Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
OK
- Výjimečný poměr cena/výkon.
- Stylový doplněk pro váš outfit.
- Trénink bez kompromisů.
Vzhled těchto sluchátek je prostě úžasný. Jsou stylová a moderní.
- Dobře se hodí pro práci z domova a konference.
- Vhodné pro cestování i dlouhé lety.
Spojení přes bluetooth bylo vždy stabilní a bez problémů. Můžu doporučit tyto sluchátka všem, kteří hledají kvalitní bezdrátové sluchátka za rozumnou cenu.
- Skvělý doplněk pro zlepšení vašeho hudebního zážitku.
- Podpora různých hudebních žánrů a stylů.
- Bezproblémové přepínání mezi písničkami.
- Vysoký výkon při zachování nízké spotřeby energie.
Tyto sluchátka nabízejí vynikající kvalitu zvuku za rozumnou cenu. Nejsem ochoten utratit více za jiné značky.
Reakce značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým LAMAX
- Fantastický zvuk
- Fantastické pohodlí
- Není to tak úplně proti, jsou to prostě vlastnosti, které nemusí někomu vyhovovat. Jsou to domácí sluchátka na poslech v gauči s domácí highend aparaturou, proto:
- mají primárně jack 6,35 mm (ale jde odšroubívat a objeví se jack 3,5 mm)
- mají tlustý třímetrový kab́el
- kabel je připojený na pevno
- jsou obrovská a neskladná
Ve skutečnosti tyto sluchátka neznám, ale mám už 10 let jejich přčdchůdce Audio-Technica ATH-AD700 s krásným kovívě fialovým designem. Za těch deset let jsem vyzkoušel mnoho různých sluchátek a mnohem dražších a nic nehrálo tak dobře, jako tato sluchátka. Jsou neuvěřitelně vzdušná a lehká a otevřená. Dělém hudbu, hraju na klávesy a digitální piáno. Většinou přes kvalitní monitory, ale někdy přes sluchátka. A občas jsem tak zmatený, že sity slýchátka musím sundat, abych se ujistil, že zvuk jde z nicha ne z venku. To se mi u jiných sluchátek nikdy nestalo. Nádherný zvuk a neuvěřitelně otevřený prostor, jako byste ty sluchátka ani něměli. Mají zvláštní konstrukci, místo hlavového mostu takové uši, sedí lehce až má člověk z počátku strach, že mu budou padat - nebudou. Naopak ani po mnoho hodinách není hlava otlačená, nic nebolí ani netlač a skvělá výdrž, i po deseti letech fungují,nic není třeba měnit.
- Kvalita zvuku
- Materiálové provedení
- Fičury
- Výdrž baterie
- Ergonomie sluchátek
- Nic moc jsem nenašel, snad jen, že sluchátka jsou ve své krabičce uložené ,,proti ruce”, takže je musíte otočit v rukách před nasazením.
- Možné poškození displeje
Naprostá spokojenost. Zatím jsem nestihl využít při sportu, ale jinak skvělé sluchátka s kvalitním zvukem, materiálově propracovaným tělem včetně pouzdra a famózní výdrží i rychlostí dobíjení jak pouzdra, tak samotných sluchátek po poslechu.
Jediné minusy vidím v choulostivosti displeje na pouzdře, ale to ukáže čas a ergonomické uložení sluchátek v pouzdře, které je ,,proti směru" a člověk si je musí pootočit v ruce.
- Kvalitní a pohodlná sluchátka
spokojen
- Celkově výborný zvuk v celém spektru.
- Zda se, že je třeba dokoupit sluchátkový zesilovač pro ještě větší detaily .
- výborná sluchátka
výborná sluchátka za levnou cenu
- Zvuk
- Výdrž na jedno nabití
- Krásně hrajou, krásně zabaleno
- Poměr cena/výkon= hodně dobrý
Pěkný zvuk.
Jednoduché.
- není funkční od začátku
- velikost, přilnutí k uchu
- dobrý zvuk
- hezké barevné varianty
- bezkonkurenční poměr cena/výkon
- slušný zvuk, dobré podání prostoru
- bytelná stavba
- kvalitní a odolné materiály
- klasický design
- malé rozpětí temenního mostu (i při plném roztažení), při určitém tvaru hlavy nepříjemně tlačí (zejm. po stranách) -- před případným nákupem je určitě musíte vyzkoušet
- bídná pasivní izolace (rozhodně to není v některých materiálech uváděných 26 dB)
- špatná ergonomie (nepříjemné náušníky a nepřirozená poloha mušle v provozní poloze -- díky konstrukci závěsu působí větší přítlak nahoře a dole pod uchem téměř žádný)
- krátký a neodpojitelný kabel
Spousta recenzí (nejen českých, ale i zahraničních, např. RTINGS.com, apod.) tahle sluchátka řadí mezi to nejlepší, co lze v dané cenové kategorii pořídit. S tím si dovoluju zásadně nesouhlasit. Ano, zvuk je velmi dobrý až možná i výborný, ale tím to bohužel končí. Sluchátka jsou (aspoň pro mě, a to mám celkem konfekční hlavu, nic velikého ;)) velmi nepohodlná, o celodenní studio session nemůže být ani řeči. Zvukově jsou téměř neutrální, ale nikoliv "suchá" (jako třeba Sennheiser HD250 nebo HD265), trochu zvýrazněné jsou vyšší středy a horní konec spektra nemá úplně krystalické rozlišení, ale v dané cenové hladině je zvuk vynikající. Každopádně ten hype si dle mého názoru nezaslouží (hlavně kvůli bídné ergonomii) -- za podobné peníze např. Sony MDR-100AAP nebo Razzer Opus zahrajou stejně dobře a jsou výrazně pohodlnější (ale asi nevydrží tolik mechanického namáhání).
Vyzkoušeno , bez potíží . Jsem spokojen , za pořizovací cenu zlaté .
- Výdrž
- Zvuk
- Design
Za ty peníze perfektní sluchátka :)
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]