Poradna Sony MDR-RF811RK

Autor: Věra Šejvlová | Vloženo: 27.06.2023 000 11:15 | Témata: Poradna Sony MDR-RF811RK

Věra Šejvlová

Zvuk sluchátka i televizi

Dobrý den, je možné nastavit rozdílně hlasitost ve sluchátkách a z televize? A je možné snížit zvuk na televizi a nastavit zvuk silný ve sluchátkách?

  • elektroshock

    elektroshock

    27. června 2023 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    ano, s bezdrátovými sluchátky Sony MDR-RF811RK je možné nastavit rozdílnou hlasitost mezi sluchátky a televizorem. Tyto sluchátka mají vlastní hlasitostní ovladač umístěný na jednom z náušníků, který umožňuje přizpůsobit hlasitost podle vašich preferencí. To znamená, že můžete zvýšit nebo snížit hlasitost ve sluchátkách bez ovlivnění hlasitosti na televizoru.

    Pokud chcete snížit zvuk na televizi a zároveň nastavit silnější zvuk ve sluchátkách, můžete jednoduše snížit hlasitost na televizoru pomocí ovladače na dálkovém ovladači nebo na samotné televizi. Tím se sníží hlasitost reprodukce zvuku z televizoru, zatímco hlasitost ve sluchátkách zůstane nezměněná nebo bude nastavena na vyšší úroveň, pokud jste již upravili pomocí ovladače na sluchátkách.

    S pozdravem
    Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.