Poradna JBL Tune 230NC TWS

Autor: Petr | Vloženo: 29.11.2023 000 23:08 | Témata: Poradna JBL Tune 230NC TWS

Petr

Aktuální ceny

U sluchátek JBL Tune 230NC TWS jsou ve vašem srovnávači uvedeny ceny např. v Electroworldu za 1.389,-Kč, ale po vstupu do obchodu Electroworld je cena těchto sluchátek již 1.990,-Kč!!! Tak co je to pak za srovnávač, když nemáte aktuální ceny, nebo vám snad prodejce uvede cenu nižší, tak aby se dostal dle nižší ceny na lepší místo ve srovnávači a pak už mu je jedno, že cena nesouhlasí s cenou aktuální na jeho stránkách a doufá, že když už tam někdo ten produkt najde, tak ho koupí i za vyšší cenu.... Toto se mi stalo již několikrát.

  • elektroshock

    elektroshock

    30. listopadu 2023

    Dobrý den,
    omlouváme se za nepřesnosti ve srovnávači cen. Cena produktů se může měnit v čase a může být ovlivněna různými faktory, včetně nabídek a slev od prodejců.

    Srovnávače cen jsou nástroje, které sbírají informace o cenách z různých zdrojů a prezentují je uživatelům. Je možné, že někdy může docházet k nesrovnalostem mezi cenami prezentovanými ve srovnávači a cenami na samotných webových stránkách prodejce. To může být způsobeno zpožděním v aktualizaci cen nebo chybami v datech.

    Pro zajištění aktuální ceny doporučuji navštívit webovou stránku konkrétního prodejce a zkontrolovat tamní nabídku. Pokud narazíte na rozdíly mezi cenami ve srovnávači a na stránkách prodejce, měli byste se řídit cenami na oficiálních stránkách prodejce.

    Pokud máte obavy ohledně spravedlivosti nebo přesnosti srovnávače cen, můžete se obrátit na provozovatele srovnávače a informovat je o problému. Měli by být schopni zkontrolovat a aktualizovat svá data.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.