Poradna Sluchátka


Autor: Daniel Žižka | Vloženo: 13.04.2023 000 22:07 | Témata: Poradna Sluchátka

Daniel Žižka

Náhrada za Sony MDR-V55

Měl jsem Sony MDR-V55 a se zvukem jsem byl naprosto spokojen, ale rozbily se mi a potřebuju upgrade.

Koupil jsem si OneOdio A70 kvůli dobrým recenzím, ale zvuk je úplně jiný, takový jakoby tižší/tlumenější – je to tím potlačováním zvuku??

Koupil bych si prostě znovu MDR-V55, ale z jiných důvodů potřebuju aby tentokrát měly jak na bluetooth tak jack, což MDR-V55 nesplňují... Jaká sluchátka jsou jim podobná?

  • elektroshock

    elektroshock

    13. dubna 2023

    Dobrý den,
    pokud jste byl se zvukem sluchátek Sony MDR-V55 naprosto spokojen, mohu vám doporučit následující modely sluchátek, které by mohly být podobné a nabízejí jak bezdrátové připojení Bluetooth, tak i klasický 3,5mm jack:

    Sony WH-CH510 - Tyto sluchátka jsou cenově dostupná, nabízejí vynikající zvuk a jsou skvělou volbou pro každodenní poslech hudby. Mají baterii s výdrží až 35 hodin a snadno se připojí k vašemu telefonu nebo tabletu pomocí Bluetooth.

    Audio-Technica ATH-M50xBT - Tyto sluchátka jsou určena pro náročnější uživatele a nabízejí vynikající zvukový výkon s hlubokými basy a precizními výškami. Mají baterii s výdrží až 40 hodin a lze je připojit pomocí Bluetooth nebo kabelu s 3,5mm jackem.

    JBL Quantum 800 - Tyto sluchátka jsou ideální pro hraní her a poslech hudby zároveň. Nabízejí vynikající zvukový výkon s podporou technologie ANC (aktivní potlačení hluku) a mají baterii s výdrží až 14 hodin. Lze je připojit pomocí Bluetooth nebo kabelu s 3,5mm jackem.

    Všechny výše uvedené modely jsou vynikající alternativou ke sluchátkům Sony MDR-V55 a nabízejí kvalitní zvukový výkon spolu s možností bezdrátového připojení pomocí Bluetooth a také klasického 3,5mm jacku. Vyberte si podle svých preferencí a potřeb a užijte si skvělý poslech hudby.

    Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.