Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
- Cena, vzhled
Absolutně k ničemu. Vůbec nedrží v uších takže pro mě nepoužitelné. Jediným důvodem ke koupi byla cena 299 Kč. Tak snad někomu z rodiny padnou do uší
- Zpracování
- Zvuk
- Odhlučnění
- Po delší době se potí uši
Při poslechu hudby jsem byla spokojená, stejně jako při hraní her. Sluchátka mě úplně vtáhli do děje. Sluchátka jsou kvalitně zpracovaná, pěkně přiléhají na uši a opravdu velice dobře tlumí okolní zvuky. Za tu cenu si myslím, že to jsou kvalitní sluchátka.
- cena odpovídá technickému provedení
LAMAX Heroes General1
Přidáno: 5. listopadu 2024
(naposledy upraveno 5. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Kvalitní mikrofon, lepší než u sluchátek Plantronics za 2tis.
- Opleteny kabel
- Redukce a prodluzka v baleni
- Ovládání na kabelu, více by se mi líbilo na sluchatkach
- Nema usb, ale jen jeden jack na zvuk i mikrofon
Naprostá spokojenost.
- Výhoda
Rychle se spojí. Celkem dobrý zvuk.
- Dobrá kvalita.
Vyhovují mě.
Hrají slušně.
Funguje, jak má.
Dobré chování a srozumitelné vysvětlení....
Zakoupeno jako dárek. Poslech je prý úžasný.
- Výborny zvuk
- Výborne ANC
- Perfektne sedia v ušiach
- Šum
Zvuk je super, v ušiach sedia neporovnatelne lepšie oproti airpodom pro, jedina výčitka je že v tichom prostredi keď z nich nehraje zvuk tak je počuť jemný akoby šum, pri bežnom používaní nepočutelný.
- Dobrý zvuk
- Excellent quality
Top quality product has all the bells and whistles very comfortable would recommend wicked cushions for ear pads
Sound is great , 2 batteries included so one charging ,one in use , each battery lasts around 22 hours I highly recommend this headset top build quality
- Zajímavé funkce
- Kabelové připojení a wireless
- Výdrž baterie
- Pohodlí
- Design
- ANC je velmi slabé
- Zvuk je spíš plochý
- Méně přehledná aplikace
Sluchátka přináší Super funkce, většinou prémiových sluchátek a zároveň přichází s decentní cenou.
Pokud hledáte sluchátka v poměru cena/výkon, tak tyto sluchátka jsou pro vás ideální.
Za tuto cenovku Máte excelentní výdrž baterie, ANC, SXFi, vychytanou aplikací a elegantním designem připomínající známá konkurenční sluchátka. Dále je možné je používat kabelově i bezdrátově, přičemž drátovým přenosem Vám nabízí lepší a kvalitnější zvuk. Používal jsem je i při hraní a jsou obstojná, ne super, ale obstojná.
Bohužel ne vše funguje jak má. ANC se mi zdá zbytečné protože netlumí zase tolik, kolik by mohlo, SXFI je super vychytávka, ale neřekl bych že připomínají studiový zážitek, spíš živý zážitek jak z koncertu. Zvuk jako takový je plochý, nadruhou stranu se s ním dá pohrát v aplikaci.
Za svou cenu určitě stojí . Jsou pohodlné, dlouho vydrží, hezky vypadají a mají plno funkcí se kterými si můžete pohrát. Po cca 14. dnech používání mohu říct že bych si je koupil znova
Sluchátka jsou měkká, dobře drží, zvuk je velmi dobrý. Maximální spokojenost.
ISO 16154 F9 Bluetooth 5.1
Přidáno: 5. listopadu 2024
(naposledy upraveno 5. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Nefunkční
- Nefunguji na telefonu huawei ani na jinem zarizeni
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »