Poradna Koss Porta Pro 25th Anniversary

Autor: Anonym | Vloženo: 03.08.2010 000 22:40 | Témata: Poradna Koss Porta Pro 25th Anniversary

Anonym

Aktivační kód - doživotníí záruka

Dobrý den, měla bych zájem o tyto sluchátka KOSS, ale nevím, z jakého obchodu bych si je měla vybrat, abych s nimi dostala doživotní záruku. U firmy Koss už jsem zaregistrovaná a jedny sluchátka už byly několikrát úspěšně vyměněny. Když si pořídím tato sluchátka např. z obchodu Alza se zárukou 24 měsíců, dostanu k nim příslušný certifikát k prodloužení na doživotní záruku ? Omluvám se, pokud je tato otázka příliš složitá. Předem děkuji za odpovědi. Beth

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. srpna 2010

    Tak na ALZA softu určitě ne, na to pozor. Ona ta doživotka s padesátikorunovým poplatkem funguje v celé Evropské unii pouze v Česku a jen u firmy http://www.koss.cz/koss/koss.htm
    Já se tímto problémem zaobírám už pěknou řádku let a již mnoho kousků stejné provenience zdobí mou sbírku, ale toto zjištění je mi známo nějaký necelý rok. Nicméně, přišel jsem na to, že stačí koupit jeden origoš na výše uvedených stránkách a pak stačí ostatní sluchátka stejného typu koupit třeba na Aukru, a lifetimeguaranty list použít od toho originálu.

    A jinak, pokud si hodláte koupit sluchátka Porta pro Anniversary, na pouhopouhé nošení k empétrojce, pak se na Vás bůh KOSSišťák bude zlobit. na to Vám dost dobře postačí klasika. Tyto mají totiž kablík stejný jako žehličky a vysavače elektrolux co se prodávaly před padesáti lety a k tomu malý rovný jack. Jedná se vskutku o důstojnou sběratelskou relikvii a jste-li někde z okolí Jablonce nad Nisou, rád Vám je předvedu a nechám poslechnout a uvidíte, že Vám příjde líto je jen tak nosit. Je to elektronický technický šperk.

    MAZZIWORLD

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      4. srpna 2010 - Anonymní uživatel

      Děkuji moc za odpověď.

      Jinak, na pouhopouhé nošení k empétrojce jsem je samozřejmě myslela :) a oslovil mě právě ten žehličkový kabel, protože já jsem zničila kabel u všech svých dosavadních sluchátek. Můžete mi tedy opravdu doporučit ty klasické Porta pro ? Jak kvalitní je jejich kabel ?

      Beth


    • pHp

      4. srpna 2010 - pHp

      Na záruku bylo částečně odpovězeno. Jen doplním, že za 50 je to u nákupů u autorizovaných prodejců (na sluchátkách je štítek s kódem - nutno ověřit). K podvodům s registrací je vyjadřovat nehodlám, jen v tom duchu, že se sluchátka drobně liší a veškeré opravy jsou evidované. Zneužití se "trestá" zrušením registrace. Viz. www.dozivotnizaruka.cz

      Kabely jsou u obou modelů aktuálně cca na stejné úrovni. Rovný konektor je již bohužel standard. Výroční model se zvukově neliší.


    • Anonymní uživatel

      4. srpna 2010 - Anonymní uživatel

      No ten rovný konektor je fakt už automaticky doplňován i na ta sluchátka, která původně měla zahnutý. Je to docela k zlosti a popravdě tuto změnu nechápu.
      Nicméně kabel, nebo spíše jeho vnitřní uspořádání je naprosto totožn u "obyčejných PORT" i u "Anniversary" a liší se jen tou vnější izolací. Měniče jsou také totožné. Mimochodem ty samé se používaly i u modelu KSC 35 ale u KSC 75 jsou nějaké jiné. Tváří se stejně, ale hrají nějak nekoherentně a nesourodě. Možná to dělá ta měkčí vypouklá skořepina.... ??? Kdo ví ?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.