Poradna Marshall Monitor

Autor: | Vloženo: 14.03.2016 000 18:30 | Témata: Poradna Marshall Monitor

Hlasitost.

Jelikož se nikde nepíšou základní údaje jako jsou citlivost a impendace,chci se zeptat jestli by tyto sluchátka byli vhodné pro poslech z mobilního tel,myslím tím hlavně hlasitost,aby nehráli moc slabě,pokud by impendance byla moc velká a zároveň bala menší citlivost.

  • swis-shop.cz

    swis-shop.cz

    14. března 2016

    Monitor je štíhlý model sluchátek s epickým zvukem a vynikající zvukovou izolací. Monitor sluchátka vydávají studiovou kvalitu zvuku a umožnují přizpůsobení zvuku prostřednictvým systému FTF. Použité materiály i detaily evokují klasické Marshall zesilovače a díky pevným mosazným pantům jsou lehce složitelné pro snadnou přepravu a skladování. Každé sluchátko má 3,5mm vstup, takže se můžete sami rozhodnout na jaké straně chcete kabel nosit a na druhém konektoru můžete sdílet hudbu s někým jiným. Na dlouhém kabelu je mikrofon a ovladač umožnující příjem hovoru i obsluhu hudby. Polstrování náušníků je přichyceno magnety, což znamená, že je lze snadno odnímat a odkrýt systém FTF. Plátěné pouzdro pro snadný přenos a skladování je součástí balení.

    Specifikace: Převodník 40MM dynamický ovladač, Impedance 42? , Frekvenční rozsah 10HZ-20KHZ, WBCV 113MV.

    FTF Systém(Felt Treble Filter): v podstatě jde o měkké podložky, které dosedají na budič, takže tlumí zvuk v horním rozsahu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (4)
    • Lacok

      15. března 2016 - Lacok

      Dík za odpověď,sluchátka jste krásně popsali,ale na můj dotaz jste vůbec neodpověděli,takže jsem se vůbec nic nedozvědě,chci sluchátka na kvalitní poslech z mobilu a hlavně vážné hudby,méně pak rock a metal a hlasitost reprodukce a odlumení okolních zvuků jsou 2 priority,samozřejmě i kvalita zvuku,ale to tyto sluchátka jistě mají,nechci prostě mít sluchátka a hrát hlavně tu classic music z ovladačem volume na plno,proto můj dotaz.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.