Poradna Niceboy HIVE 2 Joy

Autor: xxcat | Vloženo: 14.12.2023 000 19:42 | Témata: Poradna Niceboy HIVE 2 Joy

xxcat

Svítí fialové světlo a nelze s ničím spárovat

Dobrý den, sluchátka používám přes rok a doteď jsem s nimi neměla problém, ale před pár dny začaly svítit fialově a kdykoli jsem je s něčím spárovala, tak se ihned vyply.
Zkoušela jsem je zcela vybít a znovu nabít a připojit k různým zařízením, ale nic nepomohlo. Factory reset se mi taky nepodařil provést a v manuálu jsem nic o tomto nenašla.
Můžete prosím poradit?


  • elektroshock

    elektroshock

    14. prosince 2023

    Dobrý den,
    svícení fialového světla na vašich Niceboy HIVE 2 Joy sluchátkách může znamenat, že se nachází ve stavu párování nebo jsou v párovacím režimu. Pro vyřešení tohoto problému můžete zkusit následující kroky:

    Vypnout párovací režim: Pokud sluchátka svítila fialově a nebyla připojena k žádnému zařízení, můžete je zkusit vyjmout z uší a počkat několik vteřin. Sluchátka by měla automaticky vypnout párovací režim a přejít do režimu čekání.

    Zkontrolovat párování: Pokud jste sluchátka již dříve sparovala s nějakým zařízením, zkontrolujte, zda jsou stále spárována. Pokud jsou, může být problém s tímto zařízením. Zkuste sluchátka odpojit a znovu spárovat s jiným zařízením.

    Zkuste provést reset: Pokud se vám nepodařilo provést factory reset dle manuálu, můžete zkusit následující kroky:

    Vložte sluchátka zpět do nabíjecího pouzdra a počkejte několik vteřin.
    Poté sluchátka vyjměte z pouzdra a podržte tlačítko na obou sluchátkách současně po dobu několika sekund, dokud neuslyšíte zvukový signál nebo nebudou sluchátka znovu spárována.
    Kontaktujte podporu značky Niceboy: Pokud výše uvedené kroky nepomohou a sluchátka stále svítí fialově a nelze je spárovat s žádným zařízením, může být problém v hardwaru. V takovém případě doporučuji kontaktovat zákaznickou podporu značky Niceboy nebo prodejce, kde jste sluchátka zakoupila, a informovat je o problému. Mohou vám poskytnout další pokyny nebo nabídnout servisní řešení.

    Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

    reagovat na odpověď

  • 15. prosince 2023 - Oficiální zástupce značky Niceboy

    Dobrý den,
    děkujeme za dotaz k produktu značky Niceboy.
    Vámi zmiňované komplikace se sluchátky nás velice mrzí. Omlouváme se a bohužel musíme doporučit reklamování produktu u prodejce. Produkt bude odeslán do servisního střediska, kde bude provedena jeho diagnostika.
    V případě jakéhokoli dalšího dotazu opět rádi odpovíme. Hezký den přeje Jakub z Niceboye

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Veselý

      13. února 2024 - Veselý

      dobrý den,
      stejný problém s fialovou kontrolkou se mi objevil přesně 1 den po 2 letech od nákupu. Máte znamenitě nastavené časování na kurvítku.


    reagovat na odpověď

Odpovězte na otázku Svítí fialové světlo a nelze s ničím spárovat