Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
- poměr cena výkon
- kvalita odpovídá ceně, nelze čekat zázraky.

JBL Tune Flex
Přidáno: před 3 hodinami
(naposledy upraveno před 3 hodinami)
Zakoupeno v Mobil Pohotovost
Perfektní sluchátka….veliká spokojenost. Obchod doporučuji, už jsem zde několikrát nakupovala. Super komunikace, extra rychlé doručení.
Sluchátka i aplikace super..
Sluchátka v uších nedrží a z uší vypadávají.
K Samsung mobilu jako nahrada originalnich sluchatek (ano, byla doba kdy k telefonu davali kvalitni a funkcni nabijecku, sluchatka s vestavenou funkci FM anteny a par dalsich uzitecnych veci jako trn na vysouvani drzaku SD karty a SIM, atd... ). Konecne sluchatka ktera bezezbytku funguji. Spokojenost.
Levna DRATOVA sluchatka. Sluchatka pouzivam pouze narazove a kdyz uz je potrebuji, je to vetsinou nejaky hodne dulezity Zoom konferencni hovor ohledne prace. A nechci pokazde tesne pred akci resit vybita sluchatka, proto s sebou nostim USB-C dratovou klasiku ktera nikdy nezklame.
A kdyz uz treba nekdy jedu vlakem a chci neco poslouchat, tak se taky hodi a kvalitou zvukoveho podani vyhovi. Nejsou to zadna high-end sluchatka ale ve sve cenove kategorii hraji v pohode. Koupil jsem si dvoje do zasoby, mam takove tuseni ze opet padne nejake "chytre" rozhodnuti na strane vyrobcu ze dratova sluchatka jsou prezitek a prestanou je delat. Nechci pak cekat dalsich 10 let nez jim dojde ze je to totalni pitomost a zase je zacnou vyrabet... :-)))
- Dobrý zvuk a dlouhá výdrž
- Bezproblémové připojení k telefonu
- Dobře drží v uších i při intenzivnějším pohybu a sportovních aktivitách
- Pevné pouzdro s dostatečně velkou baterií pro dobíjení
- Velmi slušná cena v porovnání s podobnými produkty
Sluchátka jsou dobře zpracovaná, velmi dobře drží v uších a mají slušnou výdrž. Poslech se příjemný, hrají velmi dobře a potlačení okolního hluku funguje dostatečně.
Moje kluci jsou narmirne spokojeni kvalitě sluchadla! Super.....funkční zvuku,hlasitosti atd ... Opravdu vřele doporučuji!
- lehké, skvělý zvuk, slušná výdrž, netlačí na hlavě
Kvalitní zvuk a jsou příjemná, vhodné i pro větší hlavy.
- Dobrý zvuk
- Vzhled
- Ovládání je hodně o zvyku
- Horší tlumení okolí
- Dobrý
- Hezký
- Dobrý
- Hezký
- Skvělé, dobrý zvuk, signál dosáhne po celém bytě, můžu u toho dělat další domácí práce a nemusím ztrácet čas sezením před obrazovkou.
Byl to dárek pro dceru, která si je moc přála. Vybírala jsem podle předchozích recenzí a rozhodně to nebyla chyba.
Sluchátka jsou lehká, otočná a splnila, co slibují.
- Dobrý a vyvážený zvuk (po EQ v aplikaci)
- Skvělý a odnímatelný mikrofon (na headset)
- Dlouhá výdrž baterie
- Podpora 2.4Ghz i BT
- Velmi pohodlné, dobrá váha
- Dobrá cena
- Malý dongle i s redukcí na USB-A v balení
- Kvalitní RGB podsvícení
- Látkový potah polstrování
- Nepodporuje drátové připojení zvuku (lze ale nabíjet a zároveň mít připojené bezdrátově)
- Vypnutí RGB i vyladění zvuku vyžaduje dodatečný SW
- Horší izolace okolí na uzavřenou konstrukci
- Látkový potah nemusí vyhovovat každému
- Nepodporuje současné připojení BT i 2.4 GHz
Podle mě se jedná o skvěle vyvážená sluchátka za velmi dobrou cenu (zejména v akci). Po EQ mají čistý a vyvážený zvuk, nijak přebasovaný. Také mají velmi dobrý mikrofon, asi jeden z nejlepších na bezdr. sluchátkách. Navíc jsou velmi pohodlná, nikde netlačí, přítlak mají akorát, a uši se skoro nepotí, jen po cca hodině a víc, navíc v letních vedrech. Velmi dobrá je také výdrž a stabilita připojení. Zpracování je za mě taky dobré, odpovídající ceně, ale dostatečně kvalitní a náhlavní most je navíc vyztužený kovovým páskem. Pro dobrou kvalitu zpracování mluví i to, že mám stále úplně první generaci těchto sluchátek, která má tělo a kvalitu zpracování srovnatelnou, a po 5 letech téměř denního používání stále drží bez nějaké praskliny (ale chovám se ke sluchátkům slušně). Oproti předchozí generaci chválím i malý dongle, podporu Razer Synapse (tyto podporují pouze v4, nicméně předchozí genrace žádnou). Pěkné je také RGB, působí kvalitně a lze případně vypnout, takže si každý přijde na své.
Produkt je účelný krásné akustická hudba bez rušivých šumů příjemný poslech
- Sluchátka dělají to co mají
- Jsou pohodlné i na delší poslech hudby
- Jsou skládací a dobře se nosí i na krku i v tašce
- Cena odpovídá kvalitě
- Byla to pro nás dobrá koupě
- Design je líbivý ale nestrhává na sebe pozornost, já i zbytek rodiny je vynosíme všude, kde potřebujeme.
- Vydrž na nabití s ANC 6h
Zakoupeno v akci a za ty peníze dávám 6 z 5*, za původní cenu obyčejných 5 z 5*
Subjektivně super zvuk
Krabička na dnešní dobu možná větší
Nevýhoda může pro někoho být absence detekce vyndání sluchátek z uší a pozastavení hudby.
Aplikace je taková meh ale funguje
Ano, musím přiznat jsou dobré.