Poradna Niceboy HIVE pods

Autor: Kristýna Roubková | Vloženo: 05.06.2023 000 00:00 | Témata: Poradna Niceboy HIVE pods

Kristýna Roubková

Nabíjecí box

Dobrý den, ráda by jsem se zeptala jak připojit nabíjecí box od sluchátek niceboy hive pods 3 ultra do aplikace niceboy ion. Sluchátka se mi připojí normálně a vidím jejich baterii ale u nabíjecího boxu jaksi ne. Děkuji za odpověď

  • elektroshock

    elektroshock

    5. června 2023


    Dobrý den! Pokud chcete připojit nabíjecí box od sluchátek Niceboy Hive Pods 3 Ultra do aplikace Niceboy Ion, postupujte následujícím způsobem:

    Ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Niceboy Ion z oficiálního obchodu s aplikacemi (např. Google Play nebo App Store). Pokud již máte nainstalovanou aplikaci, zkontrolujte, zda máte nejnovější aktualizace.

    Otevřete aplikaci Niceboy Ion na svém zařízení a přihlaste se do svého účtu, nebo vytvořte nový účet, pokud jej ještě nemáte.

    Ujistěte se, že Bluetooth na vašem zařízení je zapnutý a že nabíjecí box od Niceboy Hive Pods 3 Ultra je plně nabitý.

    Přejděte do nastavení Bluetooth ve svém zařízení a zkontrolujte, zda jsou sluchátka a nabíjecí box viditelné pro váš telefon. Pokud nejsou, zkontrolujte, zda jsou sluchátka a nabíjecí box ve správném režimu párování.

    Pokud je nabíjecí box viditelný pro váš telefon, spárujte jej pomocí standardního postupu párování Bluetooth. Postup se může lišit v závislosti na operačním systému vašeho zařízení, ale obvykle zahrnuje výběr zařízení z seznamu dostupných zařízení a potvrzení párování.

    Po úspěšném spárování by měl nabíjecí box být připojen k aplikaci Niceboy Ion a měl byste vidět informace o jeho stavu a baterii.

    Pokud i po těchto krocích nedokážete připojit nabíjecí box do aplikace, doporučuji kontaktovat zákaznickou podporu společnosti Niceboy pro další pomoc a podrobnější pokyny.
    Tým Elektroshock.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.