Poradna Beats by Dr. Dre Solo

Autor: | Vloženo: 18.08.2011 000 15:26 | Témata: Poradna Beats by Dr. Dre Solo

Kompatibilita sluchátek?

Jsou primárně určeny pro iPody, iPhony apod. Ale jak je to u uživatele, který vlastní např. Samsung Galaxy S2? Popřípadě, fungují, když se propojí s pc? Děkuji za odpověď.

  • Milan V.

    Milan V.

    19. srpna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    K sluchátkům dostanete dva sluchátkové kabely. Jeden s a druhý bez tzv. ControlTalku. Kabel bez Controltalk lze použít s jakýmkoli přehrávačem a telefonem se vstupem 3,5mm jack (klasika). Kabel s ControlTalkem pak rozšiřuje možnosti využití sluchátek jako handsfree a při poslechu hudby měnit hlasitost, přepínat mezi písničkami atd. Bohužel ne všechny telefony a hudební přehrávače jsou kompatibilní s tímto ControlTalkem. Zkušenosti s telefonem Samsung Galaxy S2 bohužel nemám a doporučuji Vám si to vyzkoušet. Pokud tuto možnost nemáte, sluchátka si mlžete objednat online a pokud vám to nebude správně fungovat, tak je do 14dnů vrátíte. Mám pak ještě zkušenosti např. s HTC hero(android), kde mi nefunguje microfon, ale přijímat hovory mohu. U hudby fungují jen některé funkce a také jsem si všiml, že záleží na soft., ve kterém hudbu přehráváte.

    Kdyby Vás ještě něco zajímalo, tak nás kontaktujte.
    www.streetking.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (17)
    • Ne (4)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.