Poradna Sluchátka


Autor: | Vloženo: 02.05.2011 000 23:02 | Témata: Poradna Sluchátka

Nejlepší špuntová sluchátka kolem 1000,-

Toto téma tu bylo řešeno nejméně několikrát, ale vzhledem k tomu, že poslední příspěvek je už poměrně starý, ale hlavně žádný konečný verdikt nepadl, měl bych proto podobnou otázku.

Jaká špuntová sluchátka jen k poslechu hudby (moderní... RnB, rock, hip-hop, rap, dance, alternative metal, etc.) do MP3 přehrávače [CREATIVE ZEN X-Fi ( https://mp3-prehravace.heureka.cz... ), popřípadě k iPhone4] do (klidně i 100, 200 přes) 1000,- nejvhodnější.

Četl jsem si již několik diskuzí ohledně výběru sluchátek, ale sám si rady nevím, nemám žádnou osobní zkušenost s prvotřídními firmami či sluchátky (doposud jsem používal Koss Path Finder, která ale díky své nekvalitnosti byla vyměněna 4x a já se jich už dobrovolně vzdal).

Z toho, co jsem dočetl jsem zjistil, že firmy AKG, SoundMAGIC, Sennheiser, JAYS (ty mě osobně zaujaly, díky jejich modernímu zpracování, vzhledu a webu), Koss a Creative, by měly být těmi prvotřídními.

Jak jsem psal z úvodu, chci poslouchat moderní hudbu... RnB (např. Chris Brown), sem tam rock (např. Nickelback), či metal (např. Breaking Benjamin), hip-hop (např. Lil' Wayne), rap (např. Eminem) a klidně i trance (např. Above&Beyond) a techno (např. DJ Tiësto).

Jak je vidět, na stylu hudby mi nezáleží, pouze na tom, co se mi líbí, a proto je můj výběr různorodý. Design sluchátek není nejdůležitější, hlavní je kvalita poslechu.

Z těch sluchátek, co jsem se dočetl by dobré měly být:

j-JAYS
a-JAYS Two (Three, Four?)
Sennheiser CX300-II
AKG K317
SoundMAGIC PL50

Ale opravdu se nemůžu rozhodnout.

Moc díky za rady.

Edit: a-JAYS Two (Three, Four) mají kabel proti zamotání, se kterým taktéž nemám zkušenost, ale samotná idea nekonečného rozmotávání drátů se mi zamlouvá.

  • 3. května 2011 - Oficiální zástupce obchodu HEADPHONES.cz

    Něco jako "nejlepší sluchátka" neexistuje. Je to vždy otázka preferencí a požadavků. Vzhledem k basovějším požadavkům bych Vám doporučil ATH-CKM55, nuforce NE-700, t-JAYS. Z uvedených CX 300-II, ale budou horší než dopoučené.

    Placatý kabel je sice velká móda a cool design, bohužel ale vysoce nespolehlivé a na zacházení háklivé řešení.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.