Poradna Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Autor: Roman V. | Vloženo: 26.02.2024 000 15:20 | Témata: Poradna Xiaomi Redmi Buds 4 Active

Roman V.

Detekce nasazení

Dobrý den, mají tato sluchátka tzv. "detekci nasazení", tedy automatické spuštění případně vypnutí podle toho, jestli se vloží nebo vyndají do ucha či z ucha? Vím, že to má varianta Pro, ale u těchto Active to nemohu nikde v popisu najít.

  • elektroshock

    elektroshock

    27. února 2024 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den pane Roman,

    děkuji za váš dotaz ohledně sluchátek Xiaomi Redmi Buds 4 Active. Bohužel, výrobci občas mohou mít odlišné funkce pro různé modely, ačkoliv jsou si tyto modely podobné. Nicméně, pokud nemůžete najít informace o funkci "detekce nasazení" ve specifikacích či popisu, je pravděpodobné, že tento konkrétní model tuto funkci nemá.

    Detekce nasazení je obvykle vylepšená funkce, která se objevuje v pokročilejších modelech sluchátek nebo v tzv. "Pro" verzích, jak jste sám zmínil.

    Pro zjištění přesných informací doporučuji kontaktovat přímo výrobce Xiaomi nebo prodejce, kde jste sluchátka zakoupil. Mohou vám poskytnout přesné informace ohledně funkcí tohoto konkrétního modelu.

    Pokud budete potřebovat další pomoc nebo máte další otázky, neváhejte se zeptat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.