Poradna Apple AirPods Pro (2022) MQD83ZM/A

Autor: Karel Fidler | Vloženo: 03.12.2023 000 20:37 | Témata: Poradna Apple AirPods Pro (2022) MQD83ZM/A

Karel Fidler

Nabíjecí stanice

Lze tyto sluchátka s pouzdrem použít s magnetickou nabíjecí stanicí? Děkuji

  • elektroshock

    elektroshock

    4. prosince 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


    Apple AirPods Pro (2022) s označením MQD83ZM/A obsahují nabíjecí pouzdro, které podporuje bezdrátové nabíjení standardem Qi. Toto pouzdro má také magnetické vlastnosti, které pomáhají udržet AirPods Pro na svém místě a dobře zacvaknout do místa určení.

    Pokud máte magnetickou nabíjecí stanici, která podporuje bezdrátové nabíjení standardem Qi, měli byste být schopni použít tuto stanici k nabíjení AirPods Pro s jejich nabíjecím pouzdrem. Stačí umístit nabíjecí pouzdro s AirPods Pro na bezdrátovou nabíjecí stanici, a mělo by začít nabíjet.

    Je však důležité si být jistý, že vaše magnetická nabíjecí stanice podporuje standard Qi a má kompatibilní výkon pro nabíjení AirPods Pro. Ideálně byste měli použít oficiální nabíjecí stanici od Apple nebo jiný důvěryhodný a certifikovaný výrobce, abyste zajistili bezpečnost nabíjení a kompatibilitu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.