Poradna Sluchátka


Autor: | Vloženo: 15.04.2019 000 18:54 | Témata: Poradna Sluchátka

Jaká sluchátka jsou lepší?

Dobrý den, chteěl bych se zeptat, jaká sluchátka byste mi někdo doporučil? Nyní uvažuji nad sluchátky Niceboy Hive XL nebo JBL 500BT. Co jsem se tak díval na recenze, tak mě od Niceboy Hive XL odradila kvalita zvuku, ale zase mají spousta jiných lepších vlastností. Například větší baterii, vstup na 3,5 mm jack nebo se také dají lépe složit, což jsem u JBL 500BT nenašel. Budu moc rád když mi někdo poradíte, nebo se nebráním doporučení jiných sluchátek. Avšak musí být v cenové kategorii do 1500 Kč. Děkuji za případné rady a přeji hezký den :)

  • Registrovaný uživatel

    Registrovaný uživatel

    21. dubna 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Myslím, že Vás zajímají supraaural(na ucho). Myslím, že Vám klidně, za tu cenu můžu doporučit Buxton BHP 7500, nebo 7501, stojí do 800 Kč. Podle mého je to kvalita, která by se mohla prodávat daleko dráž.Ovšem nejsou basová, ale referenční. Když přihlédnu k tomu, že dneska úplně kvalitní výrobek není žádný, musíte mít štěstí na kus.... tak za 800 (možná méně) můžete mít vynikající výrobek. Mají občasnou vadu zapínání- vypínání, ale stále fungují,zjistil jsem, že když je po nabití zapnu a vypnu (když je nechci použít), ta vada se skoro neprojevuje.Myslím, že drahá velká sluchátka nemusí být lepší než tohle, mají hromadu problémů, akorát jsou velká, a snad pohodlnější (nemusí být- přítlak, špatný most, velká hmotnost) Když si uvědomíte, že žádná záruka kvality dnes neexistuje, a tohle má dobrý zvuk, stabilní link (doma), žádnou latenci obraz-zvuk, myslím, že Vám radím dobře, abyste je vzal v úvahu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.