Poradna Xiaomi Redmi AirDots

Autor: Jan Vaníček | Vloženo: 25.12.2023 000 08:34 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi AirDots

Jan Vaníček

Jedno sluchátko ke poticé

Na mem telefonu hraje jedno sluchátko nahlas(0prave) a jedno hodně potichu (levé). Ale má jiném mobilu hrají obě nahlas.

  • elektroshock

    elektroshock

    25. prosince 2023

    .
    ChatGPT
    Pokud máte problém se zvukem jednoho sluchátka Xiaomi Redmi AirDots na vašem telefonu, ale na jiném mobilním zařízení fungují obě sluchátka normálně, můžete zkusit následující kroky, abyste tento problém vyřešili:

    Zkontrolujte nastavení hlasitosti: Ujistěte se, že hlasitost na obou sluchátcích je nastavena na stejnou úroveň. To lze udělat na telefonu i na samotných sluchátcích.

    Zkuste resetovat sluchátka: Někdy může resetování sluchátek pomoci vyřešit problémy se zvukem. Postup může být specifický pro daný model sluchátek, takže se podívejte do návodu k obsluze.

    Aktualizujte firmware: Pokud jsou vaše sluchátka aktualizovatelná, zkontrolujte, zda není k dispozici aktualizace firmwaru. Aktualizace může vyřešit některé problémy se zvukem.

    Vymažte předchozí párování: Odstraňte sluchátka z historie párování na vašem telefonu a znovu je spárujte. Někdy může chyba v předchozím párování způsobit problémy se zvukem.

    Zkontrolujte Bluetooth kodek: Zkuste na telefonu změnit Bluetooth kodek, který se používá pro přenos zvuku. Některé kodeky mohou fungovat lépe než jiné na konkrétních zařízeních. Tuto volbu najdete obvykle v nastavení Bluetooth na vašem telefonu.

    Zkontrolujte ovladače: Ujistěte se, že na vašem telefonu jsou nainstalovány aktuální ovladače pro Bluetooth.

    Pokud ani jeden z těchto kroků nepomůže, měli byste zvážit kontaktování výrobce sluchátek nebo prověření telefonu s technickou podporou, protože problém by mohl být spojen s konkrétním zařízením.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.