Poradna LAMAX Dots1

Autor: Tomyk | Vloženo: 13.04.2019 000 10:55 | Témata: Poradna LAMAX Dots1

Tomyk

Tomyk

Ztára spojení, problém se zvukem, nesprávné vypínání

Dobrý den, prosím o názor

- při použití se Samsungem S7 Edge: když telefon dám do kapsy (žádné klíče, nic jiného), sluchátka se občas odpojí a připojí. Je to nepravidelné, ale dostatečně časté na to aby to obtěžovalo. Dělá to ještě někomu? Moje další troje bluetooth sluchátka to neudělaly ani jednou, nikdy..
- ve stejné situaci se stane, že sluchátka hrají nevýrazně a ploše, dám ruku s telefonem podél těla nebo do kapsy a zvuk přeskočí a je poznatelně prostorovější a výraznější. Anebo opačně. Co se to děje a jak to vypnout?
- dám sluchátka do pouzdra a teď by se měly odpojit a začít nabíjet. Ale občas zůstanou připojené a hrají v pouzdře dál. NEBO se odpojí a po nějaké době se zase samy z pouzdra připojí k telefonu. konektory udržuji v čistotě.. Co s tím?

mám je cca měsíc, už jednou v záruce měněné

  • 15. dubna 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    je nám to velice líto, že se potýkáte s tímto problémem. Prosíme kontaktujte přímo zákaznickou linku na [email protected], kde Vám poskytnou technickou podporu pro tento produkt.

    Děkujeme a přejeme hezký den.
    tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.