Poradna JBL Wave 200TWS

Autor: Blanka Jandová | Vloženo: 24.03.2023 000 12:45 | Témata: Poradna JBL Wave 200TWS

Blanka Jandová

Blanka Jandová

Spárování sluchátek s pc

Při spárování s PC mi hraje buď jedno, nebo druhé sluchátko, ale nedaří se mi docílit, aby hrály obě současně. Poradí někdo?

  • elektroshock

    elektroshock

    27. března 2023

    Dobrý den. Pokud se vám nepodařilo spárovat obě sluchátka JBL Wave 200TWS s vaším počítačem a hrát zvuk současně na obou sluchátkách, může to být způsobeno několika faktory. Zde je několik možností, co můžete zkusit:

    Ujistěte se, že máte nejnovější ovladače pro váš počítač a že jsou aktualizované. Zkontrolujte, zda je váš operační systém a Bluetooth adapter počítače kompatibilní se sluchátky.

    Zkuste vymazat předchozí párování s vaším počítačem a spárovat sluchátka znovu. Může být užitečné resetovat sluchátka na tovární nastavení, abyste zajistili čisté spárování.

    Ujistěte se, že jsou obě sluchátka plně nabitá. Pokud je jedno sluchátko vybité, může to způsobit problémy s přehráváním zvuku.

    Zkuste experimentovat s různými nastaveními Bluetooth na vašem počítači. Pokud váš počítač umožňuje spojení s více než jedním Bluetooth zařízením, zkuste zapnout funkci Multipoint Pairing.

    Pokud to váš počítač umožňuje, zkuste instalovat aktualizace firmware pro sluchátka. Tato aktualizace může pomoci vyřešit problémy s přehráváním zvuku.

    Pokud výše uvedené kroky nevedou k úspěchu, kontaktujte prosím zákaznickou podporu JBL, aby vám mohli poskytnout další pokyny a řešení.

    Doufáme, že vám tyto tipy pomohou vyřešit váš problém se sluchátky JBL Wave 200TWS a že budete moci vychutnat skvělý zvuk z obou sluchátek současně.

    S pozdravem
    Elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.