Nejnovější recenze ze sekce Sluchátka
Nemohu doporučit něco co stále nemám k dispozici. Původně jsme měli mít produkt 11. 11. v Alza boxu, potom 12. 11. a teď je to přeloženo na 28. 11.
Vím, že to není asi chyba Alzy, ale měli byste chtít hodnotit pouze zboží vyzvednuté.
- mizerný zvukový projev
- Aktivní potlačení hluku
- Příjemné na hlavě
- Skvělý a čistý zvuk vč. bas
- Skvělá cena
Jsou skládací, tedy cestovní. Mají dlouho výdrž s rychlým nabíjením. Zvuk, basy a redukce hluku na výbornou. Hovory jsou zřetelné. Zatím bez chyb, hodnotím tedy velmi kladně. Děkuji.
- Zvuk, který se u bezdrátů jen tak neslyší
- Super, že mají aptx HD a LDAC, která mám na svém samsungu
- Potlačení hluku ANC je na hodně dobré úrovni. Jezdím často veřejnou dopravou, kde se snažím pracovat a tohle je prostě must have.
- Dílenské zpracování na jedničku. Dříve jsem byl zvyklý, že většina sluchátek po kratší době začnou skřípat, tady není ani náznak.
- Velice pohodlná, nemám problém je mít v práci na hlavě i několik hodin.
- Výdrž baterie je více než 60 hodin na jedno nabití. ANC používám celkem často, ale jsou situace, kdy ho mám vypnuté.
- o ničem nevím
Značka Noble byla pro mne až doposud velkou neznámou. V době, kdy jsem hledal opravdu kvalitní bluetooth sluchátka přes hlavu, jsem v zahraničí narazil právě na Apolla. Všichni je srovnávali s lídry jako je Bose, Sony nebo Bang olufsen a po zvukové stránce jednoznačně vyhrávaly. Po zakoupení toho vůbec nelituju, protože se z nich opravdu line naprosto krásný zvuk, navíc mají spoustu užitečných funkcí a jsou lehká a pohodlná na celý den.
fungují dobře, dlouho vydrží
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE Beans Pop. Přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
- Nedoporučuji. Sluchátka jsou příliš tvrdá a bolí z nich uši. Když jsem chtěla vrátit ani ne po týdnu bylo mi to na prodejně zamítnuto. Prý jsem měla objednat online abych měla nárok na vrácení do 14 dní . Za mě nedoporučuji .
Za tu cenu dobre
- Nečekaně dobrý zvuk,je ale nutno si trochu pohrát v mobilu s equalizérem.
- Menší vada na kráse je zpoždění zvuku oproti obrazu. Ústa hovořících nejsou synchronní se zvukem. Zkoušel jsem jiná bezdrátová sluchátka a problém se nevyskytl.
Cenově výhodná koupě. Ze začátku jsem byl nedůvěřivý že by mohla dobře hrát,ale po komunikaci s eshopem, že si mohu sluchátka vyzkoušet a případně vrátit,tak jsem do toho šel. Nechtěl jsem kupovat "zajíce v pytli".Nic vracet nebudu, protože fakt hrají dobře.Poslouchám hlavně hudbu,tak přihmouřím oko u zpoždění zvuku oproti obrazu.Jinak i velká chvála za rychlé doručení.
- cena - levné
- pracné spárovat, bez návodu ani náhodou
- hodně špatný zvuk, tlumený, hučivý
Byl to testovací nákup k vyzkoušení, jak zní takto levná bezdrátová sluchátka. Na hovory dobré, na YT videa taky ok, na hudbu rozhodně něco lepšího
- Výdrž
- Za mě slušný zvuk
- IPX7
- Nejsou v balení ještě menší silikónové špuntíky.
- Tuhé tlačítka
- Krabička sluchátek
Sluchátka mám na cvičení ven. Sluchátka po výměně špuntíku za vlastní ještě menší než jsou v balení, sluchátka drží dobře v uchu i při skákání přes švihadlo. Zvuk mě překvapil, je obstojný za ty peníze. Výdrž je pro moje využití dostačující. Krabička je bohužel s levného a křehkého plastu, dobré je si dávat krabičku do punčošky nebo pytlíčku aby se tak rychle nerozbila při pádu. Ve spojení sluchátek s mobilním telefonem bylo bez problému a dosah signálu je taky dobrý. Za dobu používání se sluchátka nesekaly. Tlačítka funkcí jsou na mě dost tuhá a musíte si vrazit sluchátko skoro až ke střednímu uchu aby jste si přepnuly písničku. Ale i přesto doporučuji.
- Všechny části se dají objednat zvlášť a tím pádem je možná oprava i po záruční době
- Kvalitní zvuk, detailní rozlišení,
This sounds nice works fine. But it was missing a ear phone silicon in earpiece from 1 pair.
zatím spokojenost
- Sluchátka jsou výborná
- Možnost nastavení zvuku -basy
Moc dobre.
- Se sluchátky jsem spokojený. Ze začátku jsem měl problém s tvarem sluchadel, ale rychle jsem si zvykl.
Samsung Galaxy Buds3 Pro SM-R630
Zakoupeno v Samsung.cz
Technics EAH-AZ80E
Zakoupeno v Alza.cz
- Zvuk
- Pohodlí
- Výdrž
- Obsluha
Rozhodoval jsem se mezi těmito sluchátky a Sony WF-1000XM5 + Sennheiser Momentum True Wireless 4.
Oba konkurenti se zrovna nabízeli v akci, takže proti Technicsům hovořila cena.
Nicméně i tak jsem se je rozhodl vyzkoušet a nelituji.
Zvukově jsou za mě naprosto parádní. Ale neměl jsem možnost přímého porovnání.
Nemá za mě moc smysl popisovat, jak co hraje, u každého je to jiné.
Troufnu si tvrdit, že hrají lépe, než Apple AirPods Pro 2, které vůbec nejsou špatné, ale Technics je v každé oblasti dále.
V čem ale nejsou tak dobré, jako Apple, to je ANC. Ne že by bylo špatné, ale Apple je mnohem dále zase v této oblasti.
Když jdu po schodech do metra a do stanice přijíždí souprava, tak z jednoho sluchátka prochází hukot, což je nepříjemné a nepřirozené.
Je to jen chvilka, ale když v tu chvíli hraje zrovna dobrá část skladby, tak to tím prostě celé pokazí.
Jinak nemám, co bych sluchátkům vytknul. Kdyby byly v akci o nějakou tu ticku levnější, byl bych ještě spokojenější. :-)
Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset
Zakoupeno v Alza.cz
- Zboží bylo nekompletní - chyběla anténa. I když bylo koupeno jako rozbalené, tak předpokládám, že by mělo být kompletní. V krabici bylo vše naházené, rozbalené a různě zamotané kabely. Předpokládám, že když někdo zboží vrátí, tak ho někdo překontroluje a znovu zabalí. Zde to tak nebylo.
mám je krátce, uvidím, ale poslech skvělý
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »