Poradna LAMAX Dots2 Touch

Autor: Památky pro děti | Vloženo: 22.01.2024 000 10:11 | Témata: Poradna LAMAX Dots2 Touch

Památky pro děti

Památky pro děti

Hlasitost

Dobrý den, v návodu se uvádí, že snižování hlasitosti se provádí 2x stisknutím levého sluchátka, zvýšení 2x pravého sluchátka. Vizte např. toť: https://www.datart.cz...

Ťukám druhý den jak datel, ale: jedno stisknutí udělá pauzu ve skladbě, dvě posun v playlistu a tři vyvolají asistenta.

Mají sluchátka vůbec nějaké ovládání hlasitosti nebo se to děje v připojením zařízení?

Děkuji

fch

  • elektroshock

    elektroshock

    22. ledna 2024

    Na základě informací z návodu a vaší zkušenosti zdá se, že sluchátka LAMAX Dots2 Touch mají odlišné ovládání hlasitosti, než jak bylo uvedeno v návodu. V některých sluchátkách může být ovládání hlasitosti prováděno jiným způsobem nebo vůbec nemusí být přímo na sluchátkách, a to závisí na konkrétním modelu.

    Pokud jste nenašli tlačítka pro regulaci hlasitosti na sluchátkách a stisknutí nesměřuje ke změně hlasitosti, je možné, že hlasitost se reguluje přímo na zařízení, se kterým jsou sluchátka propojena. To znamená, že hlasitost nastavujete na svém telefonu, tabletu nebo jiném přehrávači, který používáte s těmito sluchátky.

    Většina moderních zařízení umožňuje regulaci hlasitosti přes Bluetooth sluchátka, a to buď fyzickými tlačítky na samotném zařízení nebo prostřednictvím dotykového rozhraní na displeji. Pokud máte problém s regulací hlasitosti, doporučuji prověřit nastavení hlasitosti na zařízení, se kterým používáte sluchátka, a zkontrolovat, zda je vše správně nastaveno.

    Pokud potřebujete konkrétní instrukce pro nastavení hlasitosti na vašem zařízení, poprosíme kontaktovat přímo výrobce.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 23. ledna 2024 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den, odkaz na prodejce Datart směřuje na návod pro sluchátka LAMAX Dots2 Play, což je jiný model, než na který se dotazujete.

    Jelikož dotaz pokládáte u sluchátek LAMAX Dots2 Touch, tak u těchto sluchátek zesílení či ztlumení hlasitosti pomocí stisknutí sluchátek není možné.

    S pozdravem a přáním krásného dne
    Tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Památky pro děti

      28. ledna 2024 - Oficiální zástupce obchodu Památky pro děti


      Po 5 dnech používání sluchátka LAMAX Dots2 Touch přestala hrát. Sluchátka jsou normálně spárovaná, fungují na jiných telefonech. Šokující je že funguje třeba google asistent, ale hudba ve spotify ani youtube nejede ani za nic. Aplikace jsou přitom povolené v telefonu pro přehrávání zvuku.

      Reklamovat nemohu, protože sluchátka normálně hrají ve spojení s jinými mobily.

      Zkusil jsem už všechno (reset do továrního nastavení, nové párování, kontrolu telefonu, servis v prodejně). Nesetkali jste se s tím už?


    • LAMAX

      2. února 2024 - Oficiální zástupce značky LAMAX

      Dobrý den,
      mrzí nás vzniklá komplikace.
      Dle informace od produktového specialisty se nejedná o závadu sluchátek, pravděpodobně se bude jednat o problém s nastavením Vašeho mobilního telefonu. Doporučili bychom odinstalovat případné aktualizace (pokud proběhly), které mohly způsobit problém s kompatibilitou sluchátek. Případně se můžete obrátit na podporu výrobce svého mobilního telefonu.
      S pozdravem a přáním hezkého dne
      Tým LAMAX


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.