Poradna Sencor SEP 710BT

Autor: Ludmila Reichmnnová | Vloženo: 28.11.2023 000 13:57 | Témata: Poradna Sencor SEP 710BT

Ludmila Reichmnnová

Sluchátka vypínají zvuk televizoru, se kterým jsou spárována

Sluchátka používám na poslech televize. Když je delší dobu nepoužiji, tak odpojí zvuk televizoru. Můžu tuto funkci nějak zrušit?

  • elektroshock

    elektroshock

    28. listopadu 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Ludmilo,

    Z vašeho popisu vypadá, že když sluchátka Sencor SEP 710BT nepoužíváte delší dobu, tak se automaticky odpojí od televizoru a tím pádem se vypne zvuk. Tento problém může být způsobený automatickým vypínáním nebo režimem šetření energie ve sluchátkách nebo televizoru.

    Možná Řešení:
    Kontrola Nastavení Televizoru: Zkontrolujte nastavení televizoru, zda má nějakou funkci automatického vypínání zvuku nebo Bluetooth, když není zaznamenána aktivita. Pokud ano, zjistěte, zda lze tuto funkci vypnout nebo upravit nastavení.

    Kontrola Nastavení Sluchátek: Některá Bluetooth sluchátka mají vestavěné funkce, které automaticky snižují spotřebu energie při nečinnosti. Prozkoumejte, zda máte možnost tuto funkci deaktivovat.

    Manuální Odpojení a Připojení: Když sluchátka nepoužíváte, můžete je manuálně odpojit od televizoru a opětovně je připojit, když je chcete použít. To by mělo obnovit zvuk.

    Aktualizace Firmware: Zkontrolujte, zda jsou pro vaši televizi i sluchátka dostupné aktualizace firmware, které by mohly vyřešit problémy s konektivitou.

    Konzultace s Výrobcem: Pokud problém přetrvává, může být vhodné se obrátit na výrobce sluchátek nebo televizoru pro další technickou podporu nebo radu.

    Alternativní Připojení: Pokud vaše televize podporuje více způsobů připojení (například kabelové připojení), můžete zvážit použití alternativního připojení pro sluchátka.

    Shrnutí:
    Jedná se pravděpodobně o funkci šetření energie ve sluchátkách nebo televizoru. Bohužel, nemusí být vždy možné tuto funkci vypnout, ale výše uvedené kroky by vám mohly pomoci minimalizovat dopady této funkce na váš poslech.





    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Petr

    Petr

    28. listopadu 2023

    Dobrý den,

    bohužel tato funkce nejde zrušit. Pokud se sluchátka delší dobu nepoužívají, tak se automaticky odpojí zvuk.

    S pozdravem
    Applias

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.