mnohem lepší a mají možnost eqvalizéru v aplikaci. Ovšem i samotný Niceboy má podstatně lepší sluchátka v dané cenové hladině a to Niceboy HIVE XL 3. S lepším zvukem, basy i možností úpravy zvukových profilů přímo v jejich aplikaci Niceboy ION (HIVE Prodigy 4 nejsou IONem podporovány). Doporučuji tedy drobně připlatit za HIVE XL3 s minimálně o třídu lepším zvukem (pokud Vám nevadí, že XL3 jsou přes celé ucho a tím i větší). Za mě Niceboy HIVE Prodigy 4 - 60%.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Prodigy 4 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- dobrá konstrukce, přijatelné ovládání a pohodlné mušle přes celé ucho
- velmi dobrý zvuk (na aktuální cenu výborný)
- hodně dlouhá výdrž baterie
- bezdrátové připojení přes BT 5.3 a dobrá stabilita
- celkem vyvážené podání zvuku a možnost bass modu
- Poměr cena výkon je výborný
- v akci a cenové hladině do 500 jsem nic lepšího není
- pouze bezdrátové připojení
- bass mód není příliš dobrý doporučuji zůstat u signature módu
Konstrukce sluchátek je dobrá, umožňují složení a použité náušníky přes celé ucho jsou i slušně pohodlné. Ovládání naprosto bezproblémové, včetně tlačítka pro signature, bass mód. Konstrukčně jako bych se díval na svoje oblíbené Niceboy HIVE XL 3. Velké překvapení je kvalita zvuku s ohledem na akční cenu - pochválit lze celkem vyvážený zvuk. Bez problémů jsou využitelné na poslech k televizi, počítači, Youtube videa, ale není to špatné ani na hudbu. Oproti zmiňovaným HIVE XL3 mají slabší basy a výšky, ale cenově jsme podstatně níž. Basy se dají posílit, ale nejsou zdaleka tak dobré jako u Niceboye (nebo u jiných konkurentů třeba JBL). Perfektní je i výdrž, zatím jsem je nevybil, ale 50-60h poslechu bych klidně věřil.
Výborná levná sluchátka, která za akční cenu nemají konkurenci a cokoliv v dané cenové hladině zadupou do země. Kdyby byly v hladině tisícikoruny nedám plné hodnocení, ale za dané peníze jsou vynikající! 100% Doporučuji!!
Sluchátka zní skvěle. Mají pohodlné nošení, což je pro mě důležité, když je používám na delší dobu. Kapacita 2600mAh je parádní, díky tomu mi sluchátka vydrží dlouho nabitá. LCD indikátor je super vychytávka, protože vždy vím, kolik baterie mi ještě zbývá. Jsem spokojená.
- Skvělý zvuk
- Odhlučnění okoli
- Snadné používání
- Vzhled
- Vydrž baterie
Tato sluchátka jsou skvělou volbou za rozumnou cenu. Zvuk je kvalitní, basy výrazné a díky Super X-Fi technologii je poslech velmi pohlcující. Navíc jsou lehká a pohodlná na delší nošení, což oceníte při sportu nebo na cestách. Vzhledem k ceně je jejich kvalita opravdu nadprůměrná, takže se investice vyplatí. Kupuji hned dalsi pro maminku.
vyoadaji vážně skvěle a dobre drží.
- Krásný zvuk i ve vodě!
- Nahrané soubory MP3 v adresářích (alba) nelze vybírat podle alb (ani v aplikaci Shokz). Nemohu tedy vybrat např. Adresář se skupinou U2, ale písničky jedou všechny podle abecedy ( např. od ABBA), nebo jen náhodný výběr.
- Lehká sluchátka držící pohodlně na hlavě díky pružnému pásu
- Doléhají dobře přes uši
- Regulace hlasitosti na levém sluchátku (výhoda pro leváka)
- Zatím nic
Kvalitní sluchátka za dobrou cenu. Kvalitní zvuk při připojení přes USB. Doufám, že dlouho vydrží. U starších sluchátek HyperX došlo po cca 2 letech k nevratnému rozkladu umělé kůže, molitanu a roztékání povrchu plastových dílů (tyto díly lze očistit ethylacetátem).
- Zvuk, výdrž baterií, způsob provedení - Vše mi připadá OK
- Nejsem si jist, zda z toho vinit přímo sluchátka, ale docházelo k neustálému přerušování přehrávání každých pár sekund, což nebylo únosné. Ale nakonec jsem to vyřešil tím, že během poslechu jsem zapnul na mobilu GPS a otevřel Xiaomi apku určenou pro sluchátka. Divné, že i GPS, ale takto mi to vždy přehrává krásně bez jediného přerušení.
Od zakoupení používám téměř každý den. Zaskočil mě podivný problém, ale po vyřešení (viz níže) celková spokojenost.
OnePlus Buds 3
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
- Jsou lehké
- Za mě slabý zvuk
- Nedrží dobře a tím netěsní v uchu