Yenkee Rage YHP 03BT
Recenze
Yenkee Rage YHP 03BTParametry produktu
Popis produktu
Herní TWS Sluchátka Rage YENKEE YHP 03BT
Jsi hráč a máš už dost překážejících kabelů tvých dosavadních sluchátek? Díky super-efektivnímu připojení Bluetooth 5.0 máš vždy zajištěn naprosto stabilní přenos zvuku bez kompromisů. Sluchátka mají speciální herní režim, který se vyznačuje nízkou latencí, vylepšeným ekvalizérem a výrazným podsvícením pro co nejlepší zážitek z (nejen) mobilního hraní.
UŽ JENOM DOTYKOVĚ
Ovládání je jednoduché. Pomocí citlivých dotykových snímačů si snadno přepneš aktuálně hrající skladbu či ji pozastavíš. V případě využití funkce handsfree pak plošky poslouží k ovládání telefonních hovorů nebo k připojení hlasového asistenta. Jakoukoliv manipulaci tak zvládneš uprostřed herní vřavy, ale např. i při sportu.
HUDEBNÍ MARATONEC
Až 24 hodin přehrávání hudby, a to díky napájecímu pouzdru, kde je ukryta baterie pro dobití energie. Samotná sluchátka dokážou hravě poskytnout 5-6 hodin nepřetržitého poslechu nebo telefonních hovorů. True wireless sluchátka Rage jsou kompatibilní se systémy Android a iOS.
Technické specifikace:
- Bluetooth: v5.0
- Latence: 65 ms
- BT profily: A2DP/AVCTP/AVDTP/AVRCP/HFP/SPP/SMP/ATT/ GAP/GATT/RFCOMM/SDP/L2CAP
- Provozní dosah: <10m
- Nabíjecí napětí: DC 5 V (Typ C)
- Doba nabíjení: ≤ 2 h
- Doba přehrávání: ≤6h
- Průměr reproduktorů: 12mm
- Frekvenční odezva: 20-17,5Khz
- Citlivost: 110dB
- Impedance: 32Ω
- Maximální výkon vysílače při frekvenci: 2,4 GHz - 2,4835 GHz 10 mW
- Kapacita nabíjecího pouzdra: 400mAh (Lithium polymer)
- Kapacita sluchátek: 50mAh (Lithium polymer)
- Rozměry nabíjecího pouzdra: 85 x 47 x 32mm
- Rozměry sluchátek: 39 x 22 x 22mm
- Hmotnost nabíjecího pouzdra: 53 g
- Hmotnost sluchátek: 5 g
Poznámka: Přes pečlivou správu dat si vyhrazujeme právo na provádění technických změn: chyby a odchylky v obrazovém a textovém obsahu.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Yenkee Rage YHP 03BT- Za málo peněz hodně muziky
- Game mode(jednoznačně doporučuji na PUBG)
- Žádná mě nenapadá
- dětem se líbí
- dobrý zvuk
- nevýdržnost
, zakoupeno v CZC by Allegro
Doporučuje produkt
V téhle ceně výborná bezdrátová sluchátka, hrají dobře a čisté, game mode ve hře funguje spolehlivě a člověk nepozná že je nějaká latence zvuku. jednoduché ovládání.
Rozhodně skvělý produkt nav poměru cena/výkon
Doporučuje produkt
Sluchátka se líbí a souhlasí s představami. Do konce mají oboje děti
Doporučuje produkt
- stačil by návod v jednom jazyce (česky), zato podrobnější nebo přehlednější.
Doporučuje produkt
Nevím jestli za to může moje nemotornost ale zdá se mi že za necelé dva roky se sluchátka opotřebovaly(jedno je tiší než druhé a zvuk už není tak dobrý).Doporučuji pro ty co nejsou nemotorní:)