Yenkee Shadow YHP 3035
Doporučené nabídky (4)
Nejlevnější nabídky (13)
Popis produktu
Drátová herní sluchátka s mikrofonem a uzavřenou konstrukcí přes hlavu a okolo uší vám přinesou pohodlí díky polstrovaným náušníkům. Vychutnat si budete moci i vysokou kvalitu zvuku, ať už při hrách, nebo při sledování filmů. Sluchátka totiž poskytují 7.1 virtuální prostorový zvuk, který vás doslova vtáhne do děje. Extra dlouhý kabel vás rozhodně nebude nijak omezovat a decentní LED podsvícení jen dodá herní atmosféře.
Kvalitní zvuk pro silnější herní zážitek

Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Kvalitní zvuk pro silnější herní zážitek

Pohodlí nade vše

Barevné podsvícení

Herní náhlavní souprava, 7.1 kanálový prostorový zvuk, velké náušníky, mikrofon na kabelu, decentní podsvícení, 40 mm neodymové magnety, frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz, citlivost 112 dB ± 3 dB, nízká hmotnost, délka kabelu 2.4 m, černá barva.
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Alza.cz
Sluchátka si objednal syn, protože s nimi má už velmi dobré zkušenosti. Intenzivní používání při hrách, vydržely cca 3 roky
- Velmi pohodlná
- Dobrý zvuk
- Virtuální 7.1
- Při vypnutém PC svítí
- Zeslabení sluchátek zeslabováním zvuku PC
- Mikrofon je napevno
Sluchátka už nějaký ten měsíc mám, tak si myslím, že můžu střízlivě hodnotit....
Sluchátka vypadají robustně postavena, náušníky jsou dostatečně velké, s měkkým polstrováním. Hlavový most se přizpůsobí, na hlavě sedí opravdu dobře, nikde netlačí, jsou velmi pohodlná a příjemná.
Kabel je dostatečně dlouhý, možná až moc, PC mám postavené pod stolem, a tak mám problém spíš s jeho zamotáváním...to ale není vada, samozřejmě :-) Každý ví, že delší je lepší...
Pro využívání všech funkcí je nutné stáhnout aplikaci od výrobce. Můžete si poté hrát s ekvalizací (skoro zbytečné), efekty (nepoužívám, zkreslí zvuk tak, že se nedá poslouchat), nebo si zapnout virtuální 7.1 surround (s možnou rotací vlevo nebo vpravo), který naopak sluchátka umějí velice dobře podat. Aplikaci hodnotím jako slušně provedenou a intuitivní.
Co se kvality zvuku týká, jsem velice spokojen. Basy umějí být opravdu velmi silné, podpoření vibracemi (nemám je zapnuté pořád - jen občas, a spíš pro zábavu, než abych je praktičtěji využil) celkový efekt jen umocní. V oblasti středů taky nemám výhrady, výšky spíš slabší, utlumení okolí naopak excelentní (dá se navíc přes aplikaci přizpůsobit).
Abych jen nechválil....:
- Sluchátka nemají vlastní regulaci hlasitosti, ovladačem, který je na kabelu, se ovládá hlasitost Windows. Což je o zvyku, na překážku to asi není.
- při vypnutém PC se rozsvítí RGB podsvícení, které při běžícím PC bylo vypnuté. Vypnout nejde, musíte vytáhnout sluchátka z USB.
- mikrofon je napevno. Při pokládání sluchátek je tak nutné si dávat pozor. O jídle se sluchátky na hlavě ani nemluvě :-D
Shrnutí jednou, dvěma větami? Počkejte si na slevu, a kupte si je, litovat určitě nebudete. V cenové relaci kolem šesti stovek téměř nemají konkurenci, a hrají (a tlumí okolí) opravdu na výbornou. Za mě v poměru cena/kvalita opravdu velmi slušná nabídka., zakoupeno v planeo.cz
- Dobrá kvalita mikrofonu / zvuku
- - Skvělý zvuk
- - Vibrace
- - Prostorový zvuk
- - 7.1 parádka
- - rgb
- - software je snadno ovladatelný
- - plug and play
- - rgb se nedá změnit (jenom jeden režim)
nejlepší sluchátka za moji celou kariéru.
mají krásnou konstrukci, a automatické fixování na uši, takže ani nepadají, a ani to nebolí (teda aspoň mě) mají dlouhý kabel, tipl bych tak 5 - 7m.
kabel je přes USB, nikoli přes Jack.
ovladač má funkce zapnutí/vypnutí mikrofonu, vybrací a rgb podsvícení, a změnu hlasitosti.
sluchátka mají funkci plug and play, takže se nemusí nic zdlouhavě instalovat, prostě zapoj a už fungují, není ani potřeba stahovat software. v softwaru je ekvalizer, nastavení prostorového zvuku a další.
jsem překvapen jak krásný zvuk tyto sluchátka mají, tady je za málo peněz SAKRA HODNĚ muziky. tohle je celý orchestr!
(kupoval jsem z TSBohemie), zakoupeno v Smarty.cz
Funguje jak má dárek pro vnučku je spokojena
- 7.1
- Druhý den přestalo fungovat jedno sluchátko. Vráceno