Poradna Razer Kraken Pro 2015

Autor: | Vloženo: 31.07.2015 000 10:36 | Témata: Poradna Razer Kraken Pro 2015

Bez Synapse špatný zvuk?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte taky strašně špatný zvuk, když nemáte nemáte aktivní Razer synapse. Já hraji CS-GO a když nemám aktivní synapse, tak ve hře skoro nic neslyším a nebo ano, ale nevím kde, což je dost podstatné v této hře. Dokonce i poslech hudby je o dost horší.Docela dost mi to vadí. To jako vždycky když se připojím na jiný pc, který nemá synapse tak budu mít nahovno zvuk? Nebo mám něco špatně?

  • 31. července 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, Razer Synapse dokáže jen zvýšit hlasitost, případně přidat virtuální 7.1 , tedy umělé prostorové ozvučení.

    To bych ale do hry jako je CSko rozhodně nedoporučil, protože se zvuky u virtuálních 7.1 míchají náhodně a tudíž zvuk co slyšíte v pravém sluchátku může být ve skutečnosti klidně na levo.

    Další funkce Synapse je equalizer, který zvedne výšky či basy - ale i tam bych doporučil moc s tím nehýbat.

    Zkrátka sluchátka hrají vždy dobře, jen jste prostě zvyklý na nastavení ze Synapse, to je vše.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Kuba

      31. července 2015 - Kuba

      No to se mi nezdá, dobře určitě nehrají. Vůbec snima nedokážu určit odkud zvuky přichází a mají i divný zvuk jakoby s ozvěnou, prostě mi s tím nejde hrát pořádně. A když zapnu synapse tak je to úplně v pohodě, jinak co vím, tak dělají zvuk 5.1 a ten ekvalizér je zamčený. To se dá nějak odemknout aniž bych musel kupovat plnou verzi ?


    • Originalky.cz

      31. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu Originalky.cz

      Dobrý den, Synapse je zdarma. Ekvalizér musíte odemknout nějakým tlačítkem tam, asi musí být nějaká funkce vypnuta.

      Ano pokud vám přijde, že nedokážete odkud jdou zvuky, tak to bude právě tím, že jste si již zvykl na to virtuální 5.1, to ale může často mást, protože zvukovka ze hry dostává informace o 2 kanálech a sama je nějak rozmixovává na 5.1. Možná že v Csku to zrovna funguje :)

      Zkuste si stáhnout tuto utilitku http://www.razerzone.com/surround přidá vám do Synapse možnost lepšího nastavení prostorového zvuku a i ekvalizér.

      Jinak také bych vám doporučil zakoupit si externí zvukovku se sluchátkovým zesilovačem asus xonar u5 či u7, zvuk se dost zlepší a poté nemusíte používat Synapse, neboť Asus Xonar má vlastní ovládací panel.

      Ohledně zvuku s ozvěnou není něco špatně nastaveno v ovl. panelu přímo ve Windows? Nebo v ovl. panelu od integrované zvukovky?

      Měl jsem sám Razer Electra a vůbec jsem je v Synapse neměl a hráli dobře. Razer Kraken jsem měl také několik druhů na ozkoušení a také bez Synapse.


    • Kuba

      31. července 2015 - Kuba

      Omlouvám se, spletl jsem se, ten program http://www.razerzone.com/surround
      to je ten který sem používal, a když sem ho měl aktivní tak zvuk byl super, ale ted používám notebook kde ho nemám a ten zvuk je o dost horší a ten ekvallizér jsem měl právě zamčený a musel sem si koupit plnou verzy aby mi šel, tak nevím. Moc se v tom nevyznám. Ted čekám až mi přijde nový pc a tam byl měla být zvuková karta Asus Xonar DX/XD, tak jsem zvědavý jestli to pomůže.
      Jinak s tím špatně nastaveným zvukem nevím, ale myslím si že to mám všechno dobře nastavené. Není jakoby ozvěna, ale spíš takový dlouhy dozvuk, třeba když vystřelím s AWP :D tak ten výstřel se strašně dlouho táhne mi přijde.


    • Originalky.cz

      1. srpna 2015 - Oficiální zástupce obchodu Originalky.cz

      Dobrý den, možná to bude tím, že notes má nekvalitní zvukovku. Ten Xonar DX/XD je rozhodně jedna z nejlepších zvukovek.

      Jinak máte pravdu, docela koukám že ten nástroj se musí koupit kvůli equalizeru.. Určitě ale do nového PC nic takového neinstalujte, zkuste to nechat jak to je, ať si to nastaví sama zvukovka, případně si stáhnete ovladače na ní a budete si moci nastavit to samé ZADARMO přímo v ovl. panelu zvukovky.

      A do notesu si ten Razer nástroj můžete stáhnout ne? a lognout se tam s heslem co máte v stolním pc.


    • kuba

      1. srpna 2015 - kuba

      JJ, děkuji. Zkusím to jen s tou zvukovkou a uvidím, ono je to taky hodně o zvyku, tak zkusím chvíli hrát jen s tou zvukovkou a snad si na to zvyknu. Ještě jsem zvukovku neměl, tak nevím jak se tam co nastavuje, ale snad na to přijdu.
      Jinak ten notas není můj mám ho ted půjčený než mi přijde PC, ale já ty sluchátka používám celkem často do jiných zařízeních a právě proto mě štve ten zvuk bez toho programu, ale asi jste měl pravdu, že je to o tom zvyku, bratr má HyperX a taky mi ted přijdou úplně naprd.


    • kuba

      3. srpna 2015 - kuba

      Tak už mám ten nový počítač s tou zvukovkou a vůbec nevím jak se to nastavuje. Ted to má opravdu strašný zvuk na cokoliv a je to strašně přebasované, nevím jak to mám v tom panelu upravit. Nemůžete mi nějak poradit ?


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.