Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
- Super
Mikrofon je slabý jinak v pořádku.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Prodigy 4 a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Nádherný vzhled
- Dobíjecí stanice
- Dlouhá výdrž/rychlé nabíjení
Moc se mi libí samotný vzhled dobíjecí stanice. Rychle se nabíjí a vydrž baterie je optimální. V uších nebolí. Zvuk OK.
- Moc dobrý zvuk
- Pevná konstrukce
- Dobrá cena
Na hlavě po delším nošení nebolí. Zvuk je dobrý, bez chyb. Používám je hodně na cestách. Okolní zvuk není skoro vůbec slyšet.
- Pomer cena/vykon
Vysoce kvalitni sluchatka s Hi-Endovym zvukem.
- Silné a čisté basy
- Nothing ear aplikace
- Redukce hluku v dané cenové relaci
- Nemá bezdrátové nabíjení
- Malý rozměr
- Dobře drží
- Příjemný zvuk
- Netlumí okolí příliš moc
- Dobrý design
- dobře drží v uších
- handsfree na telefony užitečné
- rychle se párujou, tak 2 sekundy max
- designově vymakané na setinu milimetru
- v kontaktech dobře drží a hned se nabijou
Cena-výkon velmi dobrá, zvuk i nabíjení vyhovuje.
- Vydrž baterie
- Pěkný zvuk
- Bluetooth se nespojí s tv a třeba přes Bluetooth adaptér k pc
- Výdrž
- V návodu nejsou popsané všechny významy blikání a svícení diod na sluchétkéch.
Za tu cenu dobrý zvuk a výdrž. Návod nic moc.
Kvalita
- Nedrží dobře v uchu
- veškeré ovládaní na sluchátkách (tlačítka i dotykově)
- robustní provedení
- hezký vzhled
- Sluchátka hned po zapnutí v tichu šuměla a pískala (pouze pravé sluchátko a nejvíce v režimu ANC)
- Nemám nijak širokou hlavu a na pravé straně mě sluchátko tlačilo. Při dlouhodobém nošení to bylo nepříjemné.
Po reklamaci JBL Tune 670 NC jsem díky akci uprgadoval na verzi Live. Skok byl markantní a ovládání, provedení a nastavení v appce JBL je nesrovnatelně lepší. Oproti verzi Tune sluchátka lépe sedí a plasty neskřípají. Verze Tune mě tlačila na temeni hlavy, ale verze Live byla z počátku nošení výrazně příjemnější. Po delší době, mě ale sluchátka začala tlačit na uších (větší přítlak nejspíše kvůli plechovým vodícím lištám). Sluchátka jsem musel nakonec vrátit (asi špatný kus), protože při tichu v pravém sluchátku šumělo a pískalo, což bylo docela otravné.
Plus pro ALZU, že vrátili ihned peníze.
Super zvuk ale při delším nošení se poti
- Kvalitní produkt
- Rychle dodání
- Neporuseny obal
- Skvělý zvuk
- Kvalitní produkty za výhodné ceny.
Super
- vše OK
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Beans Pop. Přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Sluchátka nesedí, zvuk slabší
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »