Poradna Niceboy HIVE Podsie

Autor: | Vloženo: 27.12.2019 000 23:42 | Témata: Poradna Niceboy HIVE Podsie

Hraje pouze jedno sluchátko - sluchátka nelze spárovat mezi sebou!

V Bluetooth nastavení telefonu/tabletu/hodinek vidím sluchátka dvakrát. Připojím první položku v nabídce - hraje jen pravé, připojím druhou položku - pravé se odpojí a hraje pouze levé. Obě naráz vybrat nejdou. ANO, je mi jasné, že sluchátka nejsou spárovaná. Nicméně restart, resp. tovární nastavení není funkční. Pokus PŘESNĚ dle návodu (viz níže) do továrního nastavení proveden nesčetněkrát - bezúspěšně!

"Do továrního nastavení uvedete sluchátka následujícím způsobem. Vyjměte obě sluchátka z boxu a dlouhým stiskem obou multifunkčních tlačítek je vypněte. Poté opět stiskněte obě tlačítka a držte je, dokud nepřestanou jakkoli blikat diody na obou sluchátkách. (cca 15 s). Vložte sluchátka do boxu a opět je vyjměte. Střídavě bliká modré a červené světlo. Dvojitým stiskem libovolného tlačítka se sluchátka spárují k sobě a proces je ukončen."

  • 2. ledna 2020 - Oficiální zástupce značky Niceboy

    Lenko, mrzí nás, že máte se sluchátky problémy. Pokud nefunguje Tovární nastavení dle manuálu, tak bude nutná reklamace sluchátek.

    V případě, že sluchátka zašlete přímo do našeho servisního střediska VSP data, tak se doba reklamace pohybuje do 10 dnů.

    Pěkný den,

    Niceboy

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (15)
    • Ne (34)
    • Lenka

      2. ledna 2020 - Lenka

      Děkuji Vám za reakci, sluchátka jsem vrátila a koupila raději sluchátka jiné značky, kde již problém nebyl.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.