Poradna Niceboy Hive Podsie 3

Autor: Miloš | Vloženo: 21.12.2022 000 08:34 | Témata: Poradna Niceboy Hive Podsie 3

Miloš

Automatické připojení

Jde někde nastavit, aby se sluchátka po zapnutí automaticky připojila k již spárovanému zařízení? Měl jsem již spousty bluetooth sluchátek a všechny si hned našly zapnuté zařízení a připojily se sami. Niceboy sluchátka musím vždycky sám připojit a u notebooku dokonce vždycky odebrat a znovu spárovat.

  • 21. prosince 2022 - Oficiální zástupce značky Niceboy

    Dobrý den,
    děkujeme Vám za dotaz k zakoupenému produktu značky Niceboy.
    Sluchátka by se měla vždy po jejich vyndání z pouzdra automaticky připojit k naposledy spárovanému zařízení (pokud je toto zařízení aktivní). Nesmějí být však manuálně vypnuté, pouze uložené do nabíjecího pouzdra.
    Pokud se váš kus za tohoto stavu automaticky nepřipojuje, doporučujeme u sluchátek provést reset do továrního nastavení. Postup je popsán v manuálu produktu. Při přetrvávání komplikací i po resetu, bude nutné jejich reklamování u prodejce. Sluchátka budou odeslána do servisního střediska, kde bude provedena jejich diagnostika.
    V případě jakéhokoli dalšího dotazu opět rádi odpovíme. Hezký den Vám přeje Jakub z Niceboye

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Miloš

      21. prosince 2022 - Miloš

      Děkuji, už to jakštakš funguje, překvapilo mě, že si to automaticky pamatuje jen poslední spárované. U jiných sluchátek můžu mít napárované klidně 4-5 zařízení a jakmile je nějaké aktivní, hned se k nim sluchátka připojí. Ale i tak děkuji za odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.