Poradna Philips TAA6606

Autor: Erich Rudolf | Vloženo: 04.05.2023 000 20:52 | Témata: Poradna Philips TAA6606

Erich Rudolf

Chyba při párování

Při párování k telefonu Samsung Galaxy Xcover 5 se objevuje zpráva K použití tohoto zařízení je zapotřebí aplikace. Nevím co dál prosím poraďte. Děkuji

  • elektroshock

    elektroshock

    5. května 2023

    Dobrý den,
    samotný postup spárování Philips TAA6606 s telefonem Samsung Galaxy Xcover 5 závisí na konkrétních funkcích a nastaveních obou zařízení. Obecně platí, že postup spárování se řídí následujícími kroky:

    Zapněte Bluetooth na vašem telefonu Samsung Galaxy Xcover 5. Toto lze obvykle provést v menu Nastavení nebo v rychlém nastavení v horní části obrazovky.

    Ujistěte se, že váš výrobek Philips TAA6606 je také zapnut a v párovacím režimu. Pokud nevíte, jak vstoupit do párovacího režimu, zkontrolujte návod k výrobku.

    Na vašem telefonu klepněte na tlačítko "Párování nového zařízení" nebo podobné tlačítko. Toto tlačítko se obvykle nachází v menu Bluetooth nebo v rychlém nastavení.

    Telefon začne vyhledávat k dispozici Bluetooth zařízení, zvolte výrobek Philips TAA6606 v seznamu nalezených zařízení. Pokud se výrobek nezobrazuje v seznamu, zkontrolujte, zda je v párovacím režimu, nebo může být nutné aktualizovat seznam.

    Pokud je požadováno heslo, zadejte 0000 (čtyři nuly), což je běžné heslo pro spárování většiny Bluetooth zařízení.

    Po úspěšném spárování by mělo být zařízení připraveno k použití. Zkontrolujte, zda je zvukový výstup přepnut na Bluetooth a zahrajte si testovací hudbu, abyste ověřili, že zařízení správně funguje.

    S pozdravem
    Elektroshock

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.