Poradna Creative HS-800

Autor: Junakya | Vloženo: 22.05.2012 000 20:06 | Témata: Poradna Creative HS-800

Junakya

Junakya

Kvalita mikrofonu-konektorů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak na tom jsou tyto sluchátka ohledně mikrofonu...
Už samotný odpojovací mikrofon ve mně vzbuzuje nedůvěru, ale možná se mýlím, tak mně poraďte, jestli je dostačující, nejen na skype, ale i na (např.) nahrávání zvuku v lepší kvalitě. (třeba videa na youtube kde bych mluvil, tak aby mně bylo dobře rozumět). Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu.

Další věc na kterou se chci zeptat je kvalita konektorů. U mích posledních sluchátek dochází k lámání kabelu o oblasti u konektoru. (vstupu do PC) Popř. mi poraďte nějaký fígl jak nato.

  • Daw

    Daw

    23. května 2012

    Sluchátka mám přesně rok. Měnil jsem je za úplně ty samé po tom, co jsem při vystartování z křesla měl omotanou šňůru kolem nohy a vytrhnul je bez konektorů z PC. Mikrofon používám na skype a teamspeak, všude je hlas čistý a bez ruchů. Ikdyž mi hraje hudba , popřípadě mi jdou jakékoli zvuky z PC (z normálních reproduktorů), mikrofon zachycuje opravdu jen můj hlas a nic jiného. (Ve sluchátkách mám vždy nastaven pouze hlas ze skypu / teamspeaku.) Nahrávat hlas do videa jsem nezkoušel, každopádně si nedokážu představit s takovouto "výbavou" ozvučovat videoklip, na druhou stranu, hovořim-li s kamarády, kteří mají stejná sluchátka (již dva známí si stejná sluchátka také koupily (za tu cenu to neber..) .. a to hrají v kapele a jsou celkem audiomaniaci :) ), jejich hlas je naprosto nerušen a na nějaké audio "zápisky" absolutně dostačující.

    Kvalitu konektoru objektivně posoudit nemohu, mám je stále zastrčené v počítači a nemanipuluji s nimi, dle mého nijak extra odolné nebudou, ale na nošení v kapse (kde vzniká právě velké tření) tyto sluchátka nejsou určeny.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.