Poradna Sluchátka


Autor: | Vloženo: 26.04.2013 000 11:07 | Témata: Poradna Sluchátka

Špunty do 1000 kč

Dobrý den,chci se zeptat,jaká sluchátka jsou vhodná k poslechu rozdílného stylu hudby,rock,rap,hip hop...Budou připojena k Samsungu Galaxy S3 :-) Koukal jsem po Beatsech,co myslíte?

  • Velda

    Velda

    27. dubna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    No, Beatsy se rozhodně nedají doporučit. Jednak tam platíte za značku, protože měniče s parametry, co jsou v Beatsech za tisícovku najdete i v Philipsech za tři stovky. Jsou to ultrapřebasované sluchátka. (Dnes jsou skoro všechny reprodukční věci přebasované, aby se líp prodávali, ale v normě – Beaty ne.)

    Zkuste mrknout na Klipsch Image S3, které mají pěkné podání zvuku a jsou komfortní. Jsou kvalitní, takže všechny ty součásti dosahují své konečné pružnosti až po nějaké době zahoření, co je budete používat. Také více barevných provedení. Nevýhoda je mikrofonní efekt.

    Nebo Creative EP-830. Creative mívá ceny nastavené vlídněji, než ostatní výrobci, takže často koupí Creativu máte za tu cenu lepší zvuk než u ostatních výrobců.

    Ještě třeba Sony MDR-EX 310LP. Má vyšší kmitočtový rozsah než ty předchozí dvoje. :-)

    Variant je spusta, v této Vámi zvolené kategorii je velký výběr. Všechny tyto sluchátka by měli podávat věrně a přesně zvuk s poměrně vysokým rozsahem.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Velda

      27. dubna 2013 - Velda

      Ještě bych možná dodal, že podle CNetu http://reviews.cnet.co.uk... jsou ty Klipsche to nejlepší, co si můžete ve Vaší kategorii koupit. :-)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.